ЗАРГАН 2016

Модератори: emo vasilev, alekst

Публикувай отговор
Аватар
RAAZIEL
сериозен играч
сериозен играч

Re: ЗАРГАН 2016

Мнение от RAAZIEL »

Днес следобед едвам спасих капото...една хваната и една мъжка-по пътя си тръгна...
ПАЗЕТЕ ЧИСТОТА НА ВОДОЕМИТЕ
Аватар
atanasov1589
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от atanasov1589 »

Днес на Фичоза от 7 до 11ч 10бр.
Аватар
batbubi
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от batbubi »

Днес, на плочите пред Рубин, сутринта на блесна един чернокоп, стандартен размер (около 150 гр) и реално от 07 до 11 ч - по около 3 заргани на човек....мнооого пръсната....и няколко чернокопчета , вече колкото по-едри сафриди. Довечера ще има проба за чернокоп и ще видим....
0885022272 / 0885897615
Аватар
Pe6o_Tikvata
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от Pe6o_Tikvata »

Днес мноо труден риболов с много молене и настояване взех 11 заргана от които и един прекрасен каиш.Риболова протече от 06:30 до 11:30 като до 8 имах 9 риби а после с много мъки взех още 2.А авера финишира с 5 бр.
Никога не спорете с глупака. Хората може да не разберат разликата.
По-добре два грама по-тежка плувка отколкото половин грам по-лека :!:
Аватар
kiselq
новобранец
новобранец
Обратна връзка:

Мнение от kiselq »

Днес загубих най-добрата си бомбарда, жалко. Не ги продават вече.
Относно заргана днес както и други дни беше тегаво, сологан - слаб но като цяло добри услония, а рибата я нямаше 10 броя с мъки до 10.30 минах през Агалина там много народ но резултата същия.
Митко Кирилов
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от Митко Кирилов »

Днес сутринта на вълнолома отървах капото с 4 заргана/ 3 каиша и един среден/. Рибата е пръсната и може да се взема само от дистанция над 100-110 м.Който можа да постигне тази дистанция също извади по толкова риби.. След 9.30 спря и след окоро час си бих камшика.
Дано утре да става за риблов, че прогнозите за времето не са благоприятни!
Нещата не са такива , каквито изглеждат!
ianimar
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от ianimar »

как ги постигате тез дистанции незнам,според мен 70-80м емаксимума на една бомбарда,ако няма вятър зад гърба
Митко Кирилов
разбира нещата
разбира нещата

Янко,
Може и още как! При мен с: въдица Шимано Никсейв Троут, 4.7 м, акция 24-40 гр /със сменен усилен връх!/,макара Дайва Екселер 2500 , плетено 8-жилно влакно о.10 ммх150м Дайва Ж и....спрей Тубертини Вулкан за пръскане на шпулата преди риболов. Е и многогодишен трениг за хвърляне. Това е! Не съм най-добрия: има и други колеги с още по-добри постижения.
Митко Кирилов
разбира нещата
разбира нещата

И да добавя/"смъкнаха" ме от компа и пропуснах/ бомбарди с тегло 35 и 40 гр. от прозрачните, полупотъващи.Интересно, че тази година на черна бомбарда нямам риба.
ianimar
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от ianimar »

далеч съм от мисълта че е невъзможно,но нали се сещаш че има усилие при хвърляне на тази дистанция,а при един 3-4часов риболов немога да се сетя колко пъти се хвърля,аз лично не бих издържал ще остана без рамо
Аватар
Pe6o_Tikvata
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от Pe6o_Tikvata »

Аве Мите да те питам как го закачаш тоя червей като гониш голяма дистанция.Аз както и да го закача след 2-3 мощни хвърляния с цел по голяма дистанция оставам без червей като след всяко хвърляне червея ми се скъсява без значение е дали е пресен или стар?
И питам сериозно не се заяждам :D
Никога не спорете с глупака. Хората може да не разберат разликата.
По-добре два грама по-тежка плувка отколкото половин грам по-лека :!:
Митко Кирилов
разбира нещата
разбира нещата

ianimar написа:далеч съм от мисълта че е невъзможно,но нали се сещаш че има усилие при хвърляне на тази дистанция,а при един 3-4часов риболов немога да се сетя колко пъти се хвърля,аз лично не бих издържал ще остана без рамо
Янко,
Прав си за физическото натоварване, но аз като бивш полу-професионален спортист /баскетбол/ със 17 години стаж и златен медал, въпреки немалкото години нямам проблем.Сега се връщам от вълнолома: хвърляне от 8.30 до 14.30 часа без проблеми.Ако не беше задухал южняка сигурно щях да хвърлям още 2-3 часа.
Митко Кирилов
разбира нещата
разбира нещата

Pe6o_Tikvata написа:Аве Мите да те питам как го закачаш тоя червей като гониш голяма дистанция.Аз както и да го закача след 2-3 мощни хвърляния с цел по голяма дистанция оставам без червей като след всяко хвърляне червея ми се скъсява без значение е дали е пресен или стар?
И питам сериозно не се заяждам :D
Пешо,
Не знам какви са червеите при вас, но лично аз нямам този проблем.Забождам го непосредствено под главата, понякога, ако е много голям/заргански/ го забождам още един път по-надолу и пак да остане висящ.Днес бях с червеи от миналата неделя/съхранени увити в мокра кърпа в хладилника/ и нямах никакви проблеми при хвърлянето.Тъй като червеите бяха поизтънели от престоя им се налагаше понякога да слагам по два и да ги сменям по-често. При това нямане от 8.30 до 14.30 изкарах 2 каиша, един среден и един каиш си показа топките. Всичко това на максимална дистнация.
Аватар
atanasov1589
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от atanasov1589 »

20161009_083553.jpg
Някой от присъстващите няма ли да сподели нещо?
20161009_083602.jpg
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
lozzy.68
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от lozzy.68 »

Тази ,,батарея,, на два залпа ли замята или е нещо ново??? :shock: Изкриви ми се врата. :drinkers:
Публикувай отговор

Обратно към “Информация за активноста на рибата по морето.”