Къде се намирам:
Риболов
Морски раздел
Излети
Информация за активноста на рибата по морето.
naRiba.com

Форум

Кефалови 2015
Модератори: emo vasilev, alekst
Re: Кефалови 2015
Поморие, понеделник 13 броя, едната 38 см. другите между 25 и 30см, вторник 10 броя пак такива и една 41см. плюс на три пъти изправени куки. Някои готови такъми за кефалови са с много меки куки. Двата дни на "черния пясък". Днес 10 броя на буната след военния санаториум. Време за риболов 7.30 - 10.00, после почваха процедурите в санаториума. И трите дни имаше много хора на "Помпата" от сутрин до към 18 часа.
pdimitrof написа:Или както бех писал в Манията - Заубера, това е сиромашката Стела ..............
-
- научил се да хвърля
През цялата минала седмица е давало хубави риби на Шкорпиловци,сутрин от 6.00 до към 10 часа.Но аз намерих време чак този вторник да отида и мача беше свършил.Взех две риби,една педарка и една малко по-прилична.YAROSHKH написа:На Шкорпиловци, в неделя няколко колеги видях да вадяр риби, около педя и малко повече. Но за 2 часа плаж, видях да се изадят не повече от 10 риби, а имаше около толкова рибари. Това между 10 и 12 часа по обяд.
сутринта от6ч. до8,30ч на ветеран,трима човека 4риби
,след обет 16ч.-19ч с единия колега решихме да издухаме червеите на 4 буна, и някакси улучихме момента взехме по 5риби.

Днес на гириза четери риби.
-
- новобранец
Колеги мисля да се разходя през уикенда да пробвам на една от буните
в Кранево. Преди там имаше далян и предполагам още е там. Дали наличието му
оказва някакво влияние на кефаловите.
Днес на Обзор от 06:00 до 09:00 14 хубави иларии /4 около 35 см. другите малко по-малки/, едно попче и два барбуна.
- stoned
- научил се да хвърля
Аз пробвам там 4-5 пъти ама няма риба като цяло.таляна си е там.Гмуркачите щом излизат с по 1-2 риби кво да си говорим.Много слаб сезон за сега дано да даде наесен поне.darakchiev_77 написа:Колеги мисля да се разходя през уикенда да пробвам на една от буните
ЗАРИБЕН
- spiritfog
- научил се да хвърля
На петрол от 6.00 до 11ч. две заблудени иларии и шест барбуна.
вчера на 4та буна 3 качествени риби ,днес 2 по дребни .на 3та буна ми казаха че се взема добре някой можели да потвърди.
- RyDeR
- новобранец
- Обратна връзка:
И аз така чух, за вчера става въпрос, ама не съм видялianimar написа:на 3та буна ми казаха че се взема добре някой можели да потвърди.

Взема се след 13,00 ч.
- g.atanasov
- новобранец
Вчера на петрол три риби, две от които по големи. Това на дъно от 5 до 10 сутринта. Доста барбуня имаше. Слука на всички.
-
- разбира нещата
Петък на 4 буна 3 платерини, едната 30 см и една барбуна, вчера, неделя, след дъжда 1 бр.
Някои колеги имаха повече /не обичам да надничам в кофичките на колегите/.
Видяхме се и се запознах с колегата Ianimar.
Кълването е нарядко и на голяма дистанция, ако успееш да и поднесеш червеите.До 10 минути
куките са лъснати!
Все още не видях някой да взема на бомбарда!
Сеансите продължават.

Видяхме се и се запознах с колегата Ianimar.

Кълването е нарядко и на голяма дистанция, ако успееш да и поднесеш червеите.До 10 минути
куките са лъснати!

Сеансите продължават.

Нещата не са такива , каквито изглеждат!
Днес до Обзор, от 6:00 до 9:00 - два барбуна и едно попче, илария не излезе, които излязоха от 7:30 до 8:00 след това всичко замря и вълните също;). Около мен имаше 4-5 човека и при тях беше пълна нула по отношение на иларията. Търсих я и по-на вътре и по-близо до брега, обаче нищо. Любопитен съм как е по другите места, защото за разлика от днес, предните няколко дни излизаха в най-лошия случай по 3-4 риби.