Щука около Пловдив

Тук можете да споделяте къде и каква риба кълве в момента.

Модератор: Paublo_Eskobar

Публикувай отговор
Аватар
mgmgrand
новобранец
новобранец

Re: Щука около Пловдив

Мнение от mgmgrand »

danev69 написа: супер,колега.голям кеф е било.по кое време на деня бяха ударите?какво е положението с водораслите/преди беше супер досадно/?мерси предварително.
Ударите започнаха със самото пристигане на водоема (около 9 без нещо).Ако бяхме отишли от самото разведеляване, може би рибите щяха да бъдат по две като бройка.Към 13ч. спря да взима интензивно, тогава почнаха и пробите за костур и бяла риба със силикони, спинери и блейд денсъри.Нямаше никакъв резултат.В най-топлите часове от деня (14ч.-16ч.) имах две откачени в краката и две подгонили и отказали се.От 16:30ч до 17:30ч още две изкарани, след което си тръгнахме.Водораслите са си пак толкова гадни...(като сополи са и трудно се чистят), иначе с по-леки примамки на самата и малко под водната повърхност няма проблеми.Водата е паднала много, но това не ни попречи.Пуснат е толостолоб уж, да опасял дъното, че много трева, ама ще видим.Хвърлила си е хайвера, така че отивайте и си правете густото.Вземаше като полудяла.Имаше една около 800гр, прясно атакувана, не знам от колко голяма ама бая и беше разпорила гърба от двете страни... :axe:
Аватар
danev69
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от danev69 »

благодаря,за бързия и подробен отговор.миналата година беше същата работа/от сутрин рано до обяд/след това все едно се изпарява.
човек е толкова голям,колкото са големи мечтите му
Аватар
mgmgrand
новобранец
новобранец

Мнение от mgmgrand »

danev69 написа:благодаря,за бързия и подробен отговор.миналата година беше същата работа/от сутрин рано до обяд/след това все едно се изпарява.
За първи път отидох миналата година на 14 април.Цял ден нямах удар на нищо.Бях решил, че са ме пратили на разходка и във водоема няма толкова много щуки, колкото ми разправяха.Беше след обяд около 17 часа и бях решил да замятам последен път и да си ходя побеснял от валата, когато закачих една щука около килограм.Изненадата ми беше огромна, защото си бях "извъртял целия куфар" на това место през деня.Ударът беше на една руска въртяща се блесна много лека и много грозна.След нея изкарах още две щуки по кило и половина и 3 косура по половинка на същата блесна и на абсолютно същото место.Вероятно рибите са си били там цял ден, но решиха да ми го покажат точно с последното ми хвърляне.Интересното беше, че 6-те риби ги изкарах за 15-20 минути, след което пак всичко изчезна...Затова колеги въртете докрай, защото никога незнаем точно в кой момент ще ни изненада хищникът.
Аватар
danev69
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от danev69 »

mgmgrand написа:.Затова колеги въртете докрай, защото никога незнаем точно в кой момент ще ни изненада хищникът.
много точно казанано колега.на този язовир имам около 10-12 излета миналата година.единствения валат го направих точно на 31.12/явно щуката беше запразнила по-рано от мен/ :D мойте наблюдения са че е наи-активна сутрин рано и след това чак привечер,имал съм удари и по обяд,но в сравнение със сутришната активност е нищо.много добър щукарски водоем,лошото е че има много колеги ,които прибират всичко което успеят да измъкнат.колега на язовира се е хвалил че си е тръгвал с 28 щуки.аз лично съм против това,но моят глас е глас в пустиня.пазача разрешава по 2 риби на човек/поне миналата година беше така/,но по-обяд вече е събрал таксите и изчезва към селото.виждал съм подгонвания на огромни щуки,но са много трудни за хващане.забраната е почти в сила ,така че освен да ги натискаме друго не виждам.
batkovi kolio 3
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от batkovi kolio 3 »

Няма ли ги тези Пловдивски щтуки още :wink: никой нищо не пише :(
Аватар
danev69
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от danev69 »

batkovi kolio 3 написа:Няма ли ги тези Пловдивски щтуки още :wink: никой нищо не пише :(
здравеите,колеги.в неделя посетих язовира на с.Труд/този на полицая/.от 8,30 до към 15ч..валат от всякъде,никой нищо не хвана,тапи блесни не ще и не ще.аз имах 1 удар на блесната някъде по обяд ,но се откачи.времето беше топло и слънчево,но на щуката явно не и беше ден.за цял ден видях 1-2 подгонвания.
Аватар
danev69
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от danev69 »

mgmgrand написа:
danev69 написа:
явно само двама човека ловим щука в пловдив :!: :rolleyes: :!: :rolleyes: :!: :rolleyes:
batkovi kolio 3
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от batkovi kolio 3 »

Явно е така другите можеби са станали ловджий :wink: мерси за инфото, живи здеави и :drinkers: на всички.
kocetowe
новобранец
новобранец

Мнение от kocetowe »

Недейте да ходите на труд колеги! преди 2 години беше едно сега нищо общо! Такава немърлива поддръжка на рибарниците и на водоема в село Труд няма никъде!!! Собственика само пари сабира и хубавите отзиви за Труд ми се струват от вътрешен човек! Преди 2 седмици бях на рибарниците на Труд.. имаше бая калабалък и никои нищо небеше хванал.. отидох около 10 часа и след малко си тръгнах. Нищо не платих.. погледах малко питах колегата някой нещо хващал ли е и никои нищо от 20 човека.. НИЩО! Отново в Труд миналата година.. сам бях на гиоловете.. Мина по обяд полицая.. зе ми парите и пак си замина.. грам човек нямаше.. а преди 2 години.. какви шарани там.. отстрани тогава беше забранено за реболов и човека който се грижеше за дупките (беше каточели от ромски произход, едър не висок) ми каза, че въдили щука доколкото разбрах.
ИЗВОД: НЕ СЕ НАБУТВАЙТЕ ДА ХОДИТЕ НА ТРУД. Няма рибка няма сянка.. само пари и време на вятъра..
Аватар
Кузмич
dreamer

Мнение от Кузмич »

[/quote]явно само двама човека ловим щука в пловдив :!: :rolleyes: :!: :rolleyes: :!: :rolleyes:[/quote]
Абе не сте само двамата, но не съм ходил от 2 месеца за щука.
Все се каня да посетя полицейския на Труд, тематично, само за щука ама не остава време.
Мойсей: "Законът е всичко!"
Христос: "Любовта е всичко!"
Маркс: "Парите са всичко!"
Фройд: "Сексът е всичко!"
Айнщайн: "Всичко е относително..."

Аз по принцип съм музикален помияр...
Аватар
mgmgrand
новобранец
новобранец

Мнение от mgmgrand »

Колега, в неделя един приател е бил... и той пълен валат!!! :shock: :shock: :shock: ,защото на мене никога не ми се е случвало това там...Явно е крайно време и аз да се валатясам, за да мирясам...избягвам да ходя почивните дни там, за да избегна калабалъка.От утре не остана наистина къде да ходим... :butthead:
Аватар
danev69
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от danev69 »

mgmgrand написа:От утре не остана наистина къде да ходим...
здравеите,колеги.някой да има инфо за с.Марково/това до Чирпан/.не е много близо до Пловдив,ама ако може да начешем крастата километрите са без значение. :roll: мерси предварително
Аватар
rosboz
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от rosboz »

ski today
work tomorrow
Аватар
danev69
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от danev69 »

мерси много за отговора,колега.по-точно от това здраве му кажи. пс. ей тва много ме изкефи..."Раки-и-и-я-я"... :drinkers: .поздрави и на слука :wink:
Аватар
Кърцата
фен клуб-скобар

Мнение от Кърцата »

rosboz написа:
такса 2.50
И рибата по ценоразпис на килограм :wink:
само русалки НЕ ловя и то защото не им знам мезето

http://forum.nariba.com/viewtopic.php?f=25&t=18972- ПАК ЩЕ ДОЙДЕМ!!!!!!!!!

http://standartparket.com/
Публикувай отговор

Обратно към “Къде и какво кълве в момента.”