Искър - всичко за и по реката

Тук можете да споделяте къде и каква риба кълве в момента.

Модератор: Paublo_Eskobar

Публикувай отговор
pas1.8mi
новобранец
новобранец

Re: Искър - всичко за и по реката

Мнение от pas1.8mi »

В събота сутрин ,там излезе и бяла мряна на фидер и торен! Имаше много хора,но от местните чух,че в петък били още повече!Рибата явно се е групирала там,защото обиколихме и Реселец,Кунино и Роман без резултат! Хубавото е ,че бракониери не видях изобщо!
Аватар
batvanko1
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от batvanko1 »

Събота - http://vbox7.com/play:516c49b9ef" onclick="window.open(this.href);return false;
Рибата винаги е била активна или вчера или днес, но на друго място.
Аватар
malkone
новобранец
новобранец

Мнение от malkone »

къде ги ловите тия скобари?
Аватар
Menkata
фен клуб-скобар

Мнение от Menkata »

malkone написа:къде ги ловите тия скобари?
На реката :fishing8: :lol: :lol: :rolleyes:
По-добре с жена на риба, отколкото сам на работа.
N.Dimitrov
фен клуб-скобар

Мнение от N.Dimitrov »

Menkata в предишната страница правиш забележка на колега защо не споделял или там каквото беше, пък сега се базикаш с човека...кажи ако знаеш нещо като не . и това е.
Аватар
panddov
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от panddov »

N.Dimitrov написа:Menkata в предишната страница правиш забележка на колега защо не споделял или там каквото беше, пък сега се базикаш с човека...кажи ако знаеш нещо като не . и това е.
+1
ribar4eto_76
новобранец
новобранец

Мнение от ribar4eto_76 »

malkone написа:къде ги ловите тия скобари?
Червен бряг
ribar4eto_76
новобранец
новобранец

Мнение от ribar4eto_76 »

pas1.8mi написа:В събота сутрин ,там излезе и бяла мряна на фидер и торен! Имаше много хора,но от местните чух,че в петък били още повече!Рибата явно се е групирала там,защото обиколихме и Реселец,Кунино и Роман без резултат! Хубавото е ,че бракониери не видях изобщо!
Бех си взел едни много хубави (попови прасета):) за мряната но просто нямаше място за въдиците за съжаление
Аватар
Бай Иван
фен клуб-скобар
Обратна връзка:

Мнение от Бай Иван »

Без да преувеличавам, но последния път в 5 сутринта нямаше места, взехме последното възможно.Вярно че беше през уикенда, но го казвам ако някой реши да ходи на Червен бряг да си прави сметка!
Мрените излизаха само рано сутринта до към 8.
Аватар
Menkata
фен клуб-скобар

Мнение от Menkata »

N.Dimitrov написа:Menkata в предишната страница правиш забележка на колега защо не споделял или там каквото беше, пък сега се базикаш с човека...кажи ако знаеш нещо като не . и това е.
panddov написа:
+1
БреЙ много чувствителни вие колеги от Плевен.Ми че аз съм написал къде се лови ми като няма кой да чете си е ваш проблем.А колега на който се ядосах човека излезе точен и ме разбра какво исках да кажа.А пък вие дето пишете N.Dimitrov,panddov ,пратих ваш съгражданин където трябва с обяснения и всичко.Ако сте прочели всичко което написах ще ме разберете.Ама вас ви мързи и това да правите.Така че :butthead: .И нека колегата ribar4eto_76 да каже дали не е така :D .И в момента съм на реката и ги ловя на Карлуково над железния мост да не съм в дънданията :fishing6:
Изображение
ribar4eto_76
новобранец
новобранец

Мнение от ribar4eto_76 »

Menkata написа:
panddov написа:
+1
БреЙ много чувствителни вие колеги от Плевен.Ми че аз съм написал къде се лови ми като няма кой да чете си е ваш проблем.А колега на който се ядосах човека излезе точен и ме разбра какво исках да кажа.А пък вие дето пишете N.Dimitrov,panddov ,пратих ваш съгражданин където трябва с обяснения и всичко.Ако сте прочели всичко което написах ще ме разберете.Ама вас ви мързи и това да правите.Така че :butthead: .И нека колегата ribar4eto_76 да каже дали не е така :D .И в момента съм на реката и ги ловя на Карлуково над железния мост да не съм в дънданията :fishing6:
Изображение
Точно така е ,няма спор .
bobi855
новобранец
новобранец

Мнение от bobi855 »

Менка не съм много запознат с района на Карлуково на кой мост точно си бил, под веца или някаде на друго място. Мисля да направя един риболов тази събота
Аватар
Menkata
фен клуб-скобар

Мнение от Menkata »

bobi855 написа:Менка не съм много запознат с района на Карлуково на кой мост точно си бил, под веца или някаде на друго място. Мисля да направя един риболов тази събота
Над веца боби.Ама не ти препоръчвам да ходиш рибата отплува на някъде.Иначе на дигата точно на бента на веца предната седмица много риба се издърпа сега не знам как е.
Аватар
vanko1988
фен клуб-скобар

Мнение от vanko1988 »

Колеги в дефилето какво се случва,мисля в събота да ходя към Елисейна,Лъкатник?
Ако искаш да си щастлив 6 месеца-купи си нова кола,ако искаш да си щастлив 1 година-ожени се,ако искаш да си щастлив 1 и 6 месеца-намери си любовница..А АКО ИСКАШ ДА СИ ЩАСТЛИВ ЦЯЛ ЖИВОТ-СТАНИ РИБАР !
Аватар
pano64
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от pano64 »

vanko1988 написа:Колеги в дефилето какво се случва,мисля в събота да ходя към Елисейна,Лъкатник?
Колега по инфо от моя комшия редки кленчета на жълъдов червей,а на бял и торен слабо та чак зле.Имало е колега който,е хванал 6-7 добри клена във вторник и от тогава слабо. Все пак успех. :smt023
Изображение
Публикувай отговор

Обратно към “Къде и какво кълве в момента.”