Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Водоеми и реки
naRiba.com

Форум

Риболова около Русе
Модератор: sapuna
-
- вече хвърля и на тежко
Re: Риболова около Русе
ИЗВИНЯВАМ СЕ не знаехivo75 написа:Мирчев товапоказва среден пръст и що го ползвош незнам
![]()
Успех със шараните утре
-
- новобранец
Успех братле тоз пьт не 3 а 33 6арковци да барне6 

- MiTKo_Fisher
- разбира нещата
Наслука на всички колеги които ще пожертват утрешния ден за риболов ! И на тия които нямат възможност да го направят!
П.П Утре ще тествам става ли Lead core за Method Feeder

Дано резултата да е положителен
П.П Утре ще тествам става ли Lead core за Method Feeder

Дано резултата да е положителен

Не тръгвай с голяма кошница за гъби
Къде ще е теста бе Митко?
Аз ще съм на едно място,ако не те видя значи си на друго място!

Аз ще съм на едно място,ако не те видя значи си на друго място!

И СПРАВЕДЛИВОСТ ЗА ВСИЧКИ.......
- MiTKo_Fisher
- разбира нещата
На Баниска. Ще се мъчим да вадим шарковци 

-
- научил се да хвърля
здр.колеги за обещаното инфо,ялова работа няма вода да не говорим за риба ,хората търгаши а обещания даваха като арендираха водоемите . 

И ловец съм и Рибар.
- MiTKo_Fisher
- разбира нещата
Баниска !!! Пълна скръб. Пристигнахме рано на водоема намерихме едно що годе добро място поочупихме клоните и чакането започна.Имамхме : жито,бял,торен,царевица (млечна),царевица консерва,коспе. Метнахме около 2 кг суха захранка .На фидер,мач,дъно не бутна шаро .До нас имаше един човечец и той нощо не извади .По обяд задуха вятър и таранката спря.Зпочнаха да пристигат доста хора но се отправяха към стената на язовора (явно бяха от гостите ) Малко по късно започнаха да стрелят (явно бяха на лов).Когато си тръгвахме от язовира дори не ни провериха за риба.Явно има беше ясно ,че шаран няма
.Пред местата където може да се лови свободно и е разчистено е разпъната мрежа към 40 метра. Сами можете да си направите изводите за язовира и рибата в него. А за комарите да не казвам цял ден ни хапаха вятър слънце не се спряха .Абе от към риба МНОГО ЗЛЕ 4 пръчки на различни монтажи, дистанции и един шаро не бутна .Таранката на малки куки не взима .Колегата с мен ловеше на 10# аз на 14# аз извадих много по малко таранки от него .Абе какво да ви кажа ужас .Дано през новия сезон такива излети да няма никой

Митко,то на платените не излиза а представяш ли си на неплатените какво е?MiTKo_Fisher написа:Баниска !!! Пълна скръб.
Аз днес ходих на Чифлика.Успях да си върна парите,Шарани хванах 2 по 7 см.!Заключението ми е ,че за риба ще се ходи на 06.06.09. и то на река.
Те ви 2 снимки.

улова не снимах,че ми бяха отмалели ръцете .
-
- сериозен играч
И аз днеска ходих на риболов.Бях на корекцията на Белцов, 2 лв.входа и рибата без пари, колкото искаш пръчки хвърляш.Само дребана таранка, и нищо друго, трима човека с по-три пръчки и нищо 

Давай на душата каквото иска,че ще дойде време нищо да не ще!!
-
- новобранец
на 4ифлика има6е ли много хора
Доволно като за почивен ден.Може би около 50+!!rusensko_ribar4e написа:на 4ифлика има6е ли много хора
-
- вече хвърля и на тежко
Здравейте колеги,днес бях на Босилковци,бях там в 6,30 заседнах до една кола Търновска регистрация явно бяха там от вчера към 9 се надигнаха още пияни и започна голяма герлотия,по обет им дойдоха гости с децата и застанаха от другата ми страна какво да ви кажа ужас пак се започна едни наздравици едни векове децата пищят,после един вятър а бе си..........майката.Резултата кофа таранка записах ,двечки шаранчета едното 400гр. другото няма и 100.не ги снимах щот не е за хвалене те отидоха да растат .Видях арендаторите да чистят един шаро който беше доста внушителен минаваше 6 те килограма . Това е от днес ПРОСТО НА КОФТИ МЯСТО ЗАСТАНАХ
ще се пръсна от яд

-
- вече хвърля и на тежко
Ето ви и малко снимки,забравих да ви кажа че едни патки се разхождаха около плувката http://media.snimka.bg/2888/012030600-big.jpg http://media.snimka.bg/2888/012030613-big.jpg http://media.snimka.bg/2888/012030622-big.jpg http://media.snimka.bg/2888/012030650-big.jpg
-
- кандидат преподавател
Рибарче яз.на Тетово винаги е бил ничий смисъл свободен за риболов без такси.Само не съм сигурен , че не е забранен сега.Това , че не проверяват за билети и тн. то никога не са проверямали .Аз лично ходя често и никога не са ме проверявали.
МОЯТА РИБА СИ Е МОЯ
абе като гледам колко народ се събират .... а и язовира е извън забраната !!!! А и да те попитам чувал ли си нещо за шарани или амурчета там щом ходиш от доста време ....