Зарган 2013

Модератори: emo vasilev, alekst

Публикувай отговор
nasko_sym
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Re: Зарган 2013

Мнение от nasko_sym »

iverson написа:Така понеже на Синеморец се ядосах и днес отскочих на север от Варна.Е сега тъкмо хапвам прясна заргана.За 4 ч.15 броя и поне 5 истървани.Наслука на всички.
И аз бях на юг.В петък в Ахтопол 2 заргана,колегата 4 + 1 кефал 500-600 гр.В събота в Синеморец на селския борун двамата към 25 заргана и няколко платерини като имаше и едри.Аз риби не броя. А имаше хора на които се чудех какво търсят там.С шаранджийски пръчки и основно 0.30 , куки 5-6 номер стояха на най-хубавите места и се чудеха що не хващат риба.
Аватар
Angel_d4
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от Angel_d4 »

XegouX написа::) само ми е смешно защо ги къдрите тия кутии цигари по снимките.... няма ли с какво друго мерило да покажете ?

Какъв е проблема, че е цигарена кутийка колега?
Тя ми беше под ръка и затова съм я сложил.(Ако беше някоя бутилка сигурно щеше да питаш, защо е бутилка!?)
Друг път ако пиша, специално заради теб ще се разровя за линийка.

Наслука на всички!!!
Изображение
Аватар
bobo_33333
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от bobo_33333 »

XegouX написа::) само ми е смешно защо ги къдрите тия кутии цигари по снимките.... няма ли с какво друго мерило да покажете ?
То заради такива дето много им е смешно,не се качват снимки вече.
Ето и моите заргани от това лято,на юг от Бургас

Изображение

И любимото ми
мерило
- мифката :lol:

Изображение

И какво намерих в един от тях-граца :shock:

Изображение
Аз там съм пораснал...
Аватар
zxzx
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от zxzx »

zxzx написа:
bobo_33333 написа:на юг от Бургас
Е това ще ми стане любимо място,няма вече Черноморец,Германа,Агалина,Царево,Ахтопол,Синеморец а чисто и просто "на юг от Бургас" :lol:
Ако за 2 седмици спрете алкохола и сте на диета ще разберете,че сте загубили 14 дни!
Аватар
iverson
новобранец
новобранец

Мнение от iverson »

nasko_sym написа:
iverson написа:Така понеже на Синеморец се ядосах и днес отскочих на север от Варна.Е сега тъкмо хапвам прясна заргана.За 4 ч.15 броя и поне 5 истървани.Наслука на всички.
И аз бях на юг.В петък в Ахтопол 2 заргана,колегата 4 + 1 кефал 500-600 гр.В събота в Синеморец на селския борун двамата към 25 заргана и няколко платерини като имаше и едри.Аз риби не броя. А имаше хора на които се чудех какво търсят там.С шаранджийски пръчки и основно 0.30 , куки 5-6 номер стояха на най-хубавите места и се чудеха що не хващат риба.
Смятай,какъв карък съм.В петък тръгнах от там:(,но октовмри батко пак е там;)
XegouX
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от XegouX »

мивката по им мЯсъ :)
Аватар
Pe6o_Tikvata
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от Pe6o_Tikvata »

Днес отново на Юг на Юг от Бургас :D с брат ми си поначесахме крастата с зарганчетата
риболова протече от 05:30 до 10:00 :D :D :drinkers: :drinkers:
Изображение
Изображение
Никога не спорете с глупака. Хората може да не разберат разликата.
По-добре два грама по-тежка плувка отколкото половин грам по-лека :!:
Момчил Димитров
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от Момчил Димитров »

nasko_sym написа:
:lol: Ми какво да ти кажа,точно така си е..... :lol: .Стоят на най хубавите места и само пречат,дори не могат да хвърлят ама.....Жалко че не се видях ме,ама бях на работа в петък и не можах да дойда на скалите.В събота бях,ама щом си бил на синеморец сме се разминали.Все пак да кажа,че на Ахтопол е пълна трагедия риболова на зарган.Няма го почти никакъв,като изключим че се ловят по две,три писалки и то не всеки.Иначе други риби бог дал колкото искаш,ама зарган няма
Някой ден рибата в черно море ще я гледаме само на снимка и то от миналото :(
Стамбата_70
новобранец
новобранец

Мнение от Стамбата_70 »

Здр. Днес на Ахелой до бункера на плажа митинг. Някои да знае нещо?Благодаря!
nasko_sym
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от nasko_sym »

Момчил Димитров написа:
nasko_sym написа:
:lol: Ми какво да ти кажа,точно така си е..... :lol: .Стоят на най хубавите места и само пречат,дори не могат да хвърлят ама.....Жалко че не се видях ме,ама бях на работа в петък и не можах да дойда на скалите.В събота бях,ама щом си бил на синеморец сме се разминали.Все пак да кажа,че на Ахтопол е пълна трагедия риболова на зарган.Няма го почти никакъв,като изключим че се ловят по две,три писалки и то не всеки.Иначе други риби бог дал колкото искаш,ама зарган няма
Скоро пак ще доида.
emil75
новобранец
новобранец

Мнение от emil75 »

Вчера на ной до 10 часа 11 заргани предимно дребни.Утре мисля да пробвам пак.
asinasi
новобранец
новобранец

Мнение от asinasi »

Стамбата_70 написа:Здр. Днес на Ахелой до бункера на плажа митинг. Някои да знае нещо?Благодаря!
По трасето Ахелой-Равда-Несебър колегите мнОго ревностно пазят информацията за активноста на рибата, да не би някой от областния град да отскочи и да им я излови :lol:
Инфо за Несебър от неделя и вторник - първата плоча отляво преди пътя за стария град между 10 и 20бр. на човек + платерини.
Аватар
Д.Граховски
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от Д.Граховски »

Яд ме е че няма да съм с въдиците,а по цял ден ще слушам как се продава :(
Tell people there’s an invisible man in the sky who
created the universe, and the vast majority believe you.
Tell them the paint is wet, and they have to touch it to be sure.

Изображение

[url]http://maximo.bg/url]
Аватар
rado25
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от rado25 »

Днес на петрол, след работа от 18.30 до 19.30, една заргана 40 см. и една илария 27 см.
написа:Обърни си шапката с козирката назад. Шарана си мисли, че си тръгваш и започва да кълве.
emil75
новобранец
новобранец

Мнение от emil75 »

Днес на ной без пипане до 10ч.
Публикувай отговор

Обратно към “Информация за активноста на рибата по морето.”