Къде се намирам:
Риболов
Морски раздел
Излети
Информация за активноста на рибата по морето.
naRiba.com

Форум

Сафридът се показа
Модератори: emo vasilev, alekst
Re: Сафридът се показа
НА 09.08.2008 на траката от 06часьт до 11,кило и половина сафрид малко миджит и две малки чернокопчета.
- SILVESTER
- ще става разбирач
Хайде Киро,очакваме неделния репортаж
Аз се канех в събота надвечер да влезем от Траката,ноо капитана каза-стоп времето ще се разваля.
и си останах с мерака.
Нищо другата седмица ще се пробваме

Аз се канех в събота надвечер да влезем от Траката,ноо капитана каза-стоп времето ще се разваля.
и си останах с мерака.
Нищо другата седмица ще се пробваме

... Изобщо не ме интересува кой е баща ти! Докато аз ловя риба, никой няма да ходи по водата.
- Камбата
- сериозен играч
- Обратна връзка:
Чернокопчетата са добрата новина за мен тая седмица. 

"Риболовът на дивите риби е твърде ценен, за да бъдат те улавяни само веднъж!"
- Лий Улф - 1939 г.
- Лий Улф - 1939 г.
- КИРО
- и господ не е толокова добър
- Обратна връзка:
И аз,и аз го чакам,ама не се получи.Ей сега идвам от стоянката.Даже и лодката не я вкарахме,колегите които излязоха,казаха че е кофти времето,освен силния вятър,има и голяма вълна,пък и от службата се обадиха за голям пожар на Перчемлията,чакам колегата да ме вземе,и отивам там.SILVESTER написа:Хайде Киро,очакваме неделния репортаж![]()
Иначе е имало сутринта сафрид пред Галата,по 2-3 кг са направили.Ний със шурито станахме в 4.30,пихме по едно кафе,ама засвятка яко,че и почна да вали,и айде пак под чаршафа.
В сряда или четвъртък се каним,ако не ни мине котка път,ще снимаме.
В МОРЕТО МИ Е ПО-ДОБРЕ,ОТКОЛКОТО НА БРЕГА
Браво Киро, следващия път приготни табели 2Х2 метра и като мине Полковника с вертулету отгоре...показваш...какво ловиш, че бая бира ще плати на заар на аверите. 

Последно промяна от batmilen на Пон Авг 11, 2008 2:42 pm, променено общо 1 път.
-
- новобранец
Тази сутрин от 8.30ч. до към 9.30-10.00ч. 2-ма си дръпнаха 3-3.5кг. сафрид пред 'Фичоза'...
- КИРО
- Обратна връзка:
На аверите му не съм казал,че и 20 - те няма да му стигнат.batmilen написа:Браво Киро, следващия път приготни табери 2Х2 метра и като мине Полковника с вертулету отгоре...показваш...какво ловиш, че бая бира ще плати на заар на аверите.
Потвърждавам информацията за чернокопчетата пред Траката. Въпреки голямото вълнение след обяд в събота пообиколих местата пред Траката. Имаше само единични сафриди, но чернокопчетата много ме зарадваха. Ще изчакаме месец обаче докато порастнат.
В неделя пак нямах късмет с времето. Точно намерихме сафрида пред палеца и взеха да се събират облаци. Заваля. Облякохме гумените дрехи в очакване след дъжда да утихме вятъра, но като затрещя едвам сварихме да приберем карбонките и газ на обратно. Пасажа обаче беше доста голям и явно започва есенния риболов. Заедно с информацията за циганки към Бяла се очертава добър сезон .
Киро какъв беше този пожар над Златните. Огъня се виждаше от Палеца.
В неделя пак нямах късмет с времето. Точно намерихме сафрида пред палеца и взеха да се събират облаци. Заваля. Облякохме гумените дрехи в очакване след дъжда да утихме вятъра, но като затрещя едвам сварихме да приберем карбонките и газ на обратно. Пасажа обаче беше доста голям и явно започва есенния риболов. Заедно с информацията за циганки към Бяла се очертава добър сезон .
Киро какъв беше този пожар над Златните. Огъня се виждаше от Палеца.
- КИРО
- Обратна връзка:
Дели,малко спам,но да отговоря.Доста голям пожар,поздравления на пожарникарите,въпреки трудния терен си свършиха работата,дъжда след това само им помогна да не се разпали наново нещо.Бяха два пожара,втория,по същото време по пътя за Балчик,местноста Чатал чешма,там стигна до пътя,има малко поразии в боровата гора.
На другия ден,на същото място,но от другата страна на пътя,тъкмо отивах на среща с GODzilata,видях че има пушек,спрях и забелязах в гората 3 огнища,тъкмо почват да горят,но бързи действия,дойде първо кмета на Кантарджиево /Стефан / със сина си,и набързо овладяха положението.Пак брависимо на 160,на 35 мин дойдоха и загасиха всичко.Мое мнение,че някой нарочно се е..ва.Дано да го спипаме.
Извинявам се за спама,но положението е сериозно.
Това е от неделя.Или което е останало.

Това от днес,ново начало.

http://www.vbox7.com/play:92494b87
Не искам коментари по този въпрос повече.Моля ви.
Утре излизам за сафрид,пък може да пиша за кая,знае ли се какво господ ще даде.
Ае чао.
На другия ден,на същото място,но от другата страна на пътя,тъкмо отивах на среща с GODzilata,видях че има пушек,спрях и забелязах в гората 3 огнища,тъкмо почват да горят,но бързи действия,дойде първо кмета на Кантарджиево /Стефан / със сина си,и набързо овладяха положението.Пак брависимо на 160,на 35 мин дойдоха и загасиха всичко.Мое мнение,че някой нарочно се е..ва.Дано да го спипаме.
Извинявам се за спама,но положението е сериозно.
Това е от неделя.Или което е останало.

Това от днес,ново начало.

http://www.vbox7.com/play:92494b87
Не искам коментари по този въпрос повече.Моля ви.
Утре излизам за сафрид,пък може да пиша за кая,знае ли се какво господ ще даде.
Ае чао.
- КИРО
- Обратна връзка:
Така,че днес си беше запланувано да излезем,а и да вземем и GODzilata с нас,но понеже му е къса почивката,не пожела да дойде.Все пак отиваме на почивка заради децата,така че напълно го разбирам.Поне щяхме да му чупим каръка,такова беше намерението ми.
Тръгнахме в подобаващо време, 0610 ч,готов за сафрид с този набор такъми.

Времето беше чудесно.

И си мислехме,че този път сме първите,ама имало и по запалени от нас.

Прекосихме фарватера,решихме да направим пробичка,само да видим накъде е ситуацията,че на излизане в канала имаше два делфина.

Показа се и този юнак,взех го за да го покажа на адаша после.

Извадихме още към 7-8,но обратно да растат,след месец ще бъдат вече достоен противник.
Е,на нас по 2-3 наведнъж не ни харесват,че айде към нашата градинка,демек пред Галата.Курдисахме се при другите от "село".Тези медузи бяха навсякъде,че и лъжат чепарето,дърпаш рязко,уж нещо има,а то през нея минават.

Там бяха по 2-3,тука по 1-2,ама така е,лаком г.....,нали.
Ами по това време,това събрах.

Почна и да не ще,колегите лека полека изчезваха,ний решихме да пробваме каята.Половин час мотане по "лехите на градинката",нищо.Каята в отпуска.От там черта към вълнолома,гледаме доста колеги там.Не стига,че акумулатора взе да сдава багажа,ами и въжето на ръчния стартер се скъса,та нямахме много избор.
А то сафрида бил пред вълнолома,ний обикаляме като туристи,другите напълнили по 3-5 кг.

Вярно,по 1-2,ама редовно,че тук направихме и ний по кило.Ама стана ракиено време,взе да ни пари под шапките,и айде към гаража.Ама си личи в коя лодка има риба.Гларусите все над нея обикалят.

Поне си починах след вчерашните щуротии,само вчера да бяха.
Като бяхме пред вълнолома,се разчу,че някой е изкарал циганка към 300гр,така,че очаквам есента да има добър улов.Времето ще покаже.
На всички,да ме минете по килограми в риболова,и да пишете.
Тръгнахме в подобаващо време, 0610 ч,готов за сафрид с този набор такъми.

Времето беше чудесно.

И си мислехме,че този път сме първите,ама имало и по запалени от нас.

Прекосихме фарватера,решихме да направим пробичка,само да видим накъде е ситуацията,че на излизане в канала имаше два делфина.

Показа се и този юнак,взех го за да го покажа на адаша после.

Извадихме още към 7-8,но обратно да растат,след месец ще бъдат вече достоен противник.
Е,на нас по 2-3 наведнъж не ни харесват,че айде към нашата градинка,демек пред Галата.Курдисахме се при другите от "село".Тези медузи бяха навсякъде,че и лъжат чепарето,дърпаш рязко,уж нещо има,а то през нея минават.

Там бяха по 2-3,тука по 1-2,ама така е,лаком г.....,нали.

Ами по това време,това събрах.

Почна и да не ще,колегите лека полека изчезваха,ний решихме да пробваме каята.Половин час мотане по "лехите на градинката",нищо.Каята в отпуска.От там черта към вълнолома,гледаме доста колеги там.Не стига,че акумулатора взе да сдава багажа,ами и въжето на ръчния стартер се скъса,та нямахме много избор.
А то сафрида бил пред вълнолома,ний обикаляме като туристи,другите напълнили по 3-5 кг.

Вярно,по 1-2,ама редовно,че тук направихме и ний по кило.Ама стана ракиено време,взе да ни пари под шапките,и айде към гаража.Ама си личи в коя лодка има риба.Гларусите все над нея обикалят.

Поне си починах след вчерашните щуротии,само вчера да бяха.
Като бяхме пред вълнолома,се разчу,че някой е изкарал циганка към 300гр,така,че очаквам есента да има добър улов.Времето ще покаже.
На всички,да ме минете по килограми в риболова,и да пишете.
- Камбата
- сериозен играч
- Обратна връзка:
Брао,Киро.Това чаках,бате!Жив и здрав и още зъбати да извадиш! 

"Риболовът на дивите риби е твърде ценен, за да бъдат те улавяни само веднъж!"
- Лий Улф - 1939 г.
- Лий Улф - 1939 г.
- turing
- вече хвърля и на тежко
много си ценен бе бате
заплюл съм си почивните дни само за риболов. може и да се видим във водата

- КИРО
- Обратна връзка:
Ще се радвам,стига да ме пусне жената.turing написа:.......... може и да се видим във водата
- turing
- вече хвърля и на тежко
Ще се радвам,стига да ме пусне жената.[/quote]
пробвай с климатик, мартини и сладка приказка за споделяне на напрежението на изминалия ден и после накъдето ти видят ОЧИТЕ.е не винаги минава но проба грешка
пробвай с климатик, мартини и сладка приказка за споделяне на напрежението на изминалия ден и после накъдето ти видят ОЧИТЕ.е не винаги минава но проба грешка