Риболов около Добрич

Този подфорум е създаден с цел да научаваме всичко за дадени водоеми, както каква риба има, така също и удобни места за риболов.

Модератор: sapuna

Публикувай отговор
greenvn
новобранец
новобранец

Re: РИБОЛОВ ОКОЛО ДОБРИЧ

Мнение от greenvn »

BERG написа:Мерси колега - намерих го на картата. Малей като гледам снимките с теа камънаци - то си трябва джип тука :(
Не беше чак толкова зле пътя ,поне миналата година влизах с колата...За сега не гарантирам де
hondacrx
новобранец
новобранец

Мнение от hondacrx »

Дали останаха някой от старите карпове там?
Аватар
Спец-костур
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от Спец-костур »

Днес прескочих до Плачи дол - малкия , но беэ цел да риболовствам , а да видя как е водата и има ли колеги. Останах доста иэненадан от количеството рибари - имаше 5 коли и около 10-тина колеги , като успях да преброя около 30 въдици , но никой не се похвали с нищо. Духа си як вятър , а водата не е чак толкова много , колкото прикаэваха. Може да пробвам във Вторник или Сряда , ако не вали , да иэкъпя малко блесните и воблерите , въпреки че реэултата отсега се энае :D :D :D
Айде , наслука !!!
Аватар
BERG
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от BERG »

Спец-костур написа:По моя не много сигурна информация Одринци си има нов арендатор. Пуснати са три цистерни с риба и мисля , че ще е эабранен эа иэвестно време. Някой , ако энае нещо повече моля да сподели :wink:
Интересно интересно... а каква риба са пуснали някой знае ли, да не са само гьоладжийски видове както правят навсякъде?
:supz: Който може не пита който пита може :supz: :supz: :supz:
nikgeo
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от nikgeo »

Поне, аз не знам за нов арендатор на Одринци. В неделя бях там. Плакнах плувка и фидер около 4 часа, като резултата бе кръгла НУЛА. Нямаше дори малък ишмар. Пробвах на бял, торен и жито. Все едно си пльоснал такъмите във ваната :D . След това обиколих да видя все пак каква е хавата при другите колеги. Само в опашката, близо до стената на Ново Ботево имаше колеги, които бяха хванали 3-4 каракудки. Никъде нищо друго. Снощи отново прескочих до там за около час. Беше пълно безветрие. Бях само с една плувка, без никаква захранка, просто за проба. Никакъв ишмар. За този час, видях само шест седем кръга да се появят по водата, която беше пълно огледало. На тръгване, се появи един колега, който е бил от 9 сутринта и не е отчел също никакво пипане.
През деня са минали от ИАРА, с една лодка, като са влачили котва за проверка за парагати и мрежи. Така, че едва ли има арендатор
!!! Едно е да си ПРОСТОСМЪРТЕН,а съвсем различно е да си ПРОСТ и СМЪРТЕН ...... но някои така и не го разбраха !!!
Аватар
BERG
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от BERG »

nikgeo написа:Поне, аз не знам за нов арендатор на Одринци. В неделя бях там. Плакнах плувка и фидер около 4 часа, като резултата бе кръгла НУЛА. Нямаше дори малък ишмар. Пробвах на бял, торен и жито. Все едно си пльоснал такъмите във ваната :D . След това обиколих да видя все пак каква е хавата при другите колеги. Само в опашката, близо до стената на Ново Ботево имаше колеги, които бяха хванали 3-4 каракудки. Никъде нищо друго. Снощи отново прескочих до там за около час. Беше пълно безветрие. Бях само с една плувка, без никаква захранка, просто за проба. Никакъв ишмар. За този час, видях само шест седем кръга да се появят по водата, която беше пълно огледало. На тръгване, се появи един колега, който е бил от 9 сутринта и не е отчел също никакво пипане.
През деня са минали от ИАРА, с една лодка, като са влачили котва за проверка за парагати и мрежи. Така, че едва ли има арендатор
Абе знаех си аз че Одринци е обран бостан... щом и каракудата не пипа значи раба там йок! Язък за хубавия водоем - а такива пари можеха да правят от него - пусни малко риба,близо до града е, дълбок - и рибата ще зимува добре ... ама на българска работа! Тююю :evil:
Аватар
Спец-костур
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от Спец-костур »

Колеги , някой може ли да ми обесни откъде се минава эа яэовир Одринци преэ Дончево. Коя отбивка да хвана и как е пътя? Питам , эащото не искам да иэпъвам онеэи огромни баири , эащото отскоро вэех книжка и ми е малко неадекватно преминаването оттам ? Благодаря предварително :wink:
Аватар
BERG
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от BERG »

Спец-костур написа:Колеги , някой може ли да ми обесни откъде се минава эа яэовир Одринци преэ Дончево. Коя отбивка да хвана и как е пътя? Питам , эащото не искам да иэпъвам онеэи огромни баири , эащото отскоро вэех книжка и ми е малко неадекватно преминаването оттам ? Благодаря предварително :wink:
Влизаш в Дончево по главния път-карш все направо до прелеза/той ти остава отляво/ и завиваш на дясно,/прелеза остава зад гърба ти/караш все направо и излизаш от селото /отдясно ти остава ТКЗС-то/, караш направо до гората /по асфалта/ и там завиваш наляво / все по асфалта и караш до края гората ти остава отдясно.Като свърши асфалта се спускаш по трошляка до язовира , тая му част се нарича Баба Илийца/ Наслука. :)
Аватар
Спец-костур
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от Спец-костур »

Благодаря ,колега ! А имаш ли представа какво кълве в таэи част на яэовира и на какъв монтаж ( плувка , дъно , пружина ) , има ли вариант да се търси нещо по-едро ?
Аватар
BERG
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от BERG »

Това е мястото на пролетната таранка/тя там си хвърля хайвера/ ..... и то май друга риба не остана в Одринци.Наслука!
Аватар
BERG
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от BERG »

Ха днес един колега сподели че на Одринци вече няма арендатор и не се плащали такси :D - 5 лв. Който знае повече да казва :shock:
nikgeo
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от nikgeo »

Ами пич, това е от октомври месец. Само, че сега забрави за риболов в срока на забраната. :D Вече е под егидата на ИАРА.
!!! Едно е да си ПРОСТОСМЪРТЕН,а съвсем различно е да си ПРОСТ и СМЪРТЕН ...... но някои така и не го разбраха !!!
Аватар
Спец-костур
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от Спец-костур »

Утре , рано рано сутринта , эаминавам с един приятел на Одринци да видим как е положението и раэмърдала ли се е каракудката. Така че , утре вечерта ще има прясно инфо эа положението на яэовира. Ще сме до кулата най-вероятно :wink:
Аватар
BERG
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от BERG »

Спец-костур написа:Утре , рано рано сутринта , эаминавам с един приятел на Одринци да видим как е положението и раэмърдала ли се е каракудката. Така че , утре вечерта ще има прясно инфо эа положението на яэовира. Ще сме до кулата най-вероятно :wink:
Смятам да направя визита на баба Илийца в неделя със същата цел - ранната пролет я гони към плиткото, Наслука колега и пиши как е хавата :wink:
De Rossi
новобранец
новобранец

Мнение от De Rossi »

Преди около 2 седмици, когато ходих на Одринци нямаше нищо.Сега като гледам по коментарите май не се е променила ситоацията.Много жалко водоема е мн добър.
Публикувай отговор

Обратно към “Водоеми и реки”