Организират чрез интернет протест пред парламента!

Всичко за което не намирате подходящ форум

Модератор: dantho.mihov

Публикувай отговор
INCUBUS
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Re: Организират чрез интернет протест пред парламента!

Мнение от INCUBUS »

По принцип си прав,Кроки,ама нит ми са годините,нито положението да ходя и да участвам в такива масовки.Предпочитам да си изразявам отношението към изпълнителната власт и изобщо към управляващата сила за момента и периода в България с моите си възможности от моята си камбанарийка, с моите си решения и актове-много вредя на всичките,от всичките цветове и разновидности,още от 1993 година,за това и никога няма да стана баш началник,ама пука ми на сайдера.В риболова ми е релакса и въобще...майната им на всичките политици,включително и на тея и ония.
БОВСКИЯТ КОРМОРАН
сериозен играч
сериозен играч
Обратна връзка:

Мнение от БОВСКИЯТ КОРМОРАН »

BOVSKIQ KORMORAN написа:да вземеме по един стар телескоп в ръка за да се разпознаеме ,
айде че не остана време?!
ИзображениеИзображениеИзображениеИзображение
snegk
и господ не е толокова добър

Мнение от snegk »

BOVSKIQ KORMORAN написа:
BOVSKIQ KORMORAN написа:да вземеме по един стар телескоп в ръка за да се разпознаеме ,
айде че не остана време?!
Да се разпознаваме или да ги опознаваме с телископо у глъвъта :lol: :lol: :lol:
Да хванеш риба е удоволствие,но да и дариш живот,това не се описва с думи.
Аватар
krokibg
учете се от него
учете се от него

Мнение от krokibg »

INCUBUS написа:По принцип си прав,Кроки,ама нит ми са годините,нито положението да ходя и да участвам в такива масовки.Предпочитам да си изразявам отношението към изпълнителната власт и изобщо към управляващата сила за момента и периода в България с моите си възможности от моята си камбанарийка, с моите си решения и актове-много вредя на всичките,от всичките цветове и разновидности,още от 1993 година,за това и никога няма да стана баш началник,ама пука ми на сайдера.В риболова ми е релакса и въобще...майната им на всичките политици,включително и на тея и ония.

Няма да се плашиш,и при мен е същата.Вечно аз опирам пешкира,щото не мълча и най-много се стряскат от мен и от това което бих направил.До сега,само с путьовци се разправям и бъзльовци,дето ги е страх да си отворят устите.Квото и да стане,все аз взимах решенията,вечно аз се налагаше да казвам истинат на баровците а другите се криеха зад моя гръб.То хубаво че ми е широк,та бая народ се побираше зад него ИзображениеВсе викаме,абе страхлив народ сме,което до някъде си е истина,но мисля че повечето е хитруване и всеки си вика,те другите да я свършат та ние да си нямаме проблеми.Няма да са плашиш,хапвай,пийвай и си ходи за риба,другото ще се оправи рано или късно,с наша или без наша помощ.Нали правиш каквото трябва и каквото можеш ИзображениеИзображение
Глупаците и завистниците нямат изтребване,като хлебарките са !!!

Аз нямам проблем с хората,те имат проблем с мене !!!!!
lusienn

Мнение от lusienn »

Krokibg написа:Хайде майни,да идем да подскачаме !!! Мога да взема трима-четирима.Аз и без това съм по София по това време,нямам нищо против да повозя няколко човека !!!То,друго няма какво да се пише,само действия трябват и както бягахте от училище,ще се наложи да бягате и от работа !!!Казвайте къде ще сесъбираме и без много приказки :drinkers:
Казвайте-с вас съм-подробно-къде е срещата-кво се прави :?:
:D Мир любов и щастие за всички

Риболовци.
Аватар
AL KAPONE
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от AL KAPONE »

lusienn написа:
Krokibg написа:Хайде майни,да идем да подскачаме !!! Мога да взема трима-четирима.Аз и без това съм по София по това време,нямам нищо против да повозя няколко човека !!!То,друго няма какво да се пише,само действия трябват и както бягахте от училище,ще се наложи да бягате и от работа !!!Казвайте къде ще сесъбираме и без много приказки :drinkers:
Казвайте-с вас съм-подробно-къде е срещата-кво се прави :?:
Чух се Любо, и ще се видим на обяд, рано няма смисъл да се ходи щото ще е гмеч и няма да е ясно кой какъв е и защо е там! ще се съберем на обяд да се видим, ще хапнем ще си поговорим и ще ходим към паветата! :roll: Който иска да се съберем да пусне едно лично съобщение. :roll: А довечера в темата ще пусна кво сме решили... къде и как! 8)
Поздрав
Когато се издигаш, приятелите ти разбират кой си.
Когато падаш, разбираш кои са приятелите ти.
наблюдател
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от наблюдател »

Другари, трябва да се ходи на такива протести.Трябва да се показва на тези и на следващите управляващи, че ще си имат работа със сериозни хора. Отиваш на площада дори само за бройка. То е ясно, че няма да ти дадат трибуната(за там си има подготвени хора – те ще дойдат с озвучителните уредби и т.н.), но на празен площад Станишев само ще се изсмее.
Някой щял да яхне вълната за собствено облагодетелстване. Да! Някой трябва да яхне общото недоволство и да го насочи във ВЯРНАТА посока. И за това си деяние ще получи правото да ни управлява. Иначе какъв ще му е стимула?
И какво имате против, че някой ще ни управлява? Човекът е стадно животно (буквално) и трябва да си има водач. Ако си ербап - ставаш водач. Ако не си – приемаш друг да те води и не му пречиш.
Съвсем друг е въпросът, че трябва да си избираме по-добрия водач. Или по-малко лошия. Но това е за изборите. Сега просто трябва да ги спрем да ни дърпат към дълбокото.

А ето тук едно мнение, което много ми допада
5кила написа:докато не измре и нашия набор оправия няма да има.
AL KAPONE написа:Имаше нещо от библията дето ги водили през пустинята 40 години
Защо Моисей водил юдейския народ 40 години през пустинята, като е можел да стигне за 2 месеца. Отговор: за да умре и последният човек, който си спомня за робството в Египет.
Последно промяна от наблюдател на Вто Яну 13, 2009 5:14 pm, променено общо 1 път.
"Истината не е изящна, красивите думи не са истинни.
Добрите не са красноречиви, красноречивите не са добри.
Знаещият не убеждава, убеждаващият не е знаещ."
Лао Цзи

IDA каза:
Нищо и никакъв човек, пък голям простак
Аватар
Светльо-toxin34
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от Светльо-toxin34 »

Ами то хубаво това за 40-те години,само че номера е неприложим тук,в Булгария.Поколение след поколение комунистически боклуци.Значи или народа или комунистите трябва или да се изселят или разстрелят.Аз лично предпочитам комунистите.Те вече опитаха с народа,време е да им го върнем
Бракониерииии,оставете рибата да се размножавааа
Аватар
AL KAPONE
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от AL KAPONE »

toxin34 написа:Ами то хубаво това за 40-те години,само че номера е неприложим тук,в Булгария.Поколение след поколение комунистически боклуци.Значи или народа или комунистите трябва или да се изселят или разстрелят.Аз лично предпочитам комунистите.Те вече опитаха с народа,време е да им го върнем
:lol: Бре Токсичен34, идеята е била да им се промени мисленето и манталитета не партията :lol:

:lol: Я виж кво стана след твоя пост във форума :arrow: http://dariknews.bg/view_article.php?article_id=320350 :lol:
Когато се издигаш, приятелите ти разбират кой си.
Когато падаш, разбираш кои са приятелите ти.
snegk

Мнение от snegk »

В тоя ред на мисли,вчера даваха за една градинка и питаха мъниците за кризата с газта.Хлапенцата отговаряха по доре от политиците.Мисълта ми е че зависи в какво семейство си възпитаван.Ако е от комунистическо семейство то и възпитанието му е такова,ще рече,че трябва да минат много поколения до като се отърсим от тази зараза. :lol:
Да хванеш риба е удоволствие,но да и дариш живот,това не се описва с думи.
Аватар
Dedy
учете се от него
учете се от него

Мнение от Dedy »

:( :( :( :(

Прозд народ сме, прозд!
наблюдател
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от наблюдател »

Мнението, което ми допада е по принцип и не се отнася за конкретната ситуация.
Лао Цзи

IDA каза:
наблюдател
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от наблюдател »

snegk написа:ще рече,че трябва да минат много поколения до като се отърсим от тази зараза. :lol:
Аха. Какво знаеш за турското робство? Каквото са ти РАЗКАЗАЛИ. А могат да ти го разкажат и тъй и иначе :wink: .
Ама нека да дойде някой да те убеждава колко добре било през соцпериода...
Последно промяна от наблюдател на Вто Яну 13, 2009 5:32 pm, променено общо 1 път.
Лао Цзи

IDA каза:
петър василев

Мнение от петър василев »

наблюдател написа:Мнението, което ми допада е по принцип и не се отнася за конкретната ситуация.
На мене,пък колега повече ми харесва,от това ДРУГАРИ :lol: :lol: :wink:
наблюдател
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от наблюдател »

vasilev написа:
наблюдател написа:Мнението, което ми допада е по принцип и не се отнася за конкретната ситуация.
На мене,пък колега повече ми харесва,от това ДРУГАРИ :lol: :lol: :wink:
Да. За мен, с малки изключения, всички от този форум сте ми другари. Т.е. приятели!!!
Лао Цзи

IDA каза:
Публикувай отговор

Обратно към “Разни”