Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Специализиран риболов
Риболов на кльонк
naRiba.com

Форум

Разкази за сома от Камилската долина
Модератор: bobopeli
Re: Разкази за сома от Камилската долина
Помогни на бедния...

при зор тука ша е срещата.
..http://www.facebook.com/groups/636519234334902
Адмирал-Краси 112kg, 2,56 m
Вицеадмирал-Милко Георгиев 102.5kg, 2,60 m
Контраадмирал- Николай Гълъбов 91.2kg, 2,51 m

Гледам със сина мача на Германия и го питам- Знаеш ли какво означава Швайнщайгер...
- Прасе катерач-мигновенен отговор....ей знае повече от мен...
Та гледайте....
- Прасе катерач-мигновенен отговор....ей знае повече от мен...

Та гледайте....

В събота и неделя си носих фотото
...и пак няма снимки
Две хубави риби не закачени на тройката/хем не ме кефят/

Мойто фото е постоянно в мен,то май затова немам какво да снимамyankosan написа:В събота и неделя си носих фотото...и пак няма снимки
![]()

KRASSI написа:Кво да ти показвам ...удъра на 30годишна риба която избягва всеки ден по 30 лодки е като ти да се спънеш в бордюр .... ма ако ти кажа внимавай с бордюра дали ще се спънеш ?????.
А ве Ице,да не си гризнал банана бе майна 

- brandon76
- ще става разбирач

Ходи му кажи да не ми плаши сто и петдесяткатаbrandon76 написа:![]()
![]()
![]()
Чука под Стария мост наборе

Ареее успех на всички луди глави в тая тема.Батко потегля с Амигото към ....Валхала....Вечната Слава.
Тва беше последното ми мнение въобще във форумното пространсво........ 

Тука съм...тука съм...гледам си мачовете, като прасе-катерач... 
Бранич, кажи как е лодката-отразява ли..?..
, че мисля да взимам една...може и две... 
Кажи и как да я докарам.... и закарам... и ремарке от къде и колко не регистре.., може и на лични...
Две седмици не ходих и спестих за лодка, ако не ходя още две- може и за каравана за лодка да изкарам....

Бранич, кажи как е лодката-отразява ли..?..

Кажи и как да я докарам.... и закарам... и ремарке от къде и колко не регистре.., може и на лични...

Две седмици не ходих и спестих за лодка, ако не ходя още две- може и за каравана за лодка да изкарам....

- brandon76
- ще става разбирач
Екстра е лодката Ице
Перфекция , добре се държи на водата и не уморява при кльонкане.Место бол из нея,преди се чудехме кое да оставим на брега,за да не се спъваме из гуменетките
Нашата я взехме от Мичурин с Мацковия колесар,може да се уговориш да ти я докарат и на гьола
въпрос на пазарлък
За тая пара по-добро ново няма 

Все си мисля,че я взехте от мен,а в Мичурин ги правят и може всеки да си я вземе от там.Но що ме потърсихте и аз се чудя.
Не е лошо,че Мацака ви е помогнал,но си мислех,че и аз имам някакъв принос за вашето щастие.
Не ревнувам,но веднъж не ми се обадихте,да ми кажете как се чувствате в нея или поне едно Благодаря.....карай да върви Бране.
Просто ми е тъпо да разпитвам други хора за отзивите.Но сега прочетох,та съм доволен,че вие сте доволни.Не от мен,а от лодката.
Хайде,сполай ви....отивам на гьола на Ицо,дето само той ги лови и знае всички истории за там.

Не е лошо,че Мацака ви е помогнал,но си мислех,че и аз имам някакъв принос за вашето щастие.
Не ревнувам,но веднъж не ми се обадихте,да ми кажете как се чувствате в нея или поне едно Благодаря.....карай да върви Бране.
Просто ми е тъпо да разпитвам други хора за отзивите.Но сега прочетох,та съм доволен,че вие сте доволни.Не от мен,а от лодката.
Хайде,сполай ви....отивам на гьола на Ицо,дето само той ги лови и знае всички истории за там.
Благодаря за инфото!brandon76 написа:Екстра е лодката ИцеПерфекция , добре се държи на водата и не уморява при кльонкане.Место бол из нея,преди се чудехме кое да оставим на брега,за да не се спъваме из гуменетките
![]()
Нашата я взехме от Мичурин с Мацковия колесар,може да се уговориш да ти я докарат и на гьола
въпрос на пазарлък
За тая пара по-добро ново няма
Колко ви излезе ремаркето за нея и като го откачиш от колата с лодката можеш ли да го качиш 10-15 м по баир маневрирайки сам или зор?..

Ицко на ефтиния вариант за ремарке ти е да дебнеш некой от селата с туристическо и да не го ползва,даваш му 20-300 лв,изхвърляш канатите,удължаваш централната тръба с колкото е нужно за висимост от лодката,две
гумени ценрални ролки на които да стъпи лодката/около 20-30лв броя,4 странични ролки по 10лв броя,като ти си правиш рамената,лебедка що годе прилична около 50 лв,два мортисиора да присадиш да не подскача много и
си готов,ако имаш приятел заварчик или сам си го можеш,може да се включиш в 500-600лв,не слагаш допълнителни пътеки и утежнения,при правилно нивелиране на лодката спрямо тежеста на теглича/от моста/ ще можеш да си я дърпаш колкото искаш.
Преди няколко месеца продадохме едно ремарке немско,много олекотено с малки гуми,една централна тръба,закрепена към моста с две скоби,към тпръбата също със скоби закрепени ролките,нямаше нито една заварка
само скоби и не тежеше повече от 50кг.недостатъка на малките гуми е че по бавно се кара по магистралата,иначе си е много добре,леко и нисък център на тежеста,лесно за пускане в плитка вода.
Принцилно всяка лодка може да се дърпа 10-15 метра без проблем като не са от значение килограмите,мойта
тежи около 350-400кг,откачам въжето на лебедката с която дърпам лодката,закачам го за нещо и навивам колкото ми требва дза изкарам лодката на ръка заедно с ремаркето.
гумени ценрални ролки на които да стъпи лодката/около 20-30лв броя,4 странични ролки по 10лв броя,като ти си правиш рамената,лебедка що годе прилична около 50 лв,два мортисиора да присадиш да не подскача много и
си готов,ако имаш приятел заварчик или сам си го можеш,може да се включиш в 500-600лв,не слагаш допълнителни пътеки и утежнения,при правилно нивелиране на лодката спрямо тежеста на теглича/от моста/ ще можеш да си я дърпаш колкото искаш.
Преди няколко месеца продадохме едно ремарке немско,много олекотено с малки гуми,една централна тръба,закрепена към моста с две скоби,към тпръбата също със скоби закрепени ролките,нямаше нито една заварка
само скоби и не тежеше повече от 50кг.недостатъка на малките гуми е че по бавно се кара по магистралата,иначе си е много добре,леко и нисък център на тежеста,лесно за пускане в плитка вода.
Принцилно всяка лодка може да се дърпа 10-15 метра без проблем като не са от значение килограмите,мойта
тежи около 350-400кг,откачам въжето на лебедката с която дърпам лодката,закачам го за нещо и навивам колкото ми требва дза изкарам лодката на ръка заедно с ремаркето.
- Don4o_62
- учете се от него
само да не иска да я качва от язовира на вилата с лебедка
че тогава трябва за лифт да помисли
ами нищо не казвате че и колата трябва да е 4 по 4 иначе на излизане...няма излизане

ами нищо не казвате че и колата трябва да е 4 по 4 иначе на излизане...няма излизане
Главната причина за стреса.... Ежедневният контакт с Идиоти 

Славе,тази лодка,откъдето иска да я дърпа по баир на ръка,няма да може сам
Ицо с колата няма проблеми
Като видя от Емо и той си купи...преди няколко години

Ицо с колата няма проблеми

Последно промяна от yankosan на Чет Юли 10, 2014 3:18 pm, променено общо 1 път.