Дракон в кануто!
Модератори: alekst, Димо Михалев, dobria1
-
- научил се да хвърля
Re: Дракон в кануто!
Ми то нашите сестри са най-хубавите бе Булти, пък и други неща правят с кеф, не само инжекции. А и да не забравя, за много години на всички колеги риболовци.Булти написа:....Мерси за пожеланията и за много години....@ Зографе браво за фотото...@ Джакомо тоя Доктур ме сбърка от майтапи , Велик е просто
, особено и като има сестри наоколо съм се пукал от смях
![]()
![]()
и забравяш за болката ....бре то една грозна сестра няма там ве , пък как биеха инджекций -КЕФ - "вече съм на втората - ама ти не разбра ли ? "....като почна да си спомням - зема да гръмна още някоя бомбичка
![]()
![]()
![]()
- Камбата
- сериозен играч
- Обратна връзка:
Малко да се стегнете викам и да спрете да спамите,щото ще трия без предупреждение следащия път.Малко остана,ей го де е март.Знам,че е студено и че няма риба,ама ви приканвам да сведем стрничните приказки до минимум.И да няма сърдити,към никого нищо лично,ама считайте се за предупредени.

- 1000n
- разбира нещата
Привет и за много години на всички четящи и пишещи във форума!
За празниците бях във Варна. Мислех да отида за попчета, но първият ден си забравих скаридите, които бях взел за стръв, в къщи.
Така, че по никое време хвърлях с едно чепаре за карагьоз и хванах на връх коледа един гюмюш.

Бях обещал първата риба, която хвана да я посветя на Булти. И така, Булти, посвещавам ти този гюмюш и ти желая скорошно възстановяване, защото вярвям на всички им липсват репортажите ти!
Чак златна рибка не можах да ти хвана, но поне сребърна успях! 

За празниците бях във Варна. Мислех да отида за попчета, но първият ден си забравих скаридите, които бях взел за стръв, в къщи.

Бях обещал първата риба, която хвана да я посветя на Булти. И така, Булти, посвещавам ти този гюмюш и ти желая скорошно възстановяване, защото вярвям на всички им липсват репортажите ти!

ааа, колега трогнат съм
, благодаря ти човече
.....малко , но от сърце....колега Камба прав си , ама за едно ич не си , кой луд ще чака чак до март ве
, само да грейне слънцето и глей кво стаа 

-
- сериозен играч
Булти.. ще има ли още или да почвам с "РЕСПЕКТ" -ите 

татовамомченценаучибезбройнещаотмоитерепортажидобисмелостоттяхвидячеивБългарияможедаселовирибаскаяккопираабсолютновсичкитемимаршрутиирепортажиипослегипредставикатосвоивМаниятаинаРиба
-
- научил се да хвърля
Поздравления за репортажа, Булти. Направили сте хубава разходка. И аз бях чувал, че на острова е забранено да се слиза, но щом няма знаци и охрана, значи...., б.ш ли маа му ! Айде стопли се, надявам се скоро и аз да открия сезона.
Иван Събев
Много ме изкефи с този репортаж, Булти! И ти като мен без жената никъде не ходиш май?
Айде през сезона ще ме водиш там с лодката, да погмурим малко, пък може и някой лаврак или гофус да отнесе стрелата, знае ли човек!? 

Никоя риба не е по - важна от живота !