Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Къде и какво кълве в момента.
naRiba.com

Форум

Сливен и региона- къде,как и на какво!
Модератор: Paublo_Eskobar
Re: Сливен и региона- къде,как и на какво!
Здравейте на всички, честита първа пролет малко със закъснение
... с приятели мислим да направим един излет след около седмица-две , но немога да реша каде да отидем. Мислих си за Римски мост но колегата нещо ме разобеди с улова от там... просто не ми е до върхарчета, всичко др иначе. Дайте някоя идея или мнение дали скоро ще тръгне каракудата и шарана по самуиловската или да бягаме надалеч
.. един познат ходи на Жребчево съботата но без никакъв успех 

- dimitar_dv
- фен клуб-скобар
- Обратна връзка:
Ако водата поспадне на Римския ще започне да излиза и друго освен върхар.Нищо не се знае до 2 седмици какво ще стане.На Самуилово по мои лични наблюдения започва да дава по-добре към април месец,но пак нищо не се знае-тази зима ми се струва доста продължителна
Ние с колегата от снимките и жената(която е вече запален въдичар)мислим в началото на април да направим един излет на р.Луда Камчия към с.Манолич или с.Есен,но да видим какво ще е времето....

НАСЛЕДНИК НА ПАВЕЛ ПАВЛОВ
-
- новобранец
Тц,точно обратното!dimitar_dv написа:На Самуилово по мои лични наблюдения започва да дава по-добре към април месец,но пак нищо не се знае-тази зима ми се струва доста продължителна![]()

В интерес на истината не съм си идвал до Сливен от януари,но имайки предвид,че до към 20 януари рибата на Чинтулово не беше спряла да дава за разлика от други години,то предполагам,че вече и на Крушаре и на Мечкарево на дупките риБата ще почва да кълве.

Ами наслука... пусни един пост специялно за там как е минало , че ме заинтригуваdimitar_dv написа:мислим в началото на април да направим един излет на р.Луда Камчия към

- Big^Fish
- сериозен играч
- Обратна връзка:
Вярно, че масово народа на Чинтулуво в събота не ловеше нищо. Някои хора обаче си ловяхме доволно - бабички по 200-300 гр, кефали между 200-400 гр( както и късане от по-едри) и някой друг върхар за цвят.
Като цяло това се случи между 11 и 15 часа и трябваше да бягаме когато започна доброто кълване. Все пак за мен беше динамичен риболов с не лоши риби. А това дали някой лови или не, зависи от много фактори. На канала имаше и още 1 човек, който ловеше добре и Юри го знае много добре кой е! 
Радостно е че ИАРА минаха на проверка, но на нас така и не ни поискаха билетите. Май тръгнаха да гонят някакви, които се разбягаха още като видяха Нива-та.
Поздрави.

Радостно е че ИАРА минаха на проверка, но на нас така и не ни поискаха билетите. Май тръгнаха да гонят някакви, които се разбягаха още като видяха Нива-та.

Поздрави.
СЪБИРАЙТЕ СИ БОКЛУЦИТЕ, НЕ БЪДЕТЕ СВИНЕ!
-
- новобранец
То пък някои хора да не се похвалят, не могат!Big^Fish написа:Вярно, че масово народа на Чинтулуво в събота не ловеше нищо. Някои хора обаче си ловяхме доволно - бабички по 200-300 гр, кефали между 200-400 гр( както и късане от по-едри) и някой друг върхар за цвят.Като цяло това се случи между 11 и 15 часа и трябваше да бягаме когато започна доброто кълване. Все пак за мен беше динамичен риболов с не лоши риби. А това дали някой лови или не, зависи от много фактори. На канала имаше и още 1 човек, който ловеше добре и Юри го знае много добре кой е!
Радостно е че ИАРА минаха на проверка, но на нас така и не ни поискаха билетите. Май тръгнаха да гонят някакви, които се разбягаха още като видяха Нива-та.![]()
Поздрави.

Здравейте колеги от Сливенския регион!
Дайте,ако обичате,прясно инфо за Жребчево!
Благодаря предварително и НАСЛУКА НА ВСИЧКИ!
П.П. Интересува ме хищна риба по принцип!
Дайте,ако обичате,прясно инфо за Жребчево!
Благодаря предварително и НАСЛУКА НА ВСИЧКИ!
П.П. Интересува ме хищна риба по принцип!
ЕДИНСТВЕНАТА РАЗЛИКА М/У ЧОВЕКА И ЖИВОТНОТО Е АЛКОХОЛЪТ!
На Ямурджа тръгнала каракуда, едра червенопера и бяла на силикон. Но утре там ще има и Виенско колело.

- dimitar_dv
- фен клуб-скобар
- Обратна връзка:
мале мале ... утре и в други ден направо няма да може да се диша на римския ... аз немога да разбера за кво сички ходат там.. нито има толкоз много риба. ами то кво .. има разни бебета каракудки и върхари ... нема смисъл според мен ама половин България са струпва ежеседмично там 

- dimitar_dv
- фен клуб-скобар
- Обратна връзка:
Не си мисли,че се заяждам-нищо подобно,но ми стана интересно какво тогава се вълнуваш,че няма да се диша на римския от народ 

-
- новобранец
На циментовия даво добре кая! 

- Big^Fish
- сериозен играч
- Обратна връзка:
Поповете наистина бяха повече от кефала и върхара.Юри Върбанов написа:На циментовия даво добре кая!

СЪБИРАЙТЕ СИ БОКЛУЦИТЕ, НЕ БЪДЕТЕ СВИНЕ!
Нещо на Мечкаревската вчера пуснала доволно ... приятели хванали към 20-30 кг червеноперки .. горе долу средни по размер, малко върхарчета, които били големички и 1 каракудка маломерна
...
П.С. Некой ако има инфо от с.Ковачево да поства на 5-6 април сме там

П.С. Некой ако има инфо от с.Ковачево да поства на 5-6 април сме там

- dimitar_dv
- фен клуб-скобар
- Обратна връзка:
20-30 килограмаdamn написа:приятели хванали към 20-30 кг червеноперки .. горе долу средни по размер