Керамоти
Модератори: alekst, Димо Михалев, dobria1
-
- новобранец
Re: Керамоти
Здравейте колеги току що се прибрах от Керамоти риболова е много тегав даваше риба само до феробота със много захранка , сутринта Лица около обяд тръгна и платерината .Ама много дребни и на рядко излизаше това е от мен за КЕРАМОТИ 

Благодаря за инфото,времето застудява и ще е вече по трудно с риболова...vasko_keramoti написа:Здравейте колеги току що се прибрах от Керамоти риболова е много тегав даваше риба само до феробота със много захранка , сутринта Лица около обяд тръгна и платерината .Ама много дребни и на рядко излизаше това е от мен за КЕРАМОТИ

-
- новобранец
колега кефали не излизат ли?vasko_keramoti написа:Здравейте колеги току що се прибрах от Керамоти риболова е много тегав даваше риба само до феробота със много захранка , сутринта Лица около обяд тръгна и платерината .Ама много дребни и на рядко излизаше това е от мен за КЕРАМОТИ
-
- новобранец
Нямаше кефали само Платерина както съм писал и то дребни ....още е топло рибата не се е събрала по към края все още се държи навътре надълбокото 

-
- новобранец
миналата година по това време правехме много добър риболов на кефал и зарган би трябвало вече да тръгне,ти на какво лови?vasko_keramoti написа:Нямаше кефали само Платерина както съм писал и то дребни ....още е топло рибата не се е събрала по към края все още се държи навътре надълбокото
- Efimov
- вече хвърля и на тежко
Миналата година си е за миналата година. Казвал съм го много пъти,ще го кажа и пак на Керамоти(а и не само там) ден със ден не си приличат. Днес може да се е спукало да кълве, а утре може да нямаме пипване. Какво остава за цяла година през която се променят толкова много фактори. Отделно стои и въпроса за избраната техника и тактика.
-
- новобранец
Ловихме на свинско/бонфиле/ и месо от /каракуда/ 

Колеги,два дни на кея тегав риболов,платерина излизаше само на пилешко на сардина изобщо не кльвна на бял 3-4 заргана.Целият улов 14 платерини 2малки(100-150гр.)лаврака и всичко това сьс обилно подхранване.
- С.Върбанов
- учете се от него
- Обратна връзка:
Истината в момента е от лодка там
На юг от Тасос 

Горчивината от лошото качество остава дълго след , като е преминало краткото удоволствие от ниската цена!
https://www.facebook.com/groups/227639040739150/" onclick="window.open(this.href);return false;
https://www.facebook.com/groups/227639040739150/" onclick="window.open(this.href);return false;
Колеги някой има ли инфо за плажа на Керамоти.Зарган излиза ли.Поздрави.Ники ,скубе ли вашия отбор.
-
- новобранец
От събота е инфото заргана беше много рядък...и дребен хищинците хич ги нямаше...на ферибота само платерина и то със много захранка 

-
- сериозен играч
не колега скоро не съм бил на Керамути в неделя най-вероятно ще ходя на Порто Лагос
поздрави

- Vesko1
- сериозен играч
На Порто Лагос излизало вече октопод яко...затова си набавете ето този артикулniki_volley написа:не колега скоро не съм бил на Керамути в неделя най-вероятно ще ходя на Порто Лагоспоздрави

http://daewoo-chevrolet.com
Пичка всеки може да си хване...но 22 килограмов амур хващат само ..майсторите.
-
- сериозен играч
Веско ето това са печелившите примамки за октоподи и на керамути и на порто лагос който ги е пробвал знае за успеха им
На Порто Лагос излизало вече октопод яко...затова си набавете ето този артикулVesko1 написа:niki_volley написа:не колега скоро не съм бил на Керамути в неделя най-вероятно ще ходя на Порто Лагоспоздрави
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
- Vesko1
- сериозен играч
Октопода обгръща всичко що е шаренко....и там куките си вършат работата.Проблема е като го извадиш кво ше го правиш....дали ще съумееш да го откачиш без да ти отхапе пръста с клюна...
Клюна му е като клещи резачки...нема лабаво.. 

http://daewoo-chevrolet.com
Пичка всеки може да си хване...но 22 килограмов амур хващат само ..майсторите.