Къде се намирам:
Относно Сайта
Разни
naRiba.com

Форум

Пътеводител за прехода. На себе си ли служим?
Модератор: dantho.mihov
- GODzillata
- и господ не е толокова добър
Re: Пътеводител за прехода. На себе си ли служим?
Кремъклийка - евтаназийка!Bigmarlin написа:Кремъклия - евзалия

На риба - като на война! Fish'n'chicks!
Кеч & Рилийс...в тиганааа-аха-ха-хаааа...

Кеч & Рилийс...в тиганааа-аха-ха-хаааа...

- Bigmarlin
- сериозен играч
От последният риболов така хубаво ми истина кръшнака
Чух ,че у Гривица имало бело магаре 
То ся като немам кръст ,па е петък вечер,май ща са насочвам към Rockall bank

То ся като немам кръст ,па е петък вечер,май ща са насочвам към Rockall bank

Ша додеш ти ,на моята / на нашата / възраст ,ша додеш ,ша видиш "деменция " и "старост-нерадост " и тогава ш'та питамGODzillata написа:
Трифонов, ко речи - старост - нерадост, а?![]()

Късмет.Всичко е до късмет. 

Павел Три написа:Ша додеш ти ,на моята / на нашата / възраст ,ша додеш ,ша видиш "деменция " и "старост-нерадост " и тогава ш'та питамGODzillata написа:
Трифонов, ко речи - старост - нерадост, а?![]()
Аз ти пожелавам да си жив и здрав,и след 20 години -да го срешнеш Кирето да си го питаш пак.

Риболовци.
Дай Боже ,и него ,и тебе ,и адаша ,и всички коитосе срещаме тук ,макар и виртуално. На всички ви - 

Късмет.Всичко е до късмет. 

- Vid
- кандидат преподавател
На та Гривица служех едно време като войник в част от службата към родината през 90 г... Таме видях само бели мечки де се напъваха да ме ебатBigmarlin написа:Чух ,че у Гривица имало бело магаре

Кльонка си беше такъв и таме първо се стреляше, а после се питаше- кой и какво?
Това го казвам в темата и днешния "инцидент" на суверенната ни граница, де граничар е застрелял талибан...
Ако, държавата се затруднява с парите за платените войници, Я съм готов да ида да охранявам нашите граници, ама само при две условия- 1-во прилична чорба, 2-ро автомат Калашников 7,62... Няма какво да изгубя на дърти години, само ще помогна на децата ни и българската нация.....
Късметът е пресечната точка на предварителната подготовка и шанса.
Сенека
Сенека
- G.Petkov
Павел Три пък взел за се корка за деменцията
!
Мен вече почти 500 страници ме бъзикат по въпроса, ама ............... не съм се притеснил
!
Тя, деменцията ходи и по далеч по-млади от мен.
А, като написах Павел се сетих и за другия
!
Павле,
Намерих една Дайва, ама много евтина, да я ева, само 75 лева
!
Дали ще е хубава - бъдещето ще покаже
!
А иначе има само дъх на Дайва, пълно менте е, даже не е и китайска
!
Made in Vietnam !!!
Ама за такива като мен,
Щото не съм и "прост" спинигист, а даже не знам и дали ще ставам спинингист, може и да става, а
!

Мен вече почти 500 страници ме бъзикат по въпроса, ама ............... не съм се притеснил

Тя, деменцията ходи и по далеч по-млади от мен.
А, като написах Павел се сетих и за другия

Павле,
Намерих една Дайва, ама много евтина, да я ева, само 75 лева

Дали ще е хубава - бъдещето ще покаже

А иначе има само дъх на Дайва, пълно менте е, даже не е и китайска

Made in Vietnam !!!
Ама за такива като мен,
Щото не съм и "прост" спинигист, а даже не знам и дали ще ставам спинингист, може и да става, а

- Павел Иванов
Абе ти кажи кой и е модела , щото на некои места 75лв. значат съвсем различно от 75лв. на други
Но като цяло за тия 75лв. купуваш само и единствено бранда написан върху ПВХ портфолио и нищо друго 

Спинингиста , разсширени вени нямаааааааа !
Риболовът е за разтоварване а не за натоварване!
Павел Иванов
Риболовът е за разтоварване а не за натоварване!
Павел Иванов
- G.Petkov
Остана в офиса.
Чак в понеделник ще видя модела, а може и да я снимам в пълния и блясък
!
От друго място пък си купих и една Сиенна 2500 за 60 лева - та и при плувките да съм фешън напролет
!
Направо се разорих, да го ева
!
Не останаха пари за нов ледобур
!
Чак в понеделник ще видя модела, а може и да я снимам в пълния и блясък

От друго място пък си купих и една Сиенна 2500 за 60 лева - та и при плувките да съм фешън напролет

Направо се разорих, да го ева

Не останаха пари за нов ледобур

- Vid
- кандидат преподавател
Жоре, сега отново прочетох първите мнения на Камика в темата...G.Petkov написа: Павле,
Намерих една Дайва, ама много евтина, да я ева, само 75 лева!
Дали ще е хубава - бъдещето ще покаже!
Те не са свързани нито с мнения за пръчки- тези се пишат другаде, нито с такива за СПА ваканция...., или неща които ти ме посъветва в едно твое мнение...
Май изродихме та тема...? И, ако Камика я чете, ще се обърне в гроба... Па, може и не, щото все сме грешни човеци?
Сенека
Сенека
Аз пък не мога да трая нашите демагози с техните"високопарни" коментари!?Vid написа:......Кльонка си беше такъв и таме първо се стреляше, а после се питаше- кой и какво?
Това го казвам в темата и днешния "инцидент" на суверенната ни граница, де граничар е застрелял талибан........
„Куршумите на месо биха убили не само бежанците, тези куршуми убиват идеята за Европа на хуманизма, демокрацията и свободата.
Нито България, нито която и да е държава от ЕС може да пресреща с куршуми човешката трагедия“...........,
И още куп организации борещи се за човешките права се възмущавали от деянието!!Българският Хелзински комитет обявява стрелбата за незаконна........
Ами тия същите"борци за човешки права" къде бяха, като Хамериканците изпотрепаха съвсем невинни люде в Афганистан???
Както се казва- Без коментар!!!Вместо позиции на талибаните при американско въздушно нападение на афганистанския град Кундуз бе улучена единствената действаща болница, обслужвана от персонал на международната организация "Лекари без граница", съобщиха световните агенции.
Пентагонът пое отговорност и се извини. По последни данни в резултат на атаката са загинали 9 души, а 37 са ранени. Съобщава се, че 30 лекари и медицински сестри са безследно изчезнали. Бомбардировката започнала в 2,15 ч миналата нощ местно време, съобщи говорител на американските сили в Афганистан. Целта били "лица, които са опасност за района". "Бомбардировката може да е довела до вторични щети на близкото медицинско заведение..............
Не можеш да отложиш неизбежното. Защото рано, или късно стигаш до мястото, където неизбежното просто седи и чака.!!!
- Vid
- кандидат преподавател
Темата се нарича просто - спинингов риболов и ако любимия ни мод наречен Павката не беше и фен на тази тема....G.Petkov написа: Павле,
Намерих една Дайва, ама много евтина, да я ева, само 75 лева!
Дали ще е хубава - бъдещето ще покаже!
А иначе има само дъх на Дайва, пълно менте е, даже не е и китайска!
Made in Vietnam !!!
Ама за такива като мен,
Щото не съм и "прост" спинигист, а даже не знам и дали ще ставам спинингист, може и да става, а!
Сенека
Сенека
- G.Petkov
Vid написа:...Май изродихме та тема...? И, ако Камика я чете, ще се обърне в гроба... Па, може и не, щото все сме грешни човеци?
Не Вид, не !
Аз щото имам претенцията да съм прочел всичките страници на Прехода и въпреки приписваната ми "деменция"

Някъде по това време Джак Даниелс написа, че тук е като Хайд парк в Лондон

А Камика не беше догматик, по-широко скроен човек и с удоволствие ни остави Прехода - да служим на себе си

Верно, че са много страниците,
Но ако потърсиш, ще намериш поста !
Сигурен съм, че е в първите 100.
- G.Petkov
Ааааа - тцVid написа:...Темата се нарича просто - спинингов риболов и ако любимия ни мод наречен Павката не беше и фен на тази тема....

Там не само не пиша, ами и не чета !
Там е само за корифеи, а прост плувкар да им се бърка в боблерите - забрави

Също така са "опасни" темите за р.Струма, кльонка и темите на Троли

Стоя далеч от тях, щото ...................... там си ги мерят много големи

Ачо ♣ написа:...Аз пък не мога да трая нашите демагози с техните"високопарни" коментари!?...
Фарисеи, Ангелеееееееее, фарисеи !
Щото като копнеш по-надолу в родословието все откриваш или род на номенклатурчици от БКП, активни борци или нещо свързано със службите!
Как един В.Сидеров от върл националист стана парламентарна опора на хората на А.Доган, пък сега е върл русофил ?
Дрънкат сребърници и звука блазни ........... !
- Vid
- кандидат преподавател
Явно ти си хуманист, демократ и жалещ за свободата на афганистанците- предател и изменник на българските интереси? Ти си смешен, жалък, дори и коментара ти е смешен.... БГ хелзински комитет е съставен от евро-гейове кои искат да бъдат чукани, ама оне авганци ще ги чукат без вазелинче и те самите още не са се осъзнали на кой свят се намират.....Ачо ♣ написа:Аз пък не мога да трая нашите демагози с техните"високопарни" коментари!?Vid написа:......Кльонка си беше такъв и таме първо се стреляше, а после се питаше- кой и какво?
Това го казвам в темата и днешния "инцидент" на суверенната ни граница, де граничар е застрелял талибан........„Куршумите на месо биха убили не само бежанците, тези куршуми убиват идеята за Европа на хуманизма, демокрацията и свободата.
Нито България, нито която и да е държава от ЕС може да пресреща с куршуми човешката трагедия“...........,И още куп организации борещи се за човешките права се възмущавали от деянието!!Българският Хелзински комитет обявява стрелбата за незаконна........
Ами тия същите"борци за човешки права" къде бяха, като Хамериканците изпотрепаха съвсем невинни люде в Афганистан???Както се казва- Без коментар!!!Вместо позиции на талибаните при американско въздушно нападение на афганистанския град Кундуз бе улучена единствената действаща болница, обслужвана от персонал на международната организация "Лекари без граница", съобщиха световните агенции.
Пентагонът пое отговорност и се извини. По последни данни в резултат на атаката са загинали 9 души, а 37 са ранени. Съобщава се, че 30 лекари и медицински сестри са безследно изчезнали. Бомбардировката започнала в 2,15 ч миналата нощ местно време, съобщи говорител на американските сили в Афганистан. Целта били "лица, които са опасност за района". "Бомбардировката може да е довела до вторични щети на близкото медицинско заведение..............
Нашият проблем е, че не искаме нашите жени да се забулят и в страх да ходат по улиците, не искаме нашите деца да страдат по същия начин....
Ние, БЪЛГАРИТЕ може и да сме останели малко, щото два милиона отидоха в чуждестранско, ама ще се вземем в ръце, и ще отстояваме ДЪРЖАВАТА БЪЛГАРИЯ И НЕЙНИТЕ СУВЕРЕННИ ГРАНИЦИ..
Сенека
Сенека