Къде се намирам:
Относно Сайта
Разни
naRiba.com

Форум


Пътеводител за прехода. На себе си ли служим?
Модератор: dantho.mihov
- G.Petkov
- и господ не е толокова добър
- Мнения: 15118
- Регистриран на: Чет Сеп 18, 2008 8:00 am
- Местоположение: София
Re: Пътеводител за прехода. На себе си ли служим?
Павел Иванов написа:...Сал къде буля не изпадна във възторг докът и снимах произведението , амъ нема вечна радуст



Много, ама много се смях на тази проява на съпричастност към Прехода

Иначе манджата изглежда прекрасно, независимо от начина на поднасяне

Павел Иванов написа:..........
пп2 - Георге , тва Кремиковци ти е взело акъля ...
Тц,
Там и около - не ходя за гъби въобще,
А за рибите - от лятото съм се преместил доста по-нагоре

Re: Пътеводител за прехода. На себе си ли служим?
1 на 0 още в първата минута-до колко ще ги докараме ?




Късмет.Всичко е до късмет. 

Re: Пътеводител за прехода. На себе си ли служим?
Красимир Атанасов написа:Що реши, че мен ме вълнува кой е чанчил авера ти?lusienn написа:Краси-не ме вълнува тия ламарини..
Краси мойте уважения приятелю но тая клюкарска тема се чете от много народ.
В случая може някой пострадал от тоя Боклук-да подаде жалба,и да му дигнат присъдата.
Четох че са му открили официялно-37 грабежа.
Аз лично също съм потърпевш от такива Боклуци преди време.
Знам му и трите имена,но не е моя работа да ги пиша в нета.

Риболовци.
- Павел Иванов
- и господ не е толокова добър
- Мнения: 14984
- Регистриран на: Чет Фев 10, 2005 12:29 pm
- Местоположение: София
Re: Пътеводител за прехода. На себе си ли служим?
Павел Три написа:...![]()
![]()



Спинингиста , разсширени вени нямаааааааа !
Риболовът е за разтоварване а не за натоварване!
Павел Иванов
Риболовът е за разтоварване а не за натоварване!
Павел Иванов
- GODzillata
- и господ не е толокова добър
- Мнения: 16393
- Регистриран на: Сря Сеп 13, 2006 11:12 am
- Местоположение: Outta space
Re: Пътеводител за прехода. На себе си ли служим?
Жоре, водЪтЪ е 28 градуса и е кристално чиста, яла те една колежка....напрао куту онаа Б-12! 

Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
На риба - като на война! Fish'n'chicks!
Кеч & Рилийс...в тиганааа-аха-ха-хаааа...

Кеч & Рилийс...в тиганааа-аха-ха-хаааа...

Re: Пътеводител за прехода. На себе си ли служим?
Кире пиши ти кво хвана-не жените 


Риболовци.
- Vid
- кандидат преподавател
- Мнения: 3399
- Регистриран на: Нед Окт 24, 2010 8:44 pm
- Местоположение: Хасково
Re: Пътеводител за прехода. На себе си ли служим?
Манджата е страхотна и много добре поднесена.... Да ти имам булята де готви такива манджи...., щот моята кукорона не готви нищо, Я готвя....Павел Иванов написа:Ей го`вна и манджата :
![]()

Късметът е пресечната точка на предварителната подготовка и шанса.
Сенека
Сенека
- Красимир Атанасов
- учете се от него
- Мнения: 5903
- Регистриран на: Пет Май 01, 2009 4:24 pm
- Местоположение: Stockholm
Re: Пътеводител за прехода. На себе си ли служим?
Сега разбирам защо бръмчите по гръчко.G.Petkov написа:... Практикувам, все още..
Снощи гледах една статистика и се оказа, че са на първо място в света по-ебанье.
Всичкото грък се мъндръса по-138 пъти в годината!
Имам брат'чедка женена за грък, сигура вече е станала като попски ръкав доле...
А Японците, от това да се правят на шогуни нямат време за

- Павел Иванов
- и господ не е толокова добър
- Мнения: 14984
- Регистриран на: Чет Фев 10, 2005 12:29 pm
- Местоположение: София
Re: Пътеводител за прехода. На себе си ли служим?
Vid написа:... Я готвя....
Абе и на мен ми се случва по некога

Иначе имам огромен готвачески асортимент :
- яйца на очи
- яйца бъркани
- яйца бъркани със сирене
- яйца бъркани с лук и т.н. па даже и пека мръве на барбекюто

Те днеска като се оцъклих и разбрах , че съм изпущил буля която беше отишла да трЪчи у парко , а след доволното количество царевичак от снощи един глааааааааааааааад мъ мъчи


Георге се се кана да те питам ама забравям д`ба тая склероза в начален стадии начи



Та тъй , да ти споделя вкусовият ми избор на млечни продукти от нашите си :
- кисело мляко - Боженци
- прясно , аз такова не употребявам ама буля си сръбва Верея
- бяло саламурено сирене - Маклер
- кашкавал Бор Чвор
Инак съм люд по разните чужди сирена от рода на мюнстер , ементал , чадар , комте , бофор , бри , камембер , грюер , мимолет и пр. и пр. ама за тех не те питам

Та от нашите си забележки и предложения за заместване на нещо с нещо друго

Спинингиста , разсширени вени нямаааааааа !
Риболовът е за разтоварване а не за натоварване!
Павел Иванов
Риболовът е за разтоварване а не за натоварване!
Павел Иванов
Re: Пътеводител за прехода. На себе си ли служим?
Сирене напипах на Борсата-в пластмасови кутии по 4 кг-24 лв-добро е.
Купих го в Люлин от Борсата на Слепите.
Вече ми свърши-но не помня кой е производителя,като си купя ще кажа.
Боженци-и из го харесвам киселото мляко.
Но комшия бачка в мандрата Опицвет-и казва че са качествени-той го прави,
и вижда целия процес.
Купих го в Люлин от Борсата на Слепите.
Вече ми свърши-но не помня кой е производителя,като си купя ще кажа.
Боженци-и из го харесвам киселото мляко.
Но комшия бачка в мандрата Опицвет-и казва че са качествени-той го прави,
и вижда целия процес.

Риболовци.
Re: Пътеводител за прехода. На себе си ли служим?
Днеска комшията,вдъхновен от миналата седмица от чорбата,
ми звъни и ми даде е тоя гол красавец-3 кг.
И ме помоли пак да правя чорба.
Та досега го готвих.
Резултата е превозходен отново.
Хапнах една гореща чорбичка току що.
ми звъни и ми даде е тоя гол красавец-3 кг.
И ме помоли пак да правя чорба.
Та досега го готвих.
Резултата е превозходен отново.
Хапнах една гореща чорбичка току що.
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.

Риболовци.
Re: Пътеводител за прехода. На себе си ли служим?
От де доде горното не знам ма кво еПавел Иванов написа:smt096
![]()
![]()


Късмет.Всичко е до късмет. 

- G.Petkov
- и господ не е толокова добър
- Мнения: 15118
- Регистриран на: Чет Сеп 18, 2008 8:00 am
- Местоположение: София
Re: Пътеводител за прехода. На себе си ли служим?
GODzillata написа:Жоре, водЪтЪ е 28 градуса и е кристално чиста, яла те една колежка....напрао куту онаа Б-12! ...
И тази е много фешън,
Скивай какъв калъф, че и стол си носи

- G.Petkov
- и господ не е толокова добър
- Мнения: 15118
- Регистриран на: Чет Сеп 18, 2008 8:00 am
- Местоположение: София
Re: Пътеводител за прехода. На себе си ли служим?
Павел Иванов написа:...Георге се се кана да те питам ама забравям ...
- кисело мляко - Боженци
- прясно , аз такова не употребявам ама буля си сръбва Верея
- бяло саламурено сирене - Маклер
- кашкавал Бор Чвор....
Има много читави производители на млечни продукти, на които може да се има доверие, използващи истинско краве, козе и овче мляко.
За киселото мляко е важно да се използва закваска съдържаща Лактобацилус Булгарикус и Стрептококус Термофилус, щото има и кисели млека с други, европейски закваски, не че са лоши, но не са български.
Утре ще се постарая, да дам една обективна оценка, какво бих препоръчал на нашия пазар.
От изброените от теб - Боженци, Верея, Бор Чвор - да добри са, препоръчвам ги.
Никога не съм ял сирене от Маклер. И не съм чувал за такова.
Мандрата в Опицвет, до София, беше емблематична в годините на соц-а.
Най-хубавото сирене в софийския район се правеше там.Много сирене от там съм изял

Сага кой я стопанисва и какво произвеждат там - нямам представа, само знам че се смениха сума ти собственици!
- G.Petkov
- и господ не е толокова добър
- Мнения: 15118
- Регистриран на: Чет Сеп 18, 2008 8:00 am
- Местоположение: София
Re: Пътеводител за прехода. На себе си ли служим?
Красимир Атанасов написа:.....
Сега разбирам защо бръмчите по гръчко.
Снощи гледах една статистика и се оказа, че са на първо място в света по-ебанье.
Всичкото грък се мъндръса по-138 пъти в годината! ...
Краси,
За статистиката с участието на гърци вече стана дума - да не им се има много доверие

Последно промяна от G.Petkov на Пон Окт 12, 2015 6:10 am, променено общо 1 път.