Зарган и илария
Модератори: alekst, Димо Михалев, dobria1
-
- научил се да хвърля
Re: Зарган и илария
Тея зелените са днес от 6:00- 11:00ч. на НОЙ. Имаше и много писалки

- чуруликпенчо
- сериозен играч
Супер работа,а Станишев някак плахо наднича иззад опашките.
Ще се скъсам от смях....много готино е станала снимката.
Утре и аз ще се пробвам . Надявам се бройката да се увеличава все повече.

Утре и аз ще се пробвам . Надявам се бройката да се увеличава все повече.
Няма дума в българския език,която в множествено число да завършва на "Й".
А аз си измятах мятането на Траката за 1 рибка!един колега до мен имаше 1 празен удар и толкова.Илариите продължават с пинизите - определено ще сменям мястото.Как да стигна с кола до Ной,в смисъл има ли удобно място за паркиране.Или кратък път от хотел Аква Лазур до там пеша.
Някой друг имаше ли успех на Ной,да не се окаже че expose е единственият който се справя там.Смятам че съм среден клас риболовец (хващам колкото другите околу мен,понякога по-вече,рядко по-малко
) та-а-а има ли смисъл да си усложнявам животът или да не храня празни надежди
.
Някой друг имаше ли успех на Ной,да не се окаже че expose е единственият който се справя там.Смятам че съм среден клас риболовец (хващам колкото другите околу мен,понякога по-вече,рядко по-малко

-
- научил се да хвърля
Едва ли само expose се "справя" там. Проба-грешка. На буната има достатъчно място за паркинг.kuku написа:А аз си измятах мятането на Траката за 1 рибка!един колега до мен имаше 1 празен удар и толкова.Илариите продължават с пинизите - определено ще сменям мястото.Как да стигна с кола до Ной,в смисъл има ли удобно място за паркиране.Или кратък път от хотел Аква Лазур до там пеша.
Някой друг имаше ли успех на Ной,да не се окаже че expose е единственият който се справя там.Смятам че съм среден клас риболовец (хващам колкото другите околу мен,понякога по-вече,рядко по-малко) та-а-а има ли смисъл да си усложнявам животът или да не храня празни надежди
.
Зная че по принцип Ной е по "зарибена" буна,миналата година ходих мисля 2 пъти но чак такава драстична разлика с тая на Траката нямаше.Дано сте ме разбрали правилно - виждал съм колеги да дърпат риби когато всички останали вадим куки,за това и тоя въпрос.Ясно е че ден с ден не си приличат но от няколкото посещения на Траката резултатите са далеч от очакваните,и то не само моите.Ще пробвам и на Ной,може да се засечем там
.

-
- ще става разбирач
Аз пък ей сега тръгвам да поокъпя бомбардата на Кранево...Резултатите(ако има такива)след обяд 

Stand and fight
- чуруликпенчо
- сериозен играч
И аз допивам кафето и вдигам гълъбите към морето. Времето изглежда чудесно за риболов.Наслука и на останалите ранобудници!
- чуруликпенчо
- сериозен играч
Вече се прибрах. Реализирах 14 заргана и една илария,но ми прави впечатление , че едрата риба изчезна и основно вървят разни малчугани. В нито една от днешните риби нямаше хайвер,което е добре. Морето е като тепсия и риболовът доставя голямо удоволствие. В петък пак съм на морето.....
Наслука на всички!
Наслука на всички!
-
- новобранец
Чурулик, дай ориентир барем
На юг, на север или в залива?

днес на нои 18 риби 5 от които много добри от 6;30 до 10 15 не мога да ка4а снимка голяма била..
- hgtod
- вече хвърля и на тежко
Ми тъй де, голяма риба - голяма снимка 

-
- ще става разбирач
Записах позорен резултат от 5 прилични заргани и 2-3 бебета(върнати обратно) 

Stand and fight
подгонете ги малко да дойдат по бързичко и към Бургас 

-
- научил се да хвърля
Мммм да и днес морето ти море, червеите ти червеи, писалките ти писаки- за "ной" става въпрос.
- чуруликпенчо
- сериозен играч
Точа си и аз "мистирийката" за утре. Морето е ясно,че ще е като тепсия,дори и ориентировъчната бройка на улова е ясен. Само с жегата не знам как ще е....много ме мъчи.
Сега като си мисля......ми то и без това всичко е ясно,що да се мъча в тая жега?!

Сега като си мисля......ми то и без това всичко е ясно,що да се мъча в тая жега?!