Къде се намирам:
Риболов
Морски раздел
Специализиран риболов
Риболов от лодка
naRiba.com

Форум

С ЛОДКА В МОРЕТО ЧЕРНОКОП 2018
Модератори: alekst, Димо Михалев, dobria1
Re: С ЛОДКА В МОРЕТО ЧЕРНОКОП 2018
Много съм доволен от Приятелите.
Те какво ми заделили.
10 лефера около 150 чернокопа
И малко попчета,сафрид,и 4 паламуда.
Така се работи в екип.
Зимнината е готова.
Пътьом от Бургас от Борката,
Едни питиета Алжирка вино,и ракийка
Ми взеха,флуорокарбони за зимата
Да си връзвам.
Перфектно всичко.
Новото влакно майка Япония
За чернокоп seaguar abrazx
Уникален флуорокарбони за Чепарета.
Те какво ми заделили.
10 лефера около 150 чернокопа
И малко попчета,сафрид,и 4 паламуда.
Така се работи в екип.
Зимнината е готова.

Пътьом от Бургас от Борката,
Едни питиета Алжирка вино,и ракийка
Ми взеха,флуорокарбони за зимата
Да си връзвам.
Перфектно всичко.
Новото влакно майка Япония
За чернокоп seaguar abrazx
Уникален флуорокарбони за Чепарета.
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.

Риболовци.
- bananaman
- вече хвърля и на тежко
Вчера пред Поморие, фара - 130 рибки до обед, морето мн лошо а ние с една гуменетка 3.20.. и излязохме. Между 28ми и 32м метър! Наслука на вс колеги 

За 1 ден НАРИБА Господ два дена дава 
Там, седнал на един нос, Дарий I огледаждаше Понта (Черно море). В действителност, това море заслушаваше възхищението му, тъй като то е най-прекрасното от всички морета.
"История" , Херодот , 5в.пр.Хр.

Там, седнал на един нос, Дарий I огледаждаше Понта (Черно море). В действителност, това море заслушаваше възхищението му, тъй като то е най-прекрасното от всички морета.
"История" , Херодот , 5в.пр.Хр.
-
- новобранец
Вчера Ченоморец Паша дере Палеца Ексиноград и отново Черноморец 31 риби повечето около 200 гр 5/800 кг морето супер с много приятели ловящи покраѝ мен чудено прекарано време налука на всички
И ние бяхме там.razbiva4a56 написа:Вчера Ченоморец Паша дере Палеца Ексиноград и отново Черноморец 31 риби повечето около 200 гр 5/800 кг морето супер с много приятели ловящи покраѝ мен чудено прекарано време налука на всички
След близо 2г. отсъствие,вчера мойта "кадемлийка",се реши да ми прави компания.
Че и риби хвана - ти да видиш

Рибите не станаха 30(само 29),като не броим гигантския дракон.
И един много приличен лефер.
Прекрасно време,Море и Другари.
Само тролинг и само качествени риби.
Дано,все още топлата вода,ги задържи по варненските ширини.
Ако видиш кораб да се катери по планината,да знаеш че жена го тегли!
/гръцка моряшка поговорка/
/гръцка моряшка поговорка/

С рибарите на Юг
Те пратих днес квото сътворих.
Ако тръгне риба,а няма Чепарета
Да си имат поне в Приморско,
Не че от Царево не ги знаят,
Имах миналата година сбирка
С риболовците от Юг,тясна на
Жандармерията.
Та се запознах с пичовете много
Добре си изкарахме.
Толкова хубави ги направих,
Не ми се даваха хич.
Утре в 10 са там.
Младен ги взима,и раздава.

Риболовци.
- nabor4eto
- ще става разбирач
малко инфо от днес ...влизане 7,30ч пред Галата няколко лодки - риба никаква. От там посока Палеца, но пред Черноморец се бяха струпали лодки и спряхме за проба...почнахме да вземаме добре
...морето кофти - ветрова , къса вълна. Рибата много добър размер
...
ПС...колегата "ИвоСф" сигурно е почнал работа, щом не пише
...това в кръга на шегата - надявам се да не му се е случило нещо лошо и за това да не пише. Влизайте риба има 

ПС...колегата "ИвоСф" сигурно е почнал работа, щом не пише

Ненавременното изпиване на втората чаша, обезсмисляло първата 

- joromercedes
- научил се да хвърля
Споко ,Иво си е добре ,има си работа в София и ... мъка в сърцето за пропуснатия риболов на чернокоп за остатъка от сезона на настоящата година.
Здравейте Колеги, Добре съм, наложи ме се да се прибера в София. Пожелавам на всички добър улов и хубави емоции. Живот и здраве на пролет пак ще съм във Варна.
Вчера на Бяла двамата с колегата имаме едно пълно иглу.Голям вятър и вълна.Доволни сме.Рибите са различен калибър.По обяд малко спря.Аз лових само на чепаре от 6 калмарки розови Ямашита и пилкер 100 гр на BASS DREAM sdwe asist куки Мариа горе и една кука отдолу.Доста закачени риби най вече на асиста горе.
- nabor4eto
- ще става разбирач
Днес влизане на Аладжабанк около 9,30ч...силен вятър, гадна , къса вълна , неприятно време и липса на риба. От 9,30ч до около 13,00ч имам 10 риби
...голяма греда. Сутринта разбрах, че са взели добре на Траката, но играта е била до 9ч после
...Хубаво си мислех да вляза на Черноморец , като вчера ама - казаха вчера на Аладжа банка взели по 20кг - картофи ли са вадели какво?.. и се подлъгах, че поне по близичко, но изядах сопата

Ненавременното изпиване на втората чаша, обезсмисляло първата 

Вчера (9.10) сутринта тролинг от Галата до Палеца на 9 и 12 метрови воблери , резултат -1 риба.
След това я набарахме на 25м. пред Камчия на черникопски чепарета розово - лилави нюанси без октоподи .
Там почти напълнихме чантата. На връщане веднага след Камчия посока Варна на 10ти метър над еди камъни на тролинг на 6м. воблери при всяко минаване и двете въдици взимаха хубави риби. На прибиране тролихме от палеца до фичоза в плиткото и донапълнихме чантата. Резултат - 20 кг . чернокоп и една циганка.
След това я набарахме на 25м. пред Камчия на черникопски чепарета розово - лилави нюанси без октоподи .
Там почти напълнихме чантата. На връщане веднага след Камчия посока Варна на 10ти метър над еди камъни на тролинг на 6м. воблери при всяко минаване и двете въдици взимаха хубави риби. На прибиране тролихме от палеца до фичоза в плиткото и донапълнихме чантата. Резултат - 20 кг . чернокоп и една циганка.

- fishmaster_M
- вече хвърля и на тежко
Днес на Бяла стана добър риболов на 30 м.Преди обяд беше по-добре,предпочиташе ламе,октоподчето го отбягваше
-
- новобранец
Днес от 10.30 до 17 на Евсиноград на тролинг около 9 кг. добър размер, няколко риби по около 300-400 гр.
Днес на Бяла, море чудесно, но рибата пръсната, единични бройки и за цял ден , двамата с аверчето около 57-8 броя , 8 лихнуса и един карагьоз.....утре , гледайки прогнозата май ще е последния опит за тази седмица там....а, вчера авера ми там, но с друг колега -двама човека малко над 220 риби, а четвъртък -105
0885022272 / 0885897615
Tака Е ,рибите дом нямат !.... казал, го е стар, Барба рибар ... !!! На слука и търпение!!!