около Бургас II

Този подфорум е създаден с цел да научаваме всичко за дадени водоеми, както каква риба има, така също и удобни места за риболов.

Модератор: sapuna

Публикувай отговор
snegk
и господ не е толокова добър
и господ не е толокова добър

Re: около Бургас

Мнение от snegk »

Майсторчета :lol: :lol:
Да хванеш риба е удоволствие,но да и дариш живот,това не се описва с думи.
Аватар
YordanDanev
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от YordanDanev »

Браво на компанията :smt023 :smt023 :smt023
Изображениеима ли комат кучета много
ionko_terziev
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от ionko_terziev »

супер рибоов сте си спретнали.браво :lol:
Аватар
gogobogo
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от gogobogo »

днес първо се запътихме към вировете след Зидарово да търсим кефали но водата много бистра и висока след висене два часа без удар отидохме към Раков дол хванахме към 30 добри белевици още толкова като бройка и големина червиноперки и два мурунажа.за първи път толкова високо ниво на водата на реката.на връщане на моста на Новоселци пълно с мангали с кълдарми и вадеха гадовете таранки по половинка и то в количества.спрях и им викам ще извикам риболовните а те ми се смеят и им викат викай ги.Просто нямам думи. :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:
Изображение
КЕФА ЦЕНА НЯМА.
STARTER
новобранец
новобранец

Мнение от STARTER »

Трябваше да ги извикаш. Те от плашене не разбират, животните.
Днес загубихме половин час заради тея на моста да търсим действащи телефони на който и да е контролен орган.
Тц.
Накрая се обадих на 112. Приеха сигнала и след 5 минутки ми се обади дежурен от полицията, който искаше точното място и повече инфо. Каза, че ако не успеят да намерят никой от "риболовните" ще пуснат тяхна кола.
Не знам какво стана по-нататък, но звучеше ангажирано.

Това според мен е най-добрата система. Винаги да се прави контролно обаждане и на 112. Разговорите там се записват и завеждат, като официален сигнал.
петко стоянов

Мнение от петко стоянов »

Днес с две приятелски семейства решихме да лентяйстваме на яз.Равадиново.Да хапнем ,да пийнем,дечурлигата да си изтощят батериите и ако има време да праснем по некоя риба В 11ч. бяхме на мястото,запалихме скарата,хвърлихме по една въдица и...заседнахме на софрата От към риболов излета беше супер слаб,кълвяха дребни таранки и бабушки,но бирата страшно върви с кебапчета и наденица ....
harley666
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко
Обратна връзка:

Мнение от harley666 »

Преди два дена ходих на зарибения Промет.В 10 часа бях там и започнах да разпъвам дънните,плувки и накрая докато чакам извадих воблери блесни и разни такива принадлежности.Шест часа бях там,мятах кво ли не-ебаси каръшкия язовир.Имам чувството ,че всичко отарашили!За 6 часа нито удар!!!Изгорях текезесарски и пълен валат се прибрах в Бургас!!!Много зле....
Аватар
rumci
учете се от него
учете се от него

Мнение от rumci »

По принцип рибата на Промет се раздвижва по-бавно от другите водоеми, може би заради големите дълбочини, но не вярвам да е отарашен чак до такава степен. На мен лично ми е от любимите язовири и ако по време на забраната бъде разрешен, се очертава често да го посещавам :D .
harley666
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко
Обратна връзка:

Re: около Бургас II

Мнение от harley666 »

По принцип и при мен така стоят нещата.Колкото до дълбочината-рибата основно я търсих на плитко,но уви! Един костурец не удари бре......
Аватар
salmo
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от salmo »

Прометският го търси през май. По-рано едва ли ще се раздвижи рибата там , а и не ми се вярва да е обезрибен /все пак ограничено го тарашат/ :rolleyes:
Бай Георги /ако алкохолика :smt078 е все още там/ трябваше да те предупреди , че няма още движение на риба, а не да ти взема парите нахалост.... :smt014
ИзображениеYou'll Never Walk AloneИзображение
ionko_terziev
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от ionko_terziev »

бърза разходка днес до порой:дребна каракуда и много циган.като почнаха едни маанета от колите и...да ни няма.за около 2 часа ,почти една кофа но е дребна.ако някой му се ходи ,колкото да не е в къщи ,мястото е под селото но язовира много се е дръпнал и рибата е в самия плиткаж в тревата.
harley666
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко
Обратна връзка:

Мнение от harley666 »

salmo написа:Прометският го търси през май. По-рано едва ли ще се раздвижи рибата там , а и не ми се вярва да е обезрибен /все пак ограничено го тарашат/ :rolleyes:
Бай Георги /ако алкохолика :smt078 е все още там/ трябваше да те предупреди , че няма още движение на риба, а не да ти взема парите нахалост.... :smt014
Абе така си е ама тоя пияндурник нищо не каза......
peichev
новобранец
новобранец

Мнение от peichev »

Утре ще се наложи да отида до Поморие и по този повод ще помоля колегите от околността да споделят скорошно инфо за възможностите за риболов(предимно ме интересуват вътрешни водоемчета- Яз.Порой, Яз. Ахелой и т.н.) в района. Благодаря предварително и :drinkers:
achkata81
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от achkata81 »

harley666 написа:Преди два дена ходих на зарибения Промет.В 10 часа бях там и започнах да разпъвам дънните,плувки и накрая докато чакам извадих воблери блесни и разни такива принадлежности.Шест часа бях там,мятах кво ли не-ебаси каръшкия язовир.Имам чувството ,че всичко отарашили!За 6 часа нито удар!!!Изгорях текезесарски и пълен валат се прибрах в Бургас!!!Много зле....
А какво ти каза алкохолика за амура -връща ли се пак или мойе да се запази?Миналата година се дарпаха през минута ама бяха по 300-400гр. Аз лично смиатам да пробвам малкиа до прометима някакви животни там но са твърде малко и водораслите са голям проблем но повече подробности като се варна;)
РАДО от РУСЕ
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от РАДО от РУСЕ »

не се оплаквайте момчета, там при вас е рай ,в сравнение с Русе, тук е кошмар, има някой друг платен но като цяло не струва нашия район .преди 2 години работих малко в Бургас,и ме водиха на много хубави места.Имам страшни спомени от вашите платени язовири.
И ловец съм и Рибар.
Публикувай отговор

Обратно към “Водоеми и реки”