Инфо за Копринка

Този подфорум е създаден с цел да научаваме всичко за дадени водоеми, както каква риба има, така също и удобни места за риболов.

Модератор: sapuna

Публикувай отговор
Манастира
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Re: Инфо за Копринка

Мнение от Манастира »

[quote="Dimy"]Айде и от мен малко инфо .

Но пък ми направиха кефа шаранчетата , да ги вадиш с основно 0,12 и повод 0.08 монофил на директен :-) ,

Много борбени са тези дребосъци-и на мен ми доставиха удоволствието,но бях с 0.14 и повод 0.10..Червеноперките бяха добри и по охранени от яз.А.Стамболийски.

П.П.В колата намерих пластмасов куковадач.Ще си го получиш на яз.Сопот
Аватар
afgany
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от afgany »

Аве колеги отдавна ми се ходи на мястото наречено "Слънчев Бряг" ли беше "Златни пясъци" ли беше, откъм южния бряг след скалите посока Павел баня. Някой може ли да ми опише как се стига до там с кола /тоест джип/, има ли пътища?
Другото е.. сомчета не излизат ли на язовира?
konty
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от konty »

Изображение

Здравейте Колеги,
намерих тази карта в нета и мисля че такива трябва да се правят за всеки водоем за да може риболовците по лесно да бъдат ориентирани в обстановката от запознатите колеги!
И понеже аз имам желание сега по празниците да направим един риболов с къмпингуване там Моля колегите да ми кажат проходимо място с лек автомобил и да поддържа добри дълбочини с възможност за риболов от брега на мач , фидер и на косъм на мирни риби.
ЖИВОТА Е КРАТЪК, ИГРАЙ ТВЪРДО!!!
Ако не знаеш - ще те научим, ако не можеш – ще ти покажем, ако не искаш - ще те принудим!
Не живей за мечтите си, Живей заради делата си!!!
Помнете, че понякога когато не получавате това, което искате, това е голям късмет. - Далай Лама
chlen
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко
Обратна връзка:

Мнение от chlen »

Има такава тема,колега- http://forum.nariba.com/viewtopic.php?f ... 0&start=15
f0rt
новобранец
новобранец

Мнение от f0rt »

Здравейте колеги,
Видях картата на яз. Копринка, но не съм ходил там. Бихте ли ми казали някое лесно достъпно място подходящо за улов на тежко, на директен и на щека.
Мерси предварително.
Аватар
stoilkatastz
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от stoilkatastz »

afgany написа:Аве колеги отдавна ми се ходи на мястото наречено "Слънчев Бряг" ли беше "Златни пясъци" ли беше, откъм южния бряг след скалите посока Павел баня. Някой може ли да ми опише как се стига до там с кола /тоест джип/, има ли пътища?
Другото е.. сомчета не излизат ли на язовира?
Има път през Горно Черковище.Обикаляш ръкава и нагоре през баира си там.Пътят е много зле.
Аватар
ROSEN_GB
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от ROSEN_GB »

Колеги дали има вода на морозовския пъкав?
Не е важно колко ще хванем, важно е колко ще изпием!!!
Аватар
Naas
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от Naas »

Не няма вече, даже и на бозуковия камък няма. Водата е подщи до вилната зона :wink:
Аватар
С.Върбанов
учете се от него
учете се от него
Обратна връзка:

Мнение от С.Върбанов »

... и с това риболова на глупави риби е открит :D
Горчивината от лошото качество остава дълго след , като е преминало краткото удоволствие от ниската цена!

https://www.facebook.com/groups/227639040739150/" onclick="window.open(this.href);return false;
konty
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от konty »

Днес на Фазанарията 4-5 кг бабушки с фидера на 2-3 бели с 18 номер кука и повод 0,10.
Но по обща информация тя бабушката си върви на всякъде...
Колегите от дясно ловяха на пружина с торен и при тях имаше само едри каракуди до към 500 грама - верно по три четири удара на час но тва си е пак доволно.
Колегите от ляво и те ловяха на пружина но слагаха царевица , стириопорче и червеи на куките и са имали резултат 6кг шаран изваден предния ден преди нашето пристигане.
Като извод мога да кажа че ние ловяхме на 3,5 -4,0 метра дълбочина и основно излизаха бабушки , някое друго кефалче и костурчета,а шарана е изваден на дълбочина над 6 метра. Може би по едрата риба все търси дълбокото.
След обед пробвах и мача - на пропадане извадих 3 много едри чаушана/уклея/ , но като почна да пада слънцето и се повиха сякви видове насекоми спря да взема.
ЖИВОТА Е КРАТЪК, ИГРАЙ ТВЪРДО!!!
Ако не знаеш - ще те научим, ако не можеш – ще ти покажем, ако не искаш - ще те принудим!
Не живей за мечтите си, Живей заради делата си!!!
Помнете, че понякога когато не получавате това, което искате, това е голям късмет. - Далай Лама
Бат Стан
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от Бат Стан »

Оня ден бях на Копринка, егати лудницата. Сутринта в 6.30 се изтъпанчих до стената със снинига. След 5 мин довтаса един дядка с надпис "охрана" и каза, че на стената вече било забранено да се лови, най-вероятно по причина на атентата в Бургас. Наложи се да се преместя. От двете заливчета до плажа та чак до Копринския ръкав нямаше 2 метра свободно място да хвърлиш, навсякъде беше пълно с народ. Повечето бяха нахвърляли по 7-8 въдици, без да се притесняват, че по закон имат право на доста по-малко. Народът свършваше чак до устието на ръкава, където нямаше никой, очевидно заради това, че е плитко. Наложи ми се да ловя там. Излизаха само маломерни щуки, от които хванах поне 20, всички пуснати обратно да растат. Кълвяха и сулки по педя, също рилийзнати до една в чудесно здраве. През 15 мин се завърташе и един пасаж с костури, които атакуваха много стръвно. В отделна тема ще пусна каква техника и тактика използвах, направих един вариант за комбиниран риболов на щука и костур, който може да се стори интересен на колегите спинингисти. Вчера пак ходих, ама нте за риба, а да ядем шаран на бившето заведение "Бай Пец". Беше пълно с некви болшевики, сигурно едно 10 000 се бяха изтъпанчили на язовира на неква среща уж на русофилите. Егати панаира...
Аватар
nicko67
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от nicko67 »

В събота и неделя бяхме на Копринка преди тополите.Кълве едра каракуда дребни шаранчета и много бабушки.Колега до нас с директна 8мица ги помпеше здраво.На спининг-2 щуки и 2 сулки като сулките бяха около 30 см и ги върнах да си ходят с мир.Каракудата на пружина на 2те куки торен червей и 2 едри хванах в събота вечерта на капан за шаран с кюспе. Ето и малко нагледен материал:

Компанията е готова за бой.
Изображение
Тези са специална порода "копринска подобрена"
Изображение
По-малката от щуките.
Изображение
Мястото
Изображение
Още от породата.
Изображение
Изображение
Изображение