Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Къде и какво кълве в момента.
naRiba.com

Форум

Искър - всичко за и по реката
Модератор: Paublo_Eskobar
Re: Искър - всичко за и по реката
Съботата, нивото беше се вдигнало леко, но не беше мътна. В района на гара Лакатник лових на спининг резултата около 20 клена, някой от които по 35+см. След вчерашните дъждове може и да се е размътила вече.
Спининг Клуб " АБИЧИ "
- trepachoo
- ще става разбирач
- Обратна връзка:
Днес се пребрахме от реката.За 2 дни - щуклета до лакът,които плуват още там
МНОГО малки шаранчета се ловят и масово се прибират,което е престъпление!!!
Когато видите такива нарушители-или се опитайте да им налеете малко акъл в празните глави,или подайте сигнал и каквото стане!!!

Когато видите такива нарушители-или се опитайте да им налеете малко акъл в празните глави,или подайте сигнал и каквото стане!!!
Как е реката около Своге (като цвят и обем), излизат ли рибоците ? 

''Голямата риба е прекалено ценна, за да бъде улавяна само по един път!''
С ЩЕКА И МАЧ, ПАК СЪМ СИ НЕМОЖАЧ !
С ЩЕКА И МАЧ, ПАК СЪМ СИ НЕМОЖАЧ !
- leeds
- вече хвърля и на тежко
Реката е уникална...действай и успех.Ribko написа:Как е реката около Своге (като цвят и обем), излизат ли рибоците ?
ДА ХВАНЕШ РИБА Е УДОВОЛСТВИЕ,НО ДА И ДАРИШ ЖИВОТА....Е ТОВА НЕ СЕ ОПИСВА С ДУМИ.
ПУСНИ ДНЕС ЗА ДА ХВАНЕШ УТРЕ!!
- leeds
- вече хвърля и на тежко
Там има места където все съм си мислил,че са като "развъдници" за клен....с уникални размери.nikozia написа:Съботата, нивото беше се вдигнало леко, но не беше мътна. В района на гара Лакатник лових на спининг резултата около 20 клена, някой от които по 35+см. След вчерашните дъждове може и да се е размътила вече.
ДА ХВАНЕШ РИБА Е УДОВОЛСТВИЕ,НО ДА И ДАРИШ ЖИВОТА....Е ТОВА НЕ СЕ ОПИСВА С ДУМИ.
-
- новобранец
Около враждебна излизали нящо 

-
- фен клуб-скобар
Добър вечер. Знае ли някой как е реката около Койнаре. Утре се се наканили да я пробвае пък ще видим. Сега обаче го гледам, че може и буря да се извие и дано не се прецакат нещата. 

"Докато ми плащат колкото да не умрем, ще работим колкото да не заспим''
:D

-
- фен клуб-скобар
07.08.2010.
В района на Койнаре сутринта беше замътена но горе-долу нормална като ниво, не знам и аз. Рибата играе, но не кълве. На всички стръволяци сме пробвали едвам някоя по голяма риба към 70-100гр. Каракуди имаше от време на време. Накрая се ориентирах към уклеите и фанах доволно покрай брега. Мяпш023. Ааа да към 14.30 взе да се качва и стана огромна и мътна!!
В района на Койнаре сутринта беше замътена но горе-долу нормална като ниво, не знам и аз. Рибата играе, но не кълве. На всички стръволяци сме пробвали едвам някоя по голяма риба към 70-100гр. Каракуди имаше от време на време. Накрая се ориентирах към уклеите и фанах доволно покрай брега. Мяпш023. Ааа да към 14.30 взе да се качва и стана огромна и мътна!!
"Докато ми плащат колкото да не умрем, ще работим колкото да не заспим''
:D

-
- новобранец
Днес в района на Роман риболова е невъзможен. Водата е боза с много високо ниво.
Мераклии обаче не липсват !!!
Мераклии обаче не липсват !!!
Като hristianshen.
Днес по цялото дефиле водата бе като боза, риба не може да се лови - пробвано е почти на всичко - без ниакакъв резултат!
Днес по цялото дефиле водата бе като боза, риба не може да се лови - пробвано е почти на всичко - без ниакакъв резултат!
- ribolovcho
- фен клуб-скобар
- Обратна връзка:
vlado-fidera написа:Добър вечер. Знае ли някой как е реката около Койнаре. Утре се се наканили да я пробвае пък ще видим. Сега обаче го гледам, че може и буря да се извие и дано не се прецакат нещата.
другия път ми се обаждаи като идваш,да ти казвам как е положението на л.с.

Колеги, последното инфо е от преди седмица. Ако някой има впечатления от реката в дефилето /около Лакатник най-вече/ ще е интересно да се прочете. Благодаря !tyunkata написа: Днес по цялото дефиле водата бе като боза, риба не може да се лови - пробвано е почти на всичко - без ниакакъв резултат!
Желанията съм ги измислил, кога ли ще хвана златната рибка.....
- ribolovcho
- фен клуб-скобар
- Обратна връзка:
-
- новобранец
- Обратна връзка:
Здравейте колеги! В неделя се каня да топна плувката и се чудя как е нивото и цветът на водата по реката в района на Чомаковци, Койнаре, защото миналата седмица беше мътилка малко. Благодаря предварително.