Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Къде и какво кълве в момента.
naRiba.com

Форум

Искър - всичко за и по реката
Модератор: Paublo_Eskobar
-
- новобранец
Re: Искър - всичко за и по реката
В събота сутрин ,там излезе и бяла мряна на фидер и торен! Имаше много хора,но от местните чух,че в петък били още повече!Рибата явно се е групирала там,защото обиколихме и Реселец,Кунино и Роман без резултат! Хубавото е ,че бракониери не видях изобщо!
- batvanko1
- ще става разбирач
Събота - http://vbox7.com/play:516c49b9ef" onclick="window.open(this.href);return false;
Рибата винаги е била активна или вчера или днес, но на друго място.
къде ги ловите тия скобари?
- Menkata
- фен клуб-скобар
На рекатаmalkone написа:къде ги ловите тия скобари?

По-добре с жена на риба, отколкото сам на работа.
-
- фен клуб-скобар
Menkata в предишната страница правиш забележка на колега защо не споделял или там каквото беше, пък сега се базикаш с човека...кажи ако знаеш нещо като не . и това е.
- panddov
- вече хвърля и на тежко
+1N.Dimitrov написа:Menkata в предишната страница правиш забележка на колега защо не споделял или там каквото беше, пък сега се базикаш с човека...кажи ако знаеш нещо като не . и това е.
-
- новобранец
Червен брягmalkone написа:къде ги ловите тия скобари?
-
- новобранец
Бех си взел едни много хубави (попови прасета):) за мряната но просто нямаше място за въдиците за съжалениеpas1.8mi написа:В събота сутрин ,там излезе и бяла мряна на фидер и торен! Имаше много хора,но от местните чух,че в петък били още повече!Рибата явно се е групирала там,защото обиколихме и Реселец,Кунино и Роман без резултат! Хубавото е ,че бракониери не видях изобщо!
- Бай Иван
- фен клуб-скобар
- Обратна връзка:
Без да преувеличавам, но последния път в 5 сутринта нямаше места, взехме последното възможно.Вярно че беше през уикенда, но го казвам ако някой реши да ходи на Червен бряг да си прави сметка!
Мрените излизаха само рано сутринта до към 8.
Мрените излизаха само рано сутринта до към 8.
- Menkata
- фен клуб-скобар
N.Dimitrov написа:Menkata в предишната страница правиш забележка на колега защо не споделял или там каквото беше, пък сега се базикаш с човека...кажи ако знаеш нещо като не . и това е.
БреЙ много чувствителни вие колеги от Плевен.Ми че аз съм написал къде се лови ми като няма кой да чете си е ваш проблем.А колега на който се ядосах човека излезе точен и ме разбра какво исках да кажа.А пък вие дето пишете N.Dimitrov,panddov ,пратих ваш съгражданин където трябва с обяснения и всичко.Ако сте прочели всичко което написах ще ме разберете.Ама вас ви мързи и това да правите.Така чеpanddov написа:+1N.Dimitrov написа:Menkata в предишната страница правиш забележка на колега защо не споделял или там каквото беше, пък сега се базикаш с човека...кажи ако знаеш нещо като не . и това е.

-
- новобранец
Точно така е ,няма спор .Menkata написа:N.Dimitrov написа:Menkata в предишната страница правиш забележка на колега защо не споделял или там каквото беше, пък сега се базикаш с човека...кажи ако знаеш нещо като не . и това е.БреЙ много чувствителни вие колеги от Плевен.Ми че аз съм написал къде се лови ми като няма кой да чете си е ваш проблем.А колега на който се ядосах човека излезе точен и ме разбра какво исках да кажа.А пък вие дето пишете N.Dimitrov,panddov ,пратих ваш съгражданин където трябва с обяснения и всичко.Ако сте прочели всичко което написах ще ме разберете.Ама вас ви мързи и това да правите.Така чеpanddov написа:+1N.Dimitrov написа:Menkata в предишната страница правиш забележка на колега защо не споделял или там каквото беше, пък сега се базикаш с човека...кажи ако знаеш нещо като не . и това е..И нека колегата ribar4eto_76 да каже дали не е така
.И в момента съм на реката и ги ловя на Карлуково над железния мост да не съм в дънданията
![]()
Менка не съм много запознат с района на Карлуково на кой мост точно си бил, под веца или някаде на друго място. Мисля да направя един риболов тази събота
- Menkata
- фен клуб-скобар
Над веца боби.Ама не ти препоръчвам да ходиш рибата отплува на някъде.Иначе на дигата точно на бента на веца предната седмица много риба се издърпа сега не знам как е.bobi855 написа:Менка не съм много запознат с района на Карлуково на кой мост точно си бил, под веца или някаде на друго място. Мисля да направя един риболов тази събота
- vanko1988
- фен клуб-скобар
Колеги в дефилето какво се случва,мисля в събота да ходя към Елисейна,Лъкатник?
Ако искаш да си щастлив 6 месеца-купи си нова кола,ако искаш да си щастлив 1 година-ожени се,ако искаш да си щастлив 1 и 6 месеца-намери си любовница..А АКО ИСКАШ ДА СИ ЩАСТЛИВ ЦЯЛ ЖИВОТ-СТАНИ РИБАР !
Колега по инфо от моя комшия редки кленчета на жълъдов червей,а на бял и торен слабо та чак зле.Имало е колега който,е хванал 6-7 добри клена във вторник и от тогава слабо. Все пак успех.vanko1988 написа:Колеги в дефилето какво се случва,мисля в събота да ходя към Елисейна,Лъкатник?