Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Водоеми и реки
naRiba.com

Форум

Накъде около Плевен?
Модератор: sapuna
Re: Накъде около Плевен?
А Дъбник нали е арендован, сега може ли да се лови там?
Може,има разрешени места от ляво и дясно на бунгалата.Angmar написа:А Дъбник нали е арендован, сега може ли да се лови там?
Остави само стъпки
Колеги,
За Градина нищо не се чува, лови ли се там изобщо?
Винаги има риба, но от коя стана на въдицата...
До колкото разбрах там вече е изпята песен и вече няма риба. Последно ходих там миналата година всичко което се хванеше трябваше да се плаща и не разрешаваха пускането на рибата.eventer написа:Колеги,
Маска за лице с краставица: Oбелва се и се нарязва.Добавя се олио и оцет.Изяжда се с ракия.Лицето се разтяга в блажена усмивка и поруменява.
Бладодаря за инфото. Ще се посети Табаковия, май. Там все не мога да му хвана особеностите (освен че вече ги няма амурите). Веднъж на плувка по-навътре големи таранки, друг път на тежко навътре малки шаранчета на царевица...martineti написа:До колкото разбрах там вече е изпята песен и вече няма риба. Последно ходих там миналата година всичко което се хванеше трябваше да се плаща и не разрешаваха пускането на рибата.eventer написа:Колеги,
Винаги има риба, но от коя стана на въдицата...
-
- научил се да хвърля
- Обратна връзка:
Днес на Табаковия 3кг.едра таранка (платена
) и около 3кг. дребна пусната обратно и две късания на едри риби - всичко на кокален със малко захранка на телескоп и болонезе 

Колега, къде точно беше застанал ? Питам защото и аз бях там и не хванах почти нищо, а и не видях някой да лови, а ти с тия 6 килограма риба, явно си бил късметлияlubotrifonov написа:Днес на Табаковия 3кг.едра таранка (платена) и около 3кг. дребна пусната обратно и две късания на едри риби - всичко на кокален със малко захранка на телескоп и болонезе

-
- научил се да хвърля
Нема риба само боб и леща маика.И на откриването няма да има радост в живарниците.Така аз виждам нещата за сега.Вечер по Дунава лодките са като на магистралата а ние чакаме за риба.
-
- научил се да хвърля
- Обратна връзка:
Бях на стената последния от към кулатаrexx написа:Колега, къде точно беше застанал ? Питам защото и аз бях там и не хванах почти нищо, а и не видях някой да лови, а ти с тия 6 килограма риба, явно си бил късметлияlubotrifonov написа:Днес на Табаковия 3кг.едра таранка (платена) и около 3кг. дребна пусната обратно и две късания на едри риби - всичко на кокален със малко захранка на телескоп и болонезе
. Не че не ти вярвам, но беше доста куц ден и всеки се оплакваше, че не пипа и вместо приказките на цигането, че собственика е пускал риба, май бяха влизали с мрежите да я ловят. А и доста колеги си тръгнаха оттам доста раничко ... поразочаровани ! Миналата година тоя язовир даваше прилично риба, но за тази немога да кажа същото!!!

Свали го малко този фидер към водата,иначе пак добре си дръпнал миналата седмица и аз хванах някоя платичка!
Със Приятели за Риба-БЕЗЦЕННО!
- interdoc
- научил се да хвърля
Ужасен чакъл беше там и не можах да забия стойката по-дълбоко, иначе нямам навик да го виря така (фидера имам предвид)Tеди написа: Свали го малко този фидер към водата,иначе пак добре си дръпнал миналата седмица и аз хванах някоя платичка!

- m5kov
- вече хвърля и на тежко
Евалата! Хубави рибки 

https://www.facebook.com/ZaRibaOkoloPleven
Карта на водоемите около гр. Плевен - http://on.fb.me/YGVofH
-
- научил се да хвърля
Някой да каже къде може да се иде за риба за 1-2 дена около Плевен на палатки?!
- m5kov
- вече хвърля и на тежко
Сега през забраната или по принцип?
Искъра, Дунава, Дъбника, като за него не съм сигурен дали разрешават (не че по реките е разрешен нощния риболов).
Други прилични места не останаха
Искъра, Дунава, Дъбника, като за него не съм сигурен дали разрешават (не че по реките е разрешен нощния риболов).
Други прилични места не останаха

https://www.facebook.com/ZaRibaOkoloPleven
Карта на водоемите около гр. Плевен - http://on.fb.me/YGVofH