Риболов около Видин

Този подфорум е създаден с цел да научаваме всичко за дадени водоеми, както каква риба има, така също и удобни места за риболов.

Модератор: sapuna

Публикувай отговор
Аватар
czd
сериозен играч
сериозен играч
Обратна връзка:

Re: Риболов около Видин

Мнение от czd »

kirovd написа:За съжаление -май никой няма инфо ,колегите от фортума след забраната са ориентирани към Дунав: търсене на места за откриването и.... никакви успехи, поне за сега :?
аз не съм фен много на дунава обичам да ходя по малките рекички :) :) ама се чудя никой ли никога не е ходил натам :?: :?: поне някой да каже има ли някаква риба ,че нивото на реката рязко падна в последните няколко години :( :(
Ако слушаш хората, можеш в морето да ловиш зайци, а в гората - риба!!!
kaloyan Mladenov
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от kaloyan Mladenov »

czd написа:колеги от видин ,някой ходил ли е на река видбол в района на село ивановци или срацимирово :) :) има ли условия за риболов в този участък или няма вода :D :D ако някой е ходил да казва има ли мренки и кленове :)
За съжаление колега с прясна информация не мога да ти помогна , но мряната там не съм чувал да е ловят от поне 5 години , а кленчета има основно на вира под моста между Срацимирово и гара Срацимир,вода има и сега но клена дали е там... :wink:
kaloyan Mladenov
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от kaloyan Mladenov »

lambinhio написа:Здравейте колеги!
Някой скоро да се пробвал на Дунава за скобар, защото не съм се прибирал много отдавна? Защото сега с тези придошли води не знам как ще е положението, а риболова на скобар ми е огромно удоволствие още от ученик!
Положението е трагично, места няма.
Аватар
czd
сериозен играч
сериозен играч
Обратна връзка:

Мнение от czd »

kaloyan Mladenov написа:
czd написа:колеги от видин ,някой ходил ли е на река видбол в района на село ивановци или срацимирово :) :) има ли условия за риболов в този участък или няма вода :D :D ако някой е ходил да казва има ли мренки и кленове :)
За съжаление колега с прясна информация не мога да ти помогна , но мряната там не съм чувал да е ловят от поне 5 години , а кленчета има основно на вира под моста между Срацимирово и гара Срацимир,вода има и сега но клена дали е там... :wink:
мерси много, но все пак като се прибера до видин ще се метна пък да видиме може да излезе некое мренче заблудено , а иначе вода има, че мен това ме притеснява най -много
Аватар
GODzillata
и господ не е толокова добър

Мнение от GODzillata »

Прясно инфо от Дреновец

Снощи започна буря и с Марио и Биско решихме, че ще е добра идея да идем да търсим някъде сом, та се метнахме на Дреновец:
Изображение

Пристигнахме по тъмна доба в окото на бурята:
Изображение
Изображение

Въпреки дъжда, метнахме въдиците, като нощта беше осветлявана от светкавиците:
Изображение

Марио беше приготвил яки шишчета:
Изображение

Та се мушнахме в джипа на хапка-пийка:
Изображение
Изображение

Е, риба не хванахме, ама... :lol: :lol: :lol: ...следващия път. :drinkers:
На риба - като на война! Fish'n'chicks! :mrgreen:
Кеч & Рилийс...в тиганааа-аха-ха-хаааа...Изображение
ULtRA^CsKa
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от ULtRA^CsKa »

Вчера решихме с едно приятелче да си направим една разходака до Божурица та приготвихме малко рЪна :wink:
Изображение
Мястото :)
Изображение
Изображение
От ляво :)
Изображение
От дясно :)
Изображение
Малко отсрещния бряг :roll:
Изображение
Изображение
Изображение
Изображение
Изображение
Тук май някои си беше пуснал мрежичка :evil:
Изображение
Водата беше пълна с водни бегачи :shock:
Изображение
Комарите щяха да ни вдигнат във въздуха бяхме забравили репелент, та си запалихме огън и направихме оборка на брега 8)
Изображение
Релакса беше пълен :P , а от към риба извадих 5 бабушчици :roll: Другия път повече :wink:
Изображение
Аватар
czd
сериозен играч
сериозен играч
Обратна връзка:

Мнение от czd »

лошо място си избрал колега :) :) :) на ореха ако знаеш къде е (на края на язовира предпоследното място) бабушката се къса да кълве ама много народ се изучи да ходи там иначе почти цяло лято с един приятел висиме там и капо не сме се прибирали :) :) а колкото до мержата мисля че знам на кой индивид е :evil: :evil: :evil: :evil:
ULtRA^CsKa
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от ULtRA^CsKa »

Това беше единственото свободно място язовира беше пълен то ние тръгнахме инцидентно към 17:30 се чухме и към 18:20 бехме на язовира :roll: Важното е че разпуснахме а за рибата другия път ще и го върнем и за вчера :wink:
Изображение
Аватар
czd
сериозен играч
сериозен играч
Обратна връзка:

Мнение от czd »

да доста народ се събира в събота и неделя иначе през седмицата няма живо пиле :) :) :) дано другия път да ги избиете въпреки че риба много много няма и в тоя язовир ама той си ми остава любим :)
stich
кандидат преподавател
кандидат преподавател
Обратна връзка:

Мнение от stich »

:arrow:
Последно промяна от stich на Вто Юни 22, 2010 10:21 am, променено общо 2 пъти.
Изображение
Аватар
GODzillata

Мнение от GODzillata »

Биско, да беше хвърлил за щука, бре. :roll:
На риба - като на война! Fish'n'chicks! :mrgreen:
Кеч & Рилийс...в тиганааа-аха-ха-хаааа...Изображение
ULtRA^CsKa
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от ULtRA^CsKa »

GODzillata написа:Биско, да беше хвърлил за щука, бре. :roll:
Бях хвърлил и една тапа ама нъцки :oops: малко преди да си тръгнем отляво в падналото сухо дърво подгони :?
Изображение
ULtRA^CsKa
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от ULtRA^CsKa »

czd написа: на ореха
Колега днес отидохме на това място наскубахме двайсетина баби около педя :wink: доволно като се има впредвид ураганния вятър, който щеше да ни отнесе :oops:
Изображение
Аватар
czd
сериозен играч
сериозен играч
Обратна връзка:

Мнение от czd »

ULtRA^CsKa написа:
czd написа: на ореха
Колега днес отидохме на това място наскубахме двайсетина баби около педя :wink: доволно като се има впредвид ураганния вятър, който щеше да ни отнесе :oops:
евала това е мястото на тоя язовир аз мисля да го навестя тази седмица :)) дано си оставил някоя баба и за мен :) :D :D :D :D а по кое време кълвяха по яко сутрин или след обяд :idea: :idea:
ULtRA^CsKa
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от ULtRA^CsKa »

czd написа: евала това е мястото на тоя язовир аз мисля да го навестя тази седмица :)) дано си оставил някоя баба и за мен :) :D :D :D :D а по кое време кълвяха по яко сутрин или след обяд :idea: :idea:
Ние с тва приятелче отиваме към 3 часа просто преди това нямаме възможност :( най-активка е от 4 и половина до към 7 и половина след това се вадят епизодични бройки :? Днес от 4 до 9 35 баби и една 700г таранка извадена от колегата и пак най активни бяха в промеждутъка от 4 и половина до към 7 и половина като след 7 и половина продължаваме подхранването и НЕЩЕ :oops:
Я да питам запознатите днес гребците отново бяха на линия пак минаваха над плувките но като почнаха и крясъците не издържах нагласих ги на бързо и един дето им помага там за измерване на времената незнам си там кво праел ни вика ей недейте да се отваряте толкова ние сме зели язовира и може да ви забраним да ловите риба тук та интересно ми е яз. Божурица взет ли е под аренда :? може ли някой да ми забранява да ловя риба :o или тоя просто реши да се направи на велик и ни заплашваше с някакви хора с джипове ли са с уазки ли са :lol: дето щели да дойдат да ни забранят да припърваме до язовира :shock: На мен ми се струва че са го взели да тренират но си мислят че може да се разпореждат както си искат :evil:
Изображение
Публикувай отговор

Обратно към “Водоеми и реки”