Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Специализиран риболов
Риболов на кльонк
naRiba.com

Форум

Разкази за сома от залива на девиците
Модератор: bobopeli
-
- сериозен играч
Re: Разкази за сома от залива на девиците
Като видя 20те ти трофеи за които каза ще пиша ....до тогава ми се струваш БЕЗИНТЕРЕСЕН докато те видя.И с два поста съм бил по-полезен от колкото ти с хилядите си осмиващи .Troli Rapala написа: Само сте забравили,че много смях не е на добре!![]()

Човек се ражда само с име и то дарено!
Живее в илюзия от мечти сред близки хора,
умира сам в реалноста !
Оставя добрите си дела за да го помнят,
отнася лошите със себе си отвъд !!!!!
умира сам в реалноста !
-
- учете се от него
- Обратна връзка:
Това ти е четвъртото мнение и както останалите три се месиш в чужди работи!SUPER MARIO написа:Мега драга при риболов с тънки влакна не е много добро решение.. А аванса на Заубера е много добър за китайче от 50$..Troli Rapala написа:Димане,като не си наясно с Историята на риболова,моля те не пиши глупости!САЩ не са на 200години,тогава са се обединили повечето малки държави в една-документално,а не физически!
Япония няма нито едно откритие в риболова,нито макара,нито прът!Съвременна Япония е създадена от САЩ след войната!Първото Мулти е на Абу,а Спинга е идея на Илингуорд-англичанин!Японците още са си играли на самураи,а Риоби....!
Четете преди да ръсите мозък!
![]()
Един от Ямбол отказа да ми купи Ахаба,щот драга му бил по-слаб от на Риоби Заубер!
![]()
Макара с МегаДраг за 250$ я сравнява с китайче от 50$?
![]()
С бай Ганьо,не споря!Нека си живеят с илюзиите!
![]()

-
- учете се от него
- Обратна връзка:
А пък аз съм в сомския рай, но ме мързи да отида до реката!Diman написа:Пие ми се ркия. Лови ми се сом. И ми се ходи на Мачу Пикчу.

-
- сериозен играч
Все още чакаме трофеите ви г-н Цървул .... МОЛЯ ОБЪРНЕТЕ НИ ВНИМАНИЕ

На Марио ги видяхме ааааа вашите измислени фютористични удъри по правилата на ВАШАТА IGFA НЕ СЕ БРОЯТ
или се лъжа

На Марио ги видяхме ааааа вашите измислени фютористични удъри по правилата на ВАШАТА IGFA НЕ СЕ БРОЯТ

умира сам в реалноста !
умира сам в реалноста !
- SUPER MARIO
- ще става разбирач
Тролка ще си мълча вече...Не искам да те разстройвам повече...Troli Rapala написа:Това ти е четвъртото мнение и както останалите три се месиш в чужди работи!SUPER MARIO написа:Мега драга при риболов с тънки влакна не е много добро решение.. А аванса на Заубера е много добър за китайче от 50$..Troli Rapala написа:Димане,като не си наясно с Историята на риболова,моля те не пиши глупости!САЩ не са на 200години,тогава са се обединили повечето малки държави в една-документално,а не физически!
Япония няма нито едно откритие в риболова,нито макара,нито прът!Съвременна Япония е създадена от САЩ след войната!Първото Мулти е на Абу,а Спинга е идея на Илингуорд-англичанин!Японците още са си играли на самураи,а Риоби....!
Четете преди да ръсите мозък!
![]()
Един от Ямбол отказа да ми купи Ахаба,щот драга му бил по-слаб от на Риоби Заубер!
![]()
Макара с МегаДраг за 250$ я сравнява с китайче от 50$?
![]()
С бай Ганьо,не споря!Нека си живеят с илюзиите!
![]()
При положение, че не си виждал Мега-драг, а само Заубер от който никой тук не се интересува, как отсъждаш кое е добро и кое не? Това не те интересува, ти само се забавляваш!
Щом е така, я кажи що по Марица са с Туини, Дайви и Стели и им обясни как Заубера е същия?
Тук спинингисти няма, само тролещи и кльонкащи, та да спориш за нещо от позицията на новобранка е нахално!
Сбогом, любов моя!
![]()

Бързай бавно.
-
- учете се от него
- Обратна връзка:
Кво ми се молиш, да не съм Бог?KRASSI написа:Все още чакаме трофеите ви г-н Цървул .... МОЛЯ ОБЪРНЕТЕ НИ ВНИМАНИЕ![]()
![]()
На Марио ги видяхме ааааа вашите измислени фютористични удъри по правилата на ВАШАТА IGFA НЕ СЕ БРОЯТ![]()
![]()
![]()
![]()
или се лъжа
![]()
![]()
![]()
![]()

-
- учете се от него
- Обратна връзка:
Като мълчиш, що пишеш?SUPER MARIO написа: Тролка ще си мълча вече...Не искам да те разстройвам повече...![]()
![]()
![]()

Спинингистите са най- големите мераклии и най-упоритите магарета. Минах по този път, като млад. И още ми е кеф. Разчесвах язовирите по цели дни и в един дъжд си натресох плексит на дясната ръка. Та, както казва един амуджа- човек каквото си докара до главата, всичкото е от голям мерак.Troli Rapala написа:[...Спининга не е за мързеливци...
-
- учете се от него
- Обратна връзка:
На мен пък друг човек ми каза, че ако от три дена немаш Голем мерак, по-добре да се гръмнеш!Diman написа: Та, както казва един амуджа- човек каквото си докара до главата, всичкото е от голям мерак.

-
- сериозен играч
Дай да видим трофеите на ваше ВЕЛИЧЕСТВО.Troli Rapala написа:KRASSI написа:Кво ми се молиш, да не съм Бог?Марио показа Трофей,а не Трофеи!
Той е анонимен и може да покаже всичко :
Да видим що за пръдня си ти че ми е интересно ??????
умира сам в реалноста !
умира сам в реалноста !
Тоци, мустакатия от февруари ли го дебнеш или предимно бели?
Така ли? Спестих некой друг фишек. На мен мерака ми е постоянен.Troli Rapala написа:На мен пък друг човек ми каза, че ако от три дена немаш Голем мерак, по-добре да се гръмнеш!Diman написа: Та, както казва един амуджа- човек каквото си докара до главата, всичкото е от голям мерак.Хемингуей се казвал, ма дали е верно, не знам!
![]()
За сом,аз само и единствено влача за сом-белите са бонус.....С тея градуси на водата трябваше вече да съм ги почнал......Особенно когато има хубаво и ясно слънце....ringo написа:Тоци, мустакатия от февруари ли го дебнеш или предимно бели?

KRASSI написа:Кво да ти показвам ...удъра на 30годишна риба която избягва всеки ден по 30 лодки е като ти да се спънеш в бордюр .... ма ако ти кажа внимавай с бордюра дали ще се спънеш ?????.
- Shark Hooks
- вече хвърля и на тежко
Друго си е да седиш седнал в една лодка часове и да чувстваш как ти са пукат хемороидите .Diman написа:Спинингистите са най- големите мераклии и най-упоритите магарета. Минах по този път, като млад. И още ми е кеф. Разчесвах язовирите по цели дни и в един дъжд си натресох плексит на дясната ръка. Та, както казва един амуджа- човек каквото си докара до главата, всичкото е от голям мерак.Troli Rapala написа:[...Спининга не е за мързеливци...

Да, хемороидите са неприятно нещо. Да не дава Господ.
Ние си практикуваме спининга и от лодка, когато закъсаме за стръв. Питай батко си Краси. Имам един телескопичен "SERT" 2,70 който държа в лодката. Ти знаеш ли какво е "Пеперуда"?