Къде се намирам:
Риболов
Подводен раздел
Подводен риболов
Подводен риболов
naRiba.com

Форум

Нещата от живота.
Модератор: nkolev66
Re: Нещата от живота.
Поздрави от Ропотамо :

...много пусто и тъжно е там сега ...

...много пусто и тъжно е там сега ...
... разходих се , но беше ми студено и ...изпих половин литър ...дестилат и ...после догоних ей тоС млад елен
:

П.С. снимката е направена в района на Беглик Таш на Коледа

П.С. снимката е направена в района на Беглик Таш на Коледа

Ей, това Фото, на кръчма го обърнахтеБулти написа:...тоя път , Филип ( namaste ) не можа да падне по стълбите :

Pretor написа:Ей, това Фото, на кръчма го обърнахтеБулти написа:...тоя път , Филип ( namaste ) не можа да падне по стълбите :
![]()
, и не сте се наместили точно пред белия фон
.

...нии , добре че на столовете поне се наместихме

...на Драгиева чешма-а-а-а..
...мъката си разпилей-и-и-и...
...дестилирана вода-а-а-а...
....сипвай в чашите ...и ....пей-и-и-и-и-и-и

...майтап да става ...
...лятото дале-е-е-ч...

Успешна мисия , Барета !!!....и късмет ....да се върнеш жив и здрав !!!baretata написа:Поздрави на всички от Киргизтан. ....Ако имам възможност да намеря нет тука пак ще се включа, ако не ще се свържа от Афганистан.

Аре Златко, опухвайте (пардон омироопазвайте) набързо амуджите и за сезона да си си тук жив и здрав, с наточен ... връх, че рибата тръгна
.

Безпроблемна мисия Златко,живи и здрави да се върнете

Успешна и безопасна да ви е мисията Златко!
Ще те чакаме да се завърнеш жив и здрав и още по позитивен.
Ще те чакаме да се завърнеш жив и здрав и още по позитивен.
Никоя риба не е по - важна от живота !
Благодаря момчета, сърдечни поздрави на всички от Кабул- Афганистан.
Пашата обича смелите.
...2007 , лятото , Змийския остров ...кактусите ...

Красота! Един път не им издържах и тръгнах по неопренови чорапи да ги разглеждам. Ами купих си нови чорапи 

- Valyo68
- вече хвърля и на тежко
- Обратна връзка:
Ех Булти...,Булти....
, С тези кактуси и в мен събуди заспали спомени! 1981-82 година, правим почивка на Змийския остров с баща ми, и решихме да се поразходим по пътечките, (ако мога така да ги нарека)
, между кактусите. Вървим, вървим..., не че има много за вървене и гледам змия.Голяма, огромна змия, навита готова за атака. Без да се замисля( и идея си нямам какво правеше в мен Руския - пневматичен харпун на баща ми ,:-) я изпреварих и нанесох смъртоносен изстрел някъде по средата на дебнещото ме влечуго! Да но то ми върна стрелата. Аз помръднах леко в ляво и Ооох......., грешка, излязох от пътеката. И като почна едно скачане, едно подскачане..., като скочих във водата се освестих. Извадих от ходилата си над 70 едри бодилчета, в последствие установих че не мога да си обуя плавниците, защото ходилата ми бяха надупчени от много дребни кактусови власинки. Причинявайки остра и неприятна болка. Оказа се по късно ,че не мога и да стъпя, и след като изплувах в (района на колата) баща ми ме пренесе на ръце. Още ми натяква , че ме е носил на тези години:-) По добре да ме беше ухапал смока:-))) Майка ми и до ден днешен пази в кутийка 238 бодилчета извадени от ходилата ми. Не знам по каква причина..., явно и тя е слънчасала тогава докато ни чака. А защо с харпуна из острова..., ами остров, може би пиратски? За къде е, корабокрушенец на непознат остров, без оръжие.
Мале как ми е работело въображението тогава:-))) Ех спомени..., спомени! Благодаря ти Булти!