Къде се намирам:
Риболов
Морски раздел
Излети
Информация за активноста на рибата по морето.
naRiba.com

Форум

Чернокоп 2014
Модератори: emo vasilev, alekst
Re: Чернокоп 2014
Снощи, на Траката до 11ч. - 5 риби и една откачена при вдигането. Тегав риболов беше.
0885022272 / 0885897615
-
- вече хвърля и на тежко
- Обратна връзка:
лефер има, за това така. И при нас е така
-
- новобранец
На север от Бургас и в Бургас на нощен - капо
djakdjak_63 написа:На север от Бургас и в Бургас на нощен - капо

-
- вече хвърля и на тежко
И аз да напиша нещо ,то не е за писане де
проби на морска гара Несебър за няма час няма нищо, влизаме в частна собственост вече, слушаме закани берем ядове...следва проби из местните буни два удара в плиткажа преди полунощ и това беше!

Лефера наби към то босфора . Няма риба. Стига сте разтягали лукуми тука.
някой правил ли е проби във Варна тези дни на блесна сутрин или вечер, или на плувка вечер.
- Ribar
- ще става разбирач
Колеги, преди време си купих една силиконова скарида, голяма е (8см.). Има ли смисъл да пробвам за чернокоп на нея? Фосфорна е.

Риба има глава дълга 9 см. Дължината на опашката е равна на дължината на главата плюс половината от дължината на тялото. Дължината на тялото е равна на дължината на главата плюс дължината на опашната. Колко дълга е рибата?
Пробвай,ама трябва да си много бръз,лефера усеща дали е истинска мръвката.
Снощи с 3 риби, но едната ми е рекорд! Не бях хвастал таково чудо и то от брега!!!
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
Чамов къде този улов някъде край варна или бургаско
Край варна ама е целия за вечертаgoro21 написа:Чамов къде този улов някъде край варна или бургаско

Мути днес след обед имах видение. че още в чевъртък сте я убием или тя нас !!!balyk написа:Край варна ама е целия за вечертаgoro21 написа:Чамов къде този улов някъде край варна или бургаско![]()
![]()

Може и да я убиват..... някоиI.Chamov написа:Мути днес след обед имах видение. че още в чевъртък сте я убием или тя нас !!!balyk написа:Край варна ама е целия за вечертаgoro21 написа:Чамов къде този улов някъде край варна или бургаско![]()
![]()

ама на мен ми разписаха пътния лист и най много да я убивам в някое ресторантче в Стамбул утре вечер, но нищо надявам се в събота да съм на линия за тукашни жертвоприношения
- paynera
- вече хвърля и на тежко
Чи и на мен звездите ми го говорят за четвъртък-вечер - ще стават чудесаI.Chamov написа:Мути днес след обед имах видение. че още в чевъртък сте я убием или тя нас !!!balyk написа:Край варна ама е целия за вечертаgoro21 написа:Чамов къде този улов някъде край варна или бургаско![]()
![]()
Наи обичам , зъби на бели риби да събличам