САФРИД - 2010

Модератори: emo vasilev, alekst

Заключено
Аватар
gogobogo
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Re: САФРИД - 2010

Мнение от gogobogo »

бях за заргани :D
И резултата :D
Изображение
КЕФА ЦЕНА НЯМА.
Аватар
Borkata
сериозен играч
сериозен играч
Обратна връзка:

Мнение от Borkata »

интересна работа.на чепаре не излиза а на плувка вадят сафриди.на Западно пристанище има 15-ина човека ,които вадят доволно сафриди на белена скарида.на японското е 50 на 50.половината клатят с гьостериците а другата половина на на плувки но общо взето там е по-слабо от Запада.
Качествени чепарета Borkata
Изображение
Аватар
s7efan
новобранец
новобранец

Мнение от s7efan »

Сега се връщам от японското.Точно както го описваш.Всички наблъскани на до вълнолома и вадят на плувка сафрид след сафрид.След 5 корабно място до края някъде бяхме само 4ма човека с чепаретата и нищо.Става ли някой да обясни как се прави монтажа за този вид риболов,че не можах да го схвана нещо само с гледане?
Изображение
Аватар
dobria1
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от dobria1 »

1000n написа:
dobria1 написа:кой каза че нямало риба :wink:
и става все повече и все по едра
......
незнам като килограми колко са но са 68риби и хич не са дребни
Браво, dobria1! :D Това вече е нещо друго! :wink: След като качи ден по-рано снимката на петте сафрида(макар и едри), придружена с гръмки думи, в началото направо се отчаях, че ще трябва да се радваме и на подобна слука! :wink:
А да питам ли къде е точно мястото, където са уловени рибоците или няма смисъл, 'щото е някъде на запад от Варна? :lol: А, и гледам, че колегата ...IaNIs е изказал, предположение, че си ловил по тъмно, а като знам какъв си любител на нощния риболов с насочена към водната повърхност светлина, то в случая историята да не е такава, 'щото постижението ти веднага се омаловажава? :wink: То по тъмно е забранено да се лови, а с насочена светлина - да не говорим! :? То все едно си хванал риба в развъдник или нещо подобно! :wink: Аз искам даже флуорокарбонът да се забрани, :wink: пък вие - насочена светлина! :lol: То сега както е и студена водата, ти с такова мощно осветление сигурно дори и подгряваш водата(което е не по-малко важен момент при сегашните ниски температури на морската вода), т.е. с един куршум два заека! :wink: Ако не ми отговориш на този коментар, ще приема мълчанието ти за положителен отговор(т.е. че си използвал по тъмно насочена към водната повърхност светлина)! :wink:
Иначе като гледам сафридът е едър и двадесетина риби може и да правят едно кило, така, че би трябвало рибата да тежи поне 2 кила и нещо до 4кг.! :!: Така си мисля де, все пак от една снимка ми е трудно да определя каква е точно масата! :oops:
Наслука на всички! :D

не разбирам от нощен риболов колега :wink: :wink: :wink: :wink:
НАЙ МИ Е ДОБРЕ ЛЯТО КАТО Е!!!
Изображение
fokobg
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от fokobg »

Не напразно ти викаме dobria1,пак сиги искъртил евала :drinkers:
...IaNIs
новобранец
новобранец

Мнение от ...IaNIs »

Някой знае ли във Варна (буните или морска гара) дали излиза на плувка или само на чепаре зимат.
п.п На МОРСКА ГАРА имаше кам 45-50 човека вчера незнам как са ги пуснали ама явно може вече, обаче доато гледах нищо не хванаха ;)
краси_шопа
новобранец
новобранец

Мнение от краси_шопа »

Риболова наистина е бил нощен,но без светлина във водата и е бил ........на север от Варна :D
краси_шопа
новобранец
новобранец

Мнение от краси_шопа »

dobria1 написа:
1000n написа:
......
Браво, dobria1! :D Това вече е нещо друго! :wink: След като качи ден по-рано снимката на петте сафрида(макар и едри), придружена с гръмки думи, в началото направо се отчаях, че ще трябва да се радваме и на подобна слука! :wink:
А да питам ли къде е точно мястото, където са уловени рибоците или няма смисъл, 'щото е някъде на запад от Варна? :lol: А, и гледам, че колегата ...IaNIs е изказал, предположение, че си ловил по тъмно, а като знам какъв си любител на нощния риболов с насочена към водната повърхност светлина, то в случая историята да не е такава, 'щото постижението ти веднага се омаловажава? :wink: То по тъмно е забранено да се лови, а с насочена светлина - да не говорим! :? То все едно си хванал риба в развъдник или нещо подобно! :wink: Аз искам даже флуорокарбонът да се забрани, :wink: пък вие - насочена светлина! :lol: То сега както е и студена водата, ти с такова мощно осветление сигурно дори и подгряваш водата(което е не по-малко важен момент при сегашните ниски температури на морската вода), т.е. с един куршум два заека! :wink: Ако не ми отговориш на този коментар, ще приема мълчанието ти за положителен отговор(т.е. че си използвал по тъмно насочена към водната повърхност светлина)! :wink:
Иначе като гледам сафридът е едър и двадесетина риби може и да правят едно кило, така, че би трябвало рибата да тежи поне 2 кила и нещо до 4кг.! :!: Така си мисля де, все пак от една снимка ми е трудно да определя каква е точно масата! :oops:

не разбирам от нощен риболов колега :wink: :wink: :wink: :wink:[/quot

ХАХАХААХАХАХАХАХАХА учителю :D а мислех утре да идвам и да гледам и да се уча и аз :)
MARLIN
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от MARLIN »

gogobogo написа:
бях за заргани :D
И резултата :D
Резултата е в темата за заргани :D
rebel_
новобранец
новобранец

Мнение от rebel_ »

santos13 написа:В събота пред Бяла даде по кило две сафрид, но имаше делфини и го пръснаха. Сафридът беше в горните слоеве на водата.
ейй, така беше колега :) ние направихме около 5 кг. двама преди да дойдат грухтящите.... иначе много едър сафрид, ако нямаше делфини щеше да стане баташкото клане. :axe: чух, че някакви колеги направили по около 10 кг., ама са го хванали в началото.....хайде наслука и дано го набараме някъде преди да са го пръснали делфините :) :smt026 :supz: :rock: :drinkers: :weedman: :smt043 :smt041 :smt038 :prayer: :D
Аватар
1000n
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от 1000n »

Мразя, делфини(както би се изразил един от смърфовете)! :?
:lol:
Аватар
1000n
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от 1000n »

dobria1 написа:
1000n написа:
......

не разбирам от нощен риболов колега :wink: :wink: :wink: :wink:

Ама аз не съм казвал, че разбираш от нощен риболов! :wink:
:lol:

Само питах дали си ловил по този начин! :wink: :lol:
Аватар
jibira
ще става разбирач
ще става разбирач
Обратна връзка:

Мнение от jibira »

Второ безуспешно мятане за сафрид. Място - Морска гара.
Живей докато си жив, понеже след това твърде дълго ще бъдеш мъртъв!
...IaNIs
новобранец
новобранец

Мнение от ...IaNIs »

jibira написа:Второ безуспешно мятане за сафрид. Място - Морска гара.
А на морска гара имаше ли някой на плувка, за мен е по кеф на плувка да ги ловя ;)
Аватар
1000n
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от 1000n »

Сафридът нещо май се е повредил! :wink: Не, че ми се вижда невъзможно да се лови на плувка и на белена скарида посред бял ден, ама пък и като резултати да е на нивото на риболов с чепаре! :shock: То сигурно трябва да започнем да го търсим и на бомбарда вече тоя дивак сафрида! :lol: Наслука на всички! :D
Заключено

Обратно към “Информация за активноста на рибата по морето.”