Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Специализиран риболов
Риболов на кльонк
naRiba.com

Форум

Разкази за сома от залива на девиците
Модератор: bobopeli
-
- сериозен играч
Re: Разкази за сома от залива на девиците
Между другото оня ден пак аках в лодката Димане ....ма не се срамувам щот си правя кефа в лодката по принцип
Човек се ражда само с име и то дарено!
Живее в илюзия от мечти сред близки хора,
умира сам в реалноста !
Оставя добрите си дела за да го помнят,
отнася лошите със себе си отвъд !!!!!
Живее в илюзия от мечти сред близки хора,
умира сам в реалноста !
Оставя добрите си дела за да го помнят,
отнася лошите със себе си отвъд !!!!!
Къде ги видя тези градуси Тоцка, че аз не съм като сома с ясно зрение?toci23 написа:...С тея градуси на водата трябваше...
Бегай бреееKRASSI написа:Между другото оня ден пак аках в лодката Димане ....ма не се срамувам щот си правя кефа в лодката по принцип

- Shark Hooks
- вече хвърля и на тежко
Ей затва не се качвам на лодка без тоалетна,кухня,спалня,мивка,хладилник , телевизор и климатик .
Спокойно. Само те искам спокоен. Ние с теб нямаме право да искаме другите да приличат на нас. В лодката трябва да има всичко необходимо за улавянето на едър екземпляр сом. От най-едрите. Това е една подвижна платформа, образно казано, с която достигаш места, до които от брега- няма как! И трябва да прекараш в нея цял ден (ако се наложи), без нужда от презареждане. Слагаш в нея всичко необходимо, което ТИ сметнеш, че ще ти бъде необходимо. Всичко останало са глезотийки.
Миналият сезон реазбрах, че пикането прав от гумена лодка и неможенето да прехвърлиш отстрещния борд е свързано с остаряването.......
Дими Дими,2014г. първия ми удър на Цонево на кльонк е на 9 градуса вода-а в момента е 10 градусаDiman написа:Къде ги видя тези градуси Тоцка, че аз не съм като сома с ясно зрение?

KRASSI написа:Кво да ти показвам ...удъра на 30годишна риба която избягва всеки ден по 30 лодки е като ти да се спънеш в бордюр .... ма ако ти кажа внимавай с бордюра дали ще се спънеш ?????.
Знам, разбира се. Преди два дена на Тича с моторници се тролеше и кльонкаше.
А бракитата са пощурели.
За шараните не разбрах, какво ме бъзна. Ако имаш нужда от дива храна, свиркай. Да не останеш с грешно впечатление. Пускам ти малко на лични и обърни внимание на градусите. Аман от воайори!

За шараните не разбрах, какво ме бъзна. Ако имаш нужда от дива храна, свиркай. Да не останеш с грешно впечатление. Пускам ти малко на лични и обърни внимание на градусите. Аман от воайори!

Дими -тука воайори няма освен ако не препознаваш себе си,да има хора които винаги гледат мача отстрани-ма това е щото го играят само пред клавиатурата.Винаги ще има можещи и не можещи-балъци и тарикатиDiman написа:Знам, разбира се. Преди два дена на Тича с моторници се тролеше и кльонкаше.А бракитата са пощурели.
За шараните не разбрах, какво ме бъзна. Ако имаш нужда от дива храна, свиркай. Да не останеш с грешно впечатление. Пускам ти малко на лични и обърни внимание на градусите. Аман от воайори!![]()

KRASSI написа:Кво да ти показвам ...удъра на 30годишна риба която избягва всеки ден по 30 лодки е като ти да се спънеш в бордюр .... ма ако ти кажа внимавай с бордюра дали ще се спънеш ?????.
Напускам форума, за да няма повече дрязги. Ще се срещаме по водоемите, дай Боже. На живо шегата е шега, а не обида. Сигурен съм, че там ще се уважаваме повече.
Не е нужно да напускаш форума,казах ти го същото още първия път когато искаше да го напускаш,казах ти че тука сме се събрали да си пишем за сом-но не само на кльонк а за всекъв видриболов на сом, да се шегуваме и да си обсъждаме-мога да ти го копирамDiman написа:Напускам форума, за да няма повече дрязги. Ще се срещаме по водоемите, дай Боже. На живо шегата е шега, а не обида. Сигурен съм, че там ще се уважаваме повече.

За язовирите -да ще се видим,поканата ми към теб за гостуване на цонево винаги ще важи,на Цонево само защото Тича е забранен

Дано да дойдеш,и сам да видиш че воайори нема......
И повярвай ми,ще се постарая ако се видим,да ти покажа че глупостите които говориш за тролинга не са верни.....както и много от изводите ти за кльонка......ще се убедиш-по точно

Мога още много неща да ти кажа ,но предпочитам на живо,защото явно тука не се разбираме правилно.....

- Shark Hooks
- вече хвърля и на тежко
Тоци , много са хубави тея двуделните воблери дето си направил .
Пък и ако си ги направил със цялостна арматура на тях ще ловят и правнуците .
Би ли ми споделил на лични подробности за направата и материалите ?
Смятам да дялкам воблери до юни .
Вече имам 2 излета на спининг от 2-ри и 9-ти януари - по 4-5 часа средно .От обед до залез 16,15ч.
Обичайният фитнес махане от брега смяна на 30 -40 примамки ходене по 1или 2 километра по реката .
Станах закоравял капотаджия и взех да си въобразявам , че навсякъде има сом из реката .
Понеже съм голям кулинар и рибите го знаят някакси - предчустват тиганя .
Ако един ден са науча да ги пускам обратно е много вероятно да ми тръгне риболова на сом .
Пък и ако си ги направил със цялостна арматура на тях ще ловят и правнуците .
Би ли ми споделил на лични подробности за направата и материалите ?
Смятам да дялкам воблери до юни .

Вече имам 2 излета на спининг от 2-ри и 9-ти януари - по 4-5 часа средно .От обед до залез 16,15ч.
Обичайният фитнес махане от брега смяна на 30 -40 примамки ходене по 1или 2 километра по реката .
Станах закоравял капотаджия и взех да си въобразявам , че навсякъде има сом из реката .
Понеже съм голям кулинар и рибите го знаят някакси - предчустват тиганя .

Ако един ден са науча да ги пускам обратно е много вероятно да ми тръгне риболова на сом .

Димане
прочети пак първия пост от първа страница
Виждаш,че тука зеха да пишат и хора занимаващи се със спининг и никой нищо освен Тролката ма то там е ясно
Та да запитам знаещите и можещите,смятате ли ,че има някаква много секретна истина за улова на голям сом?Ето Тролката от години пледира за финния такъм
аз съм си направил някакви изводи и съм решил да му пробвам теорията
нищо,че той се ма плюй за 50те либри
Ако Гн Генерала ми каже Миле отиваш там правиш това и онова и ша фаниш порасналия рекорд
дали ша стани ?
Ами нали ако беше тъй той самия щеше да си го фаща когат му е кеф
.Та идеята ми е айди стига сме са прайли на тайнствени агенти
щот на практика нищо не се променя и гоуемите си плуват неуловими
Верно,че има и такива дет фащат все иЕдри ма то не е защото не са казали как
а защото наистина могат
Та всеки да си върви по сомската стълбица без да са дразни или изнервя ,че имало по добри от него
или пък по НЕ добри
Стягайти са щот рекорда приближава
ама към кого само той си знае
Шарки Снупито де са изгуби
Да не би да фаща и да мълчи

Има два важни момента в живота на човек – единият е, когато се е появил на тоя свят, другият – когато е разбрал защо.
Марк Твен
Марк Твен
-
- разбира нещата
- Обратна връзка:
Шарки,сомета си има по реката,миналата неделя хванах три бебета пуснах си ги,при четвъртото ми се счупи пръчката.....здраве да е......поне рибките си плуват на воля.....сега рибите са групирани.
валатът не най-лошото нещо на света
-
- учете се от него
- Обратна връзка:
Моля?аксел написа:хванах три бебета...при четвъртото ми се счупи пръчката......