Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Водоеми и реки
naRiba.com

Форум

Инфо за р. Струма!
Модератор: sapuna
Re: Инфо за р. Струма!
там има гуми колега телове не е виновна водата а драскачите според мен те развалят местата лично съм виждал преди години как хвърлят гуми с камъни .... там закачаше след потопения дънер .. даже последният път ми се видя по чисто щото имах само 1 късане
а на бело поле къде даваше в дълбокото или в по плитката част[/quote]
Там драскачите са предимно от страната на стария път, а закачките са през 5 метра под дънера на две три места отгоре също,а и като че ли рибата я няма в такова количество.За три часа изиграха три риби.Над моста на бело поле в целия вир има риба,друг е въпроса че не се дава на всеки.А и както винаги предния ден е кълвяло повече.Има и доста клен за спасяване на капото.

Там драскачите са предимно от страната на стария път, а закачките са през 5 метра под дънера на две три места отгоре също,а и като че ли рибата я няма в такова количество.За три часа изиграха три риби.Над моста на бело поле в целия вир има риба,друг е въпроса че не се дава на всеки.А и както винаги предния ден е кълвяло повече.Има и доста клен за спасяване на капото.
- prodigy666
- разбира нещата
нещо ново по тая река
как са тупалките на бело поле водата как е ? мисля да направа 1 риболов на кленове на монца скоро време дали е удачно ?

Вчера са копали на бело поле над моста.Белополски е бил там да снима и е снимал - мътилка. 

- jasonsmith
- разбира нещата
chokoboy написа:Вчера са копали на бело поле над моста.Белополски е бил там да снима и е снимал - мътилка.

- prodigy666
- разбира нещата
те и след дъжда беха там ма само ровеха тинята маиchokoboy написа:Вчера са копали на бело поле над моста.Белополски е бил там да снима и е снимал - мътилка.

- Д.Граховски
- кандидат преподавател
Ама какво е това копане на цяла Струма бе?Съсипват реката само.
Tell people there’s an invisible man in the sky who
created the universe, and the vast majority believe you.
Tell them the paint is wet, and they have to touch it to be sure.

[url]http://maximo.bg/url]
created the universe, and the vast majority believe you.
Tell them the paint is wet, and they have to touch it to be sure.

[url]http://maximo.bg/url]
- prodigy666
- разбира нещата
агромах ..... когато е бистра водатаД.Граховски написа:Ама какво е това копане на цяла Струма бе?Съсипват реката само.

П.С наскоро се разхождах там където копаят сега агромах над бело поле как няма да залива реката като там сичко е прокопано като бях малък съм ходил там за риба не че е минало повече от 10 -15 години но местата при тунелите просто ги няма всичко е разкопано коритото е широко 100 метра на места дърветата са изсечени или отровени да съхнат нямам думи ..

Последно промяна от prodigy666 на Сря Мар 13, 2013 5:49 pm, променено общо 4 пъти.
- TRAP
- ще става разбирач
Заедно с Ивайло.chokoboy написа:Вчера са копали на бело поле над моста.Белополски е бил там да снима и е снимал - мътилка.
Аз ходя по брега и викам рибката да идва тя при мен сега.
-
- разбира нещата
Имаше по някоя едър клен по реката и чак пат някое сомле ама тия им баха маиката.
-
- фен клуб-скобар
на кох му дреме кура за наще риби бре-Агромакс знаете ли с кви джобове са, за да вземат тоя лиценз.....Боооже те тея дето са дали разрешение са се нагушили много яко и агрото продължаа да им цъка и няма кой да ги бутне.....а ние си оставаме с природните спомени.....РЕКАТА Е ЗАПРИЛИЧАЛА НА СОЛЕНОТО ЕЗЕРО,спокойно и по дефилето орезват яко тополите и в парка на Невестино......искат да стане цялата река като неохраняем морски плаж

Монтанеца и Вальо Колев -НАЙ ГОЛЕМИТЕ!!!!!
Личен лекар на скобарите
Личен лекар на скобарите

-
- разбира нещата
То е като боза релеф и всичко останало.
Както споменах на бело поле риби има,ама не се дават на всеки и не всеки ден.В събота е било сеч,в неделя горе долу,понеделник доста слабо.Мои хора са били там в понеделник след 13 часа и са извадили по 2-3 риби.prodigy666 написа:те и след дъжда беха там ма само ровеха тинята маиchokoboy написа:Вчера са копали на бело поле над моста.Белополски е бил там да снима и е снимал - мътилка.![]()
-
- разбира нещата
Да се похваля вчера първите 10 мрени хванах на Струма за тая година аиде наслука.
-
- фен клуб-скобар
скъса ги пак с думичкатаmetoo написа:Да се похваля вчера първите 10 мрени хванах на Струма за тая година аиде наслука.

Монтанеца и Вальо Колев -НАЙ ГОЛЕМИТЕ!!!!!
Личен лекар на скобарите
Личен лекар на скобарите

- jasonsmith
- разбира нещата
Какво се случва по реката, че планирам наказателна акция неделята? Дайте инфо, че тия преливащи реки не ми се нравят, да не си бием пътя залудо..