Сливен и региона- къде,как и на какво!

Тук можете да споделяте къде и каква риба кълве в момента.

Модератор: Paublo_Eskobar

Публикувай отговор
damn
новобранец
новобранец

Re: Сливен и региона- къде,как и на какво!

Мнение от damn »

Здравейте на всички, честита първа пролет малко със закъснение :oops: ... с приятели мислим да направим един излет след около седмица-две , но немога да реша каде да отидем. Мислих си за Римски мост но колегата нещо ме разобеди с улова от там... просто не ми е до върхарчета, всичко др иначе. Дайте някоя идея или мнение дали скоро ще тръгне каракудата и шарана по самуиловската или да бягаме надалеч :? .. един познат ходи на Жребчево съботата но без никакъв успех :cry:
Аватар
dimitar_dv
фен клуб-скобар
Обратна връзка:

Мнение от dimitar_dv »

Ако водата поспадне на Римския ще започне да излиза и друго освен върхар.Нищо не се знае до 2 седмици какво ще стане.На Самуилово по мои лични наблюдения започва да дава по-добре към април месец,но пак нищо не се знае-тази зима ми се струва доста продължителна :? Ние с колегата от снимките и жената(която е вече запален въдичар)мислим в началото на април да направим един излет на р.Луда Камчия към с.Манолич или с.Есен,но да видим какво ще е времето....
НАСЛЕДНИК НА ПАВЕЛ ПАВЛОВ
Юри Върбанов
новобранец
новобранец

Мнение от Юри Върбанов »

dimitar_dv написа:На Самуилово по мои лични наблюдения започва да дава по-добре към април месец,но пак нищо не се знае-тази зима ми се струва доста продължителна :?
Тц,точно обратното! :wink: Зимата беше изключително кратка тази година.Водя си нещо като дневник и дефакто започна на 8 януари първото трайно застудяване и средната дневна температура се вдигна постоянно над 5 градуса на 11 март.Тоест имаме точно 2 месеца зима и то само 10-на дни със средни температури под 0та,което говори за съкращаване с около 20 дни от нормалната й продължителност.
В интерес на истината не съм си идвал до Сливен от януари,но имайки предвид,че до към 20 януари рибата на Чинтулово не беше спряла да дава за разлика от други години,то предполагам,че вече и на Крушаре и на Мечкарево на дупките риБата ще почва да кълве. :wink:
damn
новобранец
новобранец

Мнение от damn »

dimitar_dv написа:мислим в началото на април да направим един излет на р.Луда Камчия към
Ами наслука... пусни един пост специялно за там как е минало , че ме заинтригува :roll:
Аватар
Big^Fish
сериозен играч
сериозен играч
Обратна връзка:

Мнение от Big^Fish »

Вярно, че масово народа на Чинтулуво в събота не ловеше нищо. Някои хора обаче си ловяхме доволно - бабички по 200-300 гр, кефали между 200-400 гр( както и късане от по-едри) и някой друг върхар за цвят. :) Като цяло това се случи между 11 и 15 часа и трябваше да бягаме когато започна доброто кълване. Все пак за мен беше динамичен риболов с не лоши риби. А това дали някой лови или не, зависи от много фактори. На канала имаше и още 1 човек, който ловеше добре и Юри го знае много добре кой е! :)
Радостно е че ИАРА минаха на проверка, но на нас така и не ни поискаха билетите. Май тръгнаха да гонят някакви, които се разбягаха още като видяха Нива-та. :lol:
Поздрави.
СЪБИРАЙТЕ СИ БОКЛУЦИТЕ, НЕ БЪДЕТЕ СВИНЕ!
Юри Върбанов
новобранец
новобранец

Мнение от Юри Върбанов »

Big^Fish написа:Вярно, че масово народа на Чинтулуво в събота не ловеше нищо. Някои хора обаче си ловяхме доволно - бабички по 200-300 гр, кефали между 200-400 гр( както и късане от по-едри) и някой друг върхар за цвят. :) Като цяло това се случи между 11 и 15 часа и трябваше да бягаме когато започна доброто кълване. Все пак за мен беше динамичен риболов с не лоши риби. А това дали някой лови или не, зависи от много фактори. На канала имаше и още 1 човек, който ловеше добре и Юри го знае много добре кой е! :)
Радостно е че ИАРА минаха на проверка, но на нас така и не ни поискаха билетите. Май тръгнаха да гонят някакви, които се разбягаха още като видяха Нива-та. :lol:
Поздрави.
То пък някои хора да не се похвалят, не могат! :lol:
ГАБРОВЕЦА
новобранец
новобранец

Мнение от ГАБРОВЕЦА »

Здравейте колеги от Сливенския регион!
Дайте,ако обичате,прясно инфо за Жребчево!
Благодаря предварително и НАСЛУКА НА ВСИЧКИ!
П.П. Интересува ме хищна риба по принцип!
ЕДИНСТВЕНАТА РАЗЛИКА М/У ЧОВЕКА И ЖИВОТНОТО Е АЛКОХОЛЪТ!
bradli
новобранец
новобранец

Мнение от bradli »

На Ямурджа тръгнала каракуда, едра червенопера и бяла на силикон. Но утре там ще има и Виенско колело. :lol: :lol: :lol:
Аватар
dimitar_dv
фен клуб-скобар
Обратна връзка:

Мнение от dimitar_dv »

naskox7
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от naskox7 »

мале мале ... утре и в други ден направо няма да може да се диша на римския ... аз немога да разбера за кво сички ходат там.. нито има толкоз много риба. ами то кво .. има разни бебета каракудки и върхари ... нема смисъл според мен ама половин България са струпва ежеседмично там :smt104
Изображение
Аватар
dimitar_dv
фен клуб-скобар
Обратна връзка:

Мнение от dimitar_dv »

Не си мисли,че се заяждам-нищо подобно,но ми стана интересно какво тогава се вълнуваш,че няма да се диша на римския от народ :)
Юри Върбанов
новобранец
новобранец

Мнение от Юри Върбанов »

На циментовия даво добре кая! :o
Аватар
Big^Fish
сериозен играч
сериозен играч
Обратна връзка:

Мнение от Big^Fish »

Юри Върбанов написа:На циментовия даво добре кая! :o
Поповете наистина бяха повече от кефала и върхара. :shock: От къде е дошла тази гад не зная...
СЪБИРАЙТЕ СИ БОКЛУЦИТЕ, НЕ БЪДЕТЕ СВИНЕ!
damn
новобранец
новобранец

Мнение от damn »

Нещо на Мечкаревската вчера пуснала доволно ... приятели хванали към 20-30 кг червеноперки .. горе долу средни по размер, малко върхарчета, които били големички и 1 каракудка маломерна :P ...
П.С. Некой ако има инфо от с.Ковачево да поства на 5-6 април сме там :roll:
Аватар
dimitar_dv
фен клуб-скобар
Обратна връзка:

Мнение от dimitar_dv »

damn написа:приятели хванали към 20-30 кг червеноперки .. горе долу средни по размер :roll:
20-30 килограма :o
Публикувай отговор

Обратно към “Къде и какво кълве в момента.”