Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Специализиран риболов
Риболов на хищници
naRiba.com

Форум

Каде има щуки ,около Пловдив?
Модератор: sapuna
Пресен пример от днес:
Бях на дупките под багера на деветия километър. Над багера имаше трима ИЗРОДИ с търмъци. Звъннах на телефона на ИАРА , но беше изключен. После се обадих на шефа на ИАРА д-р Анев. Той задейства хората и до 40 минути бяха при мен. За съжаление двама от търмъкчиите си тръгнаха преди да дойдат проверяващите. Остана само един - на-алчния. Конфискуваха му въдицата , защото нямал документи.
Това , което искам да ви кажа е че трябва винаги да се обаждате , независимо дали после идват или не. Понякога са далече и не им е възможно веднага да дойдат. Но най-важното е :
Бракониерите трябва да имат страх от нас , както се страхуват от контролните органи.
Ако ловим рамо до рамо с търмъкчия и мълчим като п..ки можем да се сърдим само на себе си.
Ето и телефоните на двама от инспекторите:
0887 21 29 21 Минчо Петров
0887 21 29 73 - не му запомних името
п.с. После хванах една трикилограмова по-надолу и изтървах една с кило отгоре.
Бях на дупките под багера на деветия километър. Над багера имаше трима ИЗРОДИ с търмъци. Звъннах на телефона на ИАРА , но беше изключен. После се обадих на шефа на ИАРА д-р Анев. Той задейства хората и до 40 минути бяха при мен. За съжаление двама от търмъкчиите си тръгнаха преди да дойдат проверяващите. Остана само един - на-алчния. Конфискуваха му въдицата , защото нямал документи.
Това , което искам да ви кажа е че трябва винаги да се обаждате , независимо дали после идват или не. Понякога са далече и не им е възможно веднага да дойдат. Но най-важното е :
Бракониерите трябва да имат страх от нас , както се страхуват от контролните органи.
Ако ловим рамо до рамо с търмъкчия и мълчим като п..ки можем да се сърдим само на себе си.
Ето и телефоните на двама от инспекторите:
0887 21 29 21 Минчо Петров
0887 21 29 73 - не му запомних името

п.с. После хванах една трикилограмова по-надолу и изтървах една с кило отгоре.
Не , не съм бил аз.
Слуката я имах на педалския ден
. След като се снимах за спомен на второто хвърляне пак удари , но не я засякох добре. Очевидно беше по-едра от първата.
Както се вижда от снимката бях с единична офсетна кука и може би това беше причината да избяга. Бях решил и без това да я пусна , защото първата се вижда че е в доста напреднала бременност
.

Слуката я имах на педалския ден

Както се вижда от снимката бях с единична офсетна кука и може би това беше причината да избяга. Бях решил и без това да я пусна , защото първата се вижда че е в доста напреднала бременност

Последно промяна от zlak на Пон Фев 05, 2007 8:54 pm, променено общо 1 път.
- krokibg
- учете се от него
Добра е !!! И тези колеги извадиха пред мене такава.А за пускането.....Приеми мойте адмираций !!! Тя ще си хвърли хайвера и до година пък и по-нататък ще хващаме неиното поколение.
На моя язовир на пролет като хване някой приятел майка пълна с хайвер,и ги накарам да я пуснат обратно,направо им става лошо и даже се сърдят калтаците.

На моя язовир на пролет като хване някой приятел майка пълна с хайвер,и ги накарам да я пуснат обратно,направо им става лошо и даже се сърдят калтаците.

Глупаците и завистниците нямат изтребване,като хлебарките са !!!
Аз нямам проблем с хората,те имат проблем с мене !!!!!
- GODFATHER
- разбира нещата
- Обратна връзка:
Къде има щуки около Пловдив
Здравей KROKI,
на 04.02.2007(неделя) между 14.00 и 16.00 ние с gembala бяхме на дупките под багаре на деветия километър и въртяхме всичко-блесни воблери и нищо. После се преместихме на езерото на Оризаре и пак нищо-за това езеро незнам какво да кажа вече. Според мен колкото и да е тормозена там рибата все още я има, но защо не пипа незнам. Ходили сме и през лятото там, но пак нищо???
на 04.02.2007(неделя) между 14.00 и 16.00 ние с gembala бяхме на дупките под багаре на деветия километър и въртяхме всичко-блесни воблери и нищо. После се преместихме на езерото на Оризаре и пак нищо-за това езеро незнам какво да кажа вече. Според мен колкото и да е тормозена там рибата все още я има, но защо не пипа незнам. Ходили сме и през лятото там, но пак нищо???
I'll make him an offer he cant refuse!!!!!!!!!!!!
http://vbox7.com/play:00f5ca22&al=1&vid=
http://vbox7.com/play:00f5ca22&al=1&vid=
- krokibg
- учете се от него
Гембал,видях две момчета от другата страна до багера,който хвърляхя и в затлачената дупка зад самия багер.Сигурно сте били вие.Единия отиде до бента със блеснарката и после се върна надоло. 

- butnik
- рибар фанатик
- Обратна връзка:
в събота следобед също на това място две момчета хвърляха със спинингарките.аз бях на северният бряг,нямах ни най-малко почукване,в понеделник следобеда пак бях там,на отсрещният бряг ловеше злати,но нямахме слука,водата беше качила много,течението адски бързо.
Винаги прощавайте на враговете си-за тях няма нищо по-дразнещо от това.....
-
- ще става разбирач
Re: Къде има щуки около Пловдив
Кръсник и аз ходих там преди повече от месец и си хванах костур,бях и свидетел как вадят щука на симеон,така че наистина има риба просто трябва да я търсиш,а може да се влиае от нивото на марица,знам ли!?На дано на гамбуз или симион излезна ха доволни костури!!!GODFATHER написа:Здравей KROKI,
Който го може го може,останалите гледат!
- krokibg
- учете се от него
Просто ви е бедна фантазията,днес какво мятане падна с още двама колеги от форума,нямаше примамка на която да не се пробва.Жива каракуда,блесни,рапали,воблери,силикони абе.....абсолютно всичко което ви доиде на ум.Просто като каже че ще даде,дава.Може ли постоянно човек да носи пет вида живи рибки,никой незнае на какъв кеф е щуката или изобщо рибата като цяло.