Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Тактика
Стръв и захранка
naRiba.com

Форум

ЧЕРВЕЙ-бял,шарен,пинки-цени
Модератор: Paublo_Eskobar
-
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
Re: ЧЕРВЕЙ-бял,шарен,пинки-цени
Колега,те средните кутийки нямат и 50 грама,а 100 гр. са 1.50лв.Та май не ти го дават много изгодно,ама щом си доволен
.

Там цената на кило е 10лв. и е нормално на кутийки да е 15лв.Защото преди струваше минимум толкова килограма.На полoвин килограм мисля,че е 12лв,което също е нормално.Не трябва сега и ние риболовците да изпадаме в крайности.Цените са добри.Всеки трябва да печели.В противен случай продукта за търговеца се обезмисля.И за да не се случва това има препоръчителни цени.Който ги нарушава спира да получава.100% печалба за жива стока е нормално.Червеите са,като цигарите....днес ги получаваш до 2 дни си ги продал и поръчваш нови.BV написа:Ами, доволен съм и то доста, изключвам само един риболов през март месец началото. Тогава от сутринта до обяд беше като пран чорап, но това го отдавам най-вече на студа. Като цяло белия червей, който взимам от там е доста хубав. Затова се чудех дали ти ги снабдяваш - е вече знам![]()
Средна кутийка (не я знам колко е като грамаж) ми я продават за 1,50лв.
Поздрави
Важно е качеството да е супер и да го получавате на нормална цена.
-
- учете се от него
В Карлово- магазина под Райфайзенбанк, от днес цената на шарен и пинки е 10лв/кг, или 1.0лв за 100гр
. Червея пристига по рейса директно от производителя и се тегли на електронна везна пред клиента

- butnik
- рибар фанатик
- Обратна връзка:
Ей,тоя вече се е олял,производителя препоръчва цена,утре,ако трябва да продава румънски и да дигне цената какво ще прави,а и тая седмица има закъсвация с червея.Редно е да е друг стимула за привличане на клиенти,той производителя си прибира парите,а в случая си плаща единствено тока.IDA написа:В Карлово- магазина под Райфайзенбанк, от днес цената на шарен и пинки е 10лв/кг, или 1.0лв за 100гр. Червея пристига по рейса директно от производителя и се тегли на електронна везна пред клиента
![]()
Винаги прощавайте на враговете си-за тях няма нищо по-дразнещо от това.....
Мисля,че няма да му се наложи да продава Румънски червей.Всички клиенти,които са ми се обадили съм им изпратил такъв.В момента обучавам дистрибуторите да си заявяват количествата които са им нужни.Това означава,че колкото заявят за седмицата,толкова ще получат и така докато не се научат как се работи правилно.Когато червея се заявява в Италия винаги всичко това става 10 дена по-рано заедно с превеждането на парите.Така те винаги имат плановост и знание колко кила приблизително ще им трябват за седмица.Никой не е врачка за да гадае какви килограми ще трябват на дистрибуторите.За това,ако някой закъсва за червей моля да ми се обажда на мен на тел. 0889599000 Емо.Не случайно казвам,че това е 1-вата ръка.Червея винаги ще им е пресен и няма да им дават тъпи отговори за някаква криза,която самите дистрибутури я предизвикват със страха си от нормална заявка.Не виждам какъв им е проблема,ако тази седмица им останат 100кг да ги продадат следващата.Ако държите мога да побликувам заявките на дистрибуторите за следващата седмица.butnik написа:Ей,тоя вече се е олял,производителя препоръчва цена,утре,ако трябва да продава румънски и да дигне цената какво ще прави,а и тая седмица има закъсвация с червея.Редно е да е друг стимула за привличане на клиенти,той производителя си прибира парите,а в случая си плаща единствено тока.IDA написа:В Карлово- магазина под Райфайзенбанк, от днес цената на шарен и пинки е 10лв/кг, или 1.0лв за 100гр. Червея пристига по рейса директно от производителя и се тегли на електронна везна пред клиента
![]()
Всички сами виждате,че си залагам името пред вас без да се страхувам от това,че може да се случи издънка.Правя го,защото съм сигурен в това,което говоря.И ще отразявам всичко,което се случва и защо

Който желае червей винаги и постоянно нека се опита да ми се обади.Ако не му изпълня поръчката нека го отрази тук(за дребновите клиенти,поръчката става от предишния ден).Сега кажете за утре на кой-колко му трябва и съм готов да му изпратя.Нищо,че някои се оправдават с криза пред вас.Има такава само в техните мозъци.
-
- учете се от него
Даже много добре си е направил сметката.... червеите са най-дребното "перо", като се влезе за пазаруване в добре зареден магазин; аз покрай трите лева за червеи, оставям още няколко пъти по толкова за пелети, захранки, ароматизатори , плувки, влакна, куки и т.н. Пък, пазарувам там от където купувам и червеитеbutnik написа: Ей,тоя вече се е олял,производителя препоръчва цена........

-
- вече хвърля и на тежко
Във Видин в магазина на Гецата червея отдавна е 13 белия и 15 шарения и пинките ,мисля че е български,но незная дали ти Емо го зареждаш.Ако идва от теб,адмирации,наи после пир за рибите с тва качество.А и няои беше писал че няма в града пинки,ами първо провери каде може да има и тогава коментираи.
-
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
За 15 минути се проверяват всичките ни риболовни магазини в града.nervaa написа:.А и няои беше писал че няма в града пинки,ами първо провери каде може да има и тогава коментираи.
Пинки си е имало,ама на грамаж даваха само бял и шарен тогава.Сега вече има да.Само не знам защо пинките и шарения са по-скъпи като ги взимат на една цена.(Ако са от Емо).Ама тяхна си работа.А и тия 2 лева разлика на кило не са болка за умиране.Нали не са по 20 и 22 както бяха доскоро.

- cecodevil
- сериозен играч
Колеги прочетох цялата тема и така и не разбрах къде в Бургас мога да си намеря бял или шарен на цена от 12-14лв. килограма след като има магазини който зареждат от тези червей

-
- учете се от него
Колега Емо, до къде я докарахте и с обещаните още два цвята- жълт и оранжев
Чакаме ги с нетърпение- да ги водим на пикник, с плуване

- butnik
- рибар фанатик
- Обратна връзка:
А и нещо май ,като похванахте пазара,взехте да вдигате и цените.Май пак ще стане- старата песен на нов глас.IDA написа:Колега Емо, до къде я докарахте и с обещаните още два цвята- жълт и оранжевЧакаме ги с нетърпение- да ги водим на пикник, с плуване
![]()
![]()
-
- учете се от него
Какви цени ????? Нещо май си поонеадекватнялbutnik написа:А и нещо май ,като похванахте пазара,взехте да вдигате и цените.Май пак ще стане- старата песен на нов глас.IDA написа:Колега Емо, до къде я докарахте и с обещаните още два цвята- жълт и оранжевЧакаме ги с нетърпение- да ги водим на пикник, с плуване
![]()
![]()

- butnik
- рибар фанатик
- Обратна връзка:
1лв.нагоре е цената на едро в момента от обявената.,въпреки многото обещания,а и знам каво ще стане в сезона,пак ще има закъсвации.
Това е нещо ново за мен,като инфо.Пак някой ви забълбуква.Хората поръчвайте си червеите от мен щом имате подобни проблеми с цените.Нека някой от моите клиенти да се оплаче,че му се случва нещо подобно.Бутник кажи ми моля те те за коя песен става въпрос.В момента нямаме никакво време.Подготвяме се за лятото в което няма да има криза.Или поне за тези,които си заявяват червеите от мен.Мога да обясня какво точно се случва за да се получава така,че някои от дистрибуторите да нямат червеи постоянно.В момента всеки един от тях си дава лично заявката на мен за следващата седмица.И понеже се страхуват да заявят малко повече от колкото им трябва.На края на седмицата увисват без червеи.Сами знаете,че това което пиша тук е истина,която могат да прочетатат и те.Нека някой от тях да посочи с колко килограма не му е изпълнена заявката.И за да им покривам дупките започнах да поръчвам с половин тон повече от колкото ми трябват лично на мен.А те за да не си изпуснат клиентите ги забълбукват с някакви фантасмагории и оправдания само за да се покажат колко са невинни(Дева Мария пред абортbutnik написа:1лв.нагоре е цената на едро в момента от обявената.,въпреки многото обещания,а и знам каво ще стане в сезона,пак ще има закъсвации.

Всичките Юлиян,Масимо,Асен,Лъчо,Караджата,Наско и Румен,Станимир Мушников си заявяват червеите които ще им трябват.Когато всеки от тях сбърка заявката си със 100кг. се получава липса на пазара с близо 1тон.И за да не се отразява всичко това на клиентите МОЛЯ запомнете този телефон 0889599000....Емо.Винаги имам заявени в повече поне 500кг. с желание да покрия техните дупки и несъобразителност.И тази седмица се повтаря познатия сюжет.Заявиха си по-малко килограми,защото имало само 4-ри работни дни и забрана.Но не съобразяват,че има 6 риболовни.ОК не възразявам да продавам вместо тях и да им покривам дупките.
Що се отнася до вещаещата се криза.....такава просто няма да има.До месец ще сме готови с помещения за производство на минимум 30т на месец.Това е причината поради която нямаме нужното време за да пуснем жълтия и оранжавия червей.Но бъдете спокойни......всичко ще е готово за откриването на сезона.
А тази тема явно трябва да я има.От тук научавам някои новости и клюки.Добре,че сте вие за да ме алармирате за тях.Така проблемите ги решаваме заедно и бързо.Ще ми бъде интересно да науча къде продажната цена за търговците се е променила.Аз продължавам да изпълнявам поръчките както следва....бял и пинки 7лв.,шарен 9лв.
За тези,които заявяват под 5кг. цената е с 1лв. нагоре.
И запомнете,казвам се Емо.....не се страхувам да заявявам това,което е истина(моята).Всеки обаче има право да вярва на когото пожелае.Но нека,когато го прави да проверява тях,защото аз си пиша с вас.....те явно се притесняват от истината(тяхната).Никой не им е забранил да се включат в темата.Още се чудя,защо не го правят......

Последно промяна от Emo-83 на Пон Апр 27, 2009 7:54 am, променено общо 2 пъти.
-
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
За това ще да е! Иде им да те убият сигурно!Emo-83 написа: Никой не им е забранил да се включат в темата.Още се чудя,защо не го правят......Може би им е трудно да лъжат в ефир.
![]()