Къде се намирам:
Риболов
Морски раздел
Излети
Информация за активноста на рибата по морето.
naRiba.com

Форум

Зарган 2013
Модератори: emo vasilev, alekst
-
- научил се да хвърля
Re: Зарган 2013
И аз бях на юг.В петък в Ахтопол 2 заргана,колегата 4 + 1 кефал 500-600 гр.В събота в Синеморец на селския борун двамата към 25 заргана и няколко платерини като имаше и едри.Аз риби не броя. А имаше хора на които се чудех какво търсят там.С шаранджийски пръчки и основно 0.30 , куки 5-6 номер стояха на най-хубавите места и се чудеха що не хващат риба.iverson написа:Така понеже на Синеморец се ядосах и днес отскочих на север от Варна.Е сега тъкмо хапвам прясна заргана.За 4 ч.15 броя и поне 5 истървани.Наслука на всички.
- Angel_d4
- вече хвърля и на тежко
XegouX написа:само ми е смешно защо ги къдрите тия кутии цигари по снимките.... няма ли с какво друго мерило да покажете ?
Какъв е проблема, че е цигарена кутийка колега?
Тя ми беше под ръка и затова съм я сложил.(Ако беше някоя бутилка сигурно щеше да питаш, защо е бутилка!?)
Друг път ако пиша, специално заради теб ще се разровя за линийка.
Наслука на всички!!!
- bobo_33333
- кандидат преподавател
То заради такива дето много им е смешно,не се качват снимки вече.XegouX написа:само ми е смешно защо ги къдрите тия кутии цигари по снимките.... няма ли с какво друго мерило да покажете ?
Ето и моите заргани от това лято,на юг от Бургас

И любимото ми
- мифкатамерило

И какво намерих в един от тях-граца

Аз там съм пораснал...
- zxzx
- научил се да хвърля
Е това ще ми стане любимо място,няма вече Черноморец,Германа,Агалина,Царево,Ахтопол,Синеморец а чисто и просто "на юг от Бургас"zxzx написа:bobo_33333 написа:на юг от Бургас

Ако за 2 седмици спрете алкохола и сте на диета ще разберете,че сте загубили 14 дни!
Смятай,какъв карък съм.В петък тръгнах от там:(,но октовмри батко пак е там;)nasko_sym написа:И аз бях на юг.В петък в Ахтопол 2 заргана,колегата 4 + 1 кефал 500-600 гр.В събота в Синеморец на селския борун двамата към 25 заргана и няколко платерини като имаше и едри.Аз риби не броя. А имаше хора на които се чудех какво търсят там.С шаранджийски пръчки и основно 0.30 , куки 5-6 номер стояха на най-хубавите места и се чудеха що не хващат риба.iverson написа:Така понеже на Синеморец се ядосах и днес отскочих на север от Варна.Е сега тъкмо хапвам прясна заргана.За 4 ч.15 броя и поне 5 истървани.Наслука на всички.
-
- вече хвърля и на тежко
мивката по им мЯсъ 

- Pe6o_Tikvata
- сериозен играч
Днес отново на Юг на Юг от Бургас
с брат ми си поначесахме крастата с зарганчетата
риболова протече от 05:30 до 10:00

риболова протече от 05:30 до 10:00

Никога не спорете с глупака. Хората може да не разберат разликата.
По-добре два грама по-тежка плувка отколкото половин грам по-лека
По-добре два грама по-тежка плувка отколкото половин грам по-лека

-
- вече хвърля и на тежко
nasko_sym написа:И аз бях на юг.В петък в Ахтопол 2 заргана,колегата 4 + 1 кефал 500-600 гр.В събота в Синеморец на селския борун двамата към 25 заргана и няколко платерини като имаше и едри.Аз риби не броя. А имаше хора на които се чудех какво търсят там.С шаранджийски пръчки и основно 0.30 , куки 5-6 номер стояха на най-хубавите места и се чудеха що не хващат риба.iverson написа:Така понеже на Синеморец се ядосах и днес отскочих на север от Варна.Е сега тъкмо хапвам прясна заргана.За 4 ч.15 броя и поне 5 истървани.Наслука на всички.

Някой ден рибата в черно море ще я гледаме само на снимка и то от миналото 

-
- новобранец
Здр. Днес на Ахелой до бункера на плажа митинг. Някои да знае нещо?Благодаря!
-
- научил се да хвърля
Скоро пак ще доида.Момчил Димитров написа:nasko_sym написа:И аз бях на юг.В петък в Ахтопол 2 заргана,колегата 4 + 1 кефал 500-600 гр.В събота в Синеморец на селския борун двамата към 25 заргана и няколко платерини като имаше и едри.Аз риби не броя. А имаше хора на които се чудех какво търсят там.С шаранджийски пръчки и основно 0.30 , куки 5-6 номер стояха на най-хубавите места и се чудеха що не хващат риба.iverson написа:Така понеже на Синеморец се ядосах и днес отскочих на север от Варна.Е сега тъкмо хапвам прясна заргана.За 4 ч.15 броя и поне 5 истървани.Наслука на всички.Ми какво да ти кажа,точно така си е.....
.Стоят на най хубавите места и само пречат,дори не могат да хвърлят ама.....Жалко че не се видях ме,ама бях на работа в петък и не можах да дойда на скалите.В събота бях,ама щом си бил на синеморец сме се разминали.Все пак да кажа,че на Ахтопол е пълна трагедия риболова на зарган.Няма го почти никакъв,като изключим че се ловят по две,три писалки и то не всеки.Иначе други риби бог дал колкото искаш,ама зарган няма
Вчера на ной до 10 часа 11 заргани предимно дребни.Утре мисля да пробвам пак.
По трасето Ахелой-Равда-Несебър колегите мнОго ревностно пазят информацията за активноста на рибата, да не би някой от областния град да отскочи и да им я изловиСтамбата_70 написа:Здр. Днес на Ахелой до бункера на плажа митинг. Някои да знае нещо?Благодаря!

Инфо за Несебър от неделя и вторник - първата плоча отляво преди пътя за стария град между 10 и 20бр. на човек + платерини.
- Д.Граховски
- кандидат преподавател
Яд ме е че няма да съм с въдиците,а по цял ден ще слушам как се продава 

Tell people there’s an invisible man in the sky who
created the universe, and the vast majority believe you.
Tell them the paint is wet, and they have to touch it to be sure.

[url]http://maximo.bg/url]
created the universe, and the vast majority believe you.
Tell them the paint is wet, and they have to touch it to be sure.

[url]http://maximo.bg/url]
Днес на петрол, след работа от 18.30 до 19.30, една заргана 40 см. и една илария 27 см.
написа:Обърни си шапката с козирката назад. Шарана си мисли, че си тръгваш и започва да кълве.
Днес на ной без пипане до 10ч.