Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Специализиран риболов
Тролинг
naRiba.com

Форум

Тролинг на яз.Цонево
Модератор: bobopeli
Re: Тролинг на яз.Цонево
...че те на сливъра са си яки,защо да ги сменяш 

owner с големината на оргиналните,определено и празните удари намаляват,и на магнумите ги махам но постепенно че не ми се дават пари на куп за тройки.didooo написа:ето я снимката от телефона на авера (извинявам се за забавянето ама ) на нея се вижда как 2-те жила на едната тройка са счупени(а уж и кит щели да издържат) поне в магазина така ми казаха и добре , че оставих задната оригинална кука от сливара
само да уточня понеже теглих и други неща с тоя кантар и излезе , че тегли 3 кила по-малко кака , че сома е бил 19 а не 16 кила .... нече има някакво значение
поздрави и успехи на всички
и ако някой знае как и от каде да си поръчам наистина здрави куки ще се радвам да сподели - приметно като тея на сливарите
Славее написа:owner с големината на оргиналните,определено и празните удари намаляват,и на магнумите ги махам но постепенно че не ми се дават пари на куп за тройки.didooo написа:ето я снимката от телефона на авера (извинявам се за забавянето ама ) на нея се вижда как 2-те жила на едната тройка са счупени(а уж и кит щели да издържат) поне в магазина така ми казаха и добре , че оставих задната оригинална кука от сливара
само да уточня понеже теглих и други неща с тоя кантар и излезе , че тегли 3 кила по-малко кака , че сома е бил 19 а не 16 кила .... нече има някакво значение
и ако някой знае как и от каде да си поръчам наистина здрави куки ще се радвам да сподели - приметно като тея на сливарите
Кой модел owner, че са доста.
-
- ще става разбирач
Супер сомски воблер Сливъра с доста яки морски куки
яки ама като се изтъпят и започват празните калванета ... остриш остриш колко ще ги остриш
-
- ще става разбирач
Да трябва да се сменят прав си колега
- martin varna
- научил се да хвърля
На Цонево 12 и 13.04. Голямо дърво
Една бяла до кило която пуснахме. От сом и помен няма

Една бяла до кило която пуснахме. От сом и помен няма

-
- учете се от него
- Обратна връзка:
Браво,хубава риба към 20кила,но от там-нататък сте смешници!didooo написа:ето я снимката от телефона на авера (извинявам се за забавянето ама ) на нея се вижда как 2-те жила на едната тройка са счупени(а уж и кит щели да издържат) поне в магазина така ми казаха и добре , че оставих задната оригинална кука от сливара

-
- учете се от него
- Обратна връзка:
Предполагам,че са направили рекорда за скоростно извлачване на сом за минута и 34секунди и е вънка!
Лоши хора,еййййййй!~Все бързат да го вадят,кога не требва! 

хаххахахахахаха разбирам вече защо си най-нареждания из форумите и всеки те взима за т....к , аз в това невлагам лоши чувстра ама ти ако искаш се обиждай.
И така ДРУЖЕ да те светна как сее срошила куката - както по-горе писах строшената кука нее оригиналната на сливъра(едната я смених с уж много корава) , а самото счупване е станало когато сома сее ЗАКОПЧАЛ(тоест едното жило го намерих забито в опашката) явно при борбата е ударил устата с опашката си и сее закопчал .Но все пак неможе да се счупи ако е била качествена .
А относно това дали съм го вадил скоростно ще ти отговоря така- пуснах трета въдица ейййй така за шоуто и то шоуто след малко започна баш на нея , и при положение , че влакното беше тънко и бях сложил флуро-повод само към метър и половина два (демек възела между двете постоянно беше някаде покрай водачите) и ади кажи ми как съм напъвал ? поне 25-30 минути го вадехме
........ ама мерси за рекорда хахахаха
И така ДРУЖЕ да те светна как сее срошила куката - както по-горе писах строшената кука нее оригиналната на сливъра(едната я смених с уж много корава) , а самото счупване е станало когато сома сее ЗАКОПЧАЛ(тоест едното жило го намерих забито в опашката) явно при борбата е ударил устата с опашката си и сее закопчал .Но все пак неможе да се счупи ако е била качествена .
А относно това дали съм го вадил скоростно ще ти отговоря така- пуснах трета въдица ейййй така за шоуто и то шоуто след малко започна баш на нея , и при положение , че влакното беше тънко и бях сложил флуро-повод само към метър и половина два (демек възела между двете постоянно беше някаде покрай водачите) и ади кажи ми как съм напъвал ? поне 25-30 минути го вадехме
........ ама мерси за рекорда хахахаха
в случая наистина грам нее напъвана рибата даже обратното оставих да обикаля ан воля ... така става когато пускаш може би от лакомия такъм за сулка , а дириш СОМ .
то при мен май все така се получава миналата година с въдицата за джиг с тънкото влакно пак слових воблер ей така и ей така след час и 25 минути борба и над километър обикаляне 23-4 кила бяха в лодката
-
- учете се от него
- Обратна връзка:
Това на мен ли го казваш или на следващия по-долу?didooo написа:в случая наистина грам нее напъвана рибата даже обратното оставих да обикаля ан воля ... така става когато пускаш може би от лакомия такъм за сулка , а дириш СОМ .

Виждаш си надявам се противоречието,което всъщност е истинския закон за кълването на Големите риби,независимо от вида риболов!didooo написа:то при мен май все така се получава миналата година с въдицата за джиг с тънкото влакно пак слових воблер ей така и ей така след час и 25 минути борба и над километър обикаляне 23-4 кила бяха в лодката

няма проблеми колега
честно казано тръпката е несравнима ГОЛЯМА РИБА С ФИН ТАКЪМ
иначе с 50 либри и баба знае
касмет ли е кърък ли е стечение на обстоятелства ли е незнам ама все на тънкото ми удря на мен , а там и грам напъване неможе да има ........ знаете защо (просто КОпраим като напъваме и ОНЯ напъне рязко)
обаче риска да влезе в дълбокото е огромен ама и вече знам защо по дискавъри ловят акули с тънки такъми АМИ ЗА КЕФ
честно казано тръпката е несравнима ГОЛЯМА РИБА С ФИН ТАКЪМ
иначе с 50 либри и баба знае
касмет ли е кърък ли е стечение на обстоятелства ли е незнам ама все на тънкото ми удря на мен , а там и грам напъване неможе да има ........ знаете защо (просто КОпраим като напъваме и ОНЯ напъне рязко)
обаче риска да влезе в дълбокото е огромен ама и вече знам защо по дискавъри ловят акули с тънки такъми АМИ ЗА КЕФ
задната кука беше под четките а предната малко над тях в устната на сома и предполагам другите 2 жила са стърчали и като сее праснал с опашката през устата и сее запопчал ..........