Риболов край ямбол!!!

Тук можете да споделяте къде и каква риба кълве в момента.

Модератор: Paublo_Eskobar

Публикувай отговор
vladkor
новобранец
новобранец

Re: Риболов край ямбол!!!

Мнение от vladkor »

То до шела каква риба се хваща голяма или ситна и на каква стръв Изображение
Аватар
pala4a82
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от pala4a82 »

гърбавица с добри размери на жъладов червеи колега ако ходиш успех
риболова е болест която не се лекува само се задълбочява
vladkor
новобранец
новобранец

Мнение от vladkor »

pala4a82 написа:гърбавица с добри размери на жъладов червеи колега ако ходиш успех
Да ти кажа немисе дават 1.50 не че немога да си позволя жъльдов но съм свикнал на бял или пинки на тях нещо ще хванали Изображение
voblep4o
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от voblep4o »

Излиза всякаква риба. В събота и неделя се извадиха много алаи , гърбавици , каракуда , някое и друго кабакулаче , стрижочета и огромно количество червенопера , и то едра червенопера по 150 до към 500 грама риби. От всичката риба има и едра и дребна. Говоря специално за раиона от съоръжението до плочите под моста на Шел. За другаде нямам информация. Червеноперата и каракудата взимат по-добре на 2 бели отколкото на жълъдов , не за друго , ами защото има голямо количество амурчета(гамбузии , кубинки и т.н.) и дребни гърбавички. Гърбавицата и алая си вземат почти само на жълъдов , но и там има изключения. Надявам се да съм бил полезен , и на всички които предстои да ходят на реката пожелавам наслука , и да се похвалят какво са хванали.
Винаги идва момента в който си казваш " Кепа ми дойде малък".
Аватар
pala4a82
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от pala4a82 »

:D :D :drinkers:
Последно промяна от pala4a82 на Пон Ное 26, 2012 8:58 pm, променено общо 1 път.
Аватар
pala4a82
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от pala4a82 »

vladkor написа:
pala4a82 написа:гърбавица с добри размери на жъладов червеи колега ако ходиш успех
Да ти кажа немисе дават 1.50 не че немога да си позволя жъльдов но съм свикнал на бял или пинки на тях нещо ще хванали Изображение
ами ако си касметлия да :D :D :drinkers:
vladkor
новобранец
новобранец

Мнение от vladkor »

voblep4o написа:Излиза всякаква риба. В събота и неделя се извадиха много алаи , гърбавици , каракуда , някое и друго кабакулаче , стрижочета и огромно количество червенопера , и то едра червенопера по 150 до към 500 грама риби. От всичката риба има и едра и дребна. Говоря специално за раиона от съоръжението до плочите под моста на Шел. За другаде нямам информация. Червеноперата и каракудата взимат по-добре на 2 бели отколкото на жълъдов , не за друго , ами защото има голямо количество амурчета(гамбузии , кубинки и т.н.) и дребни гърбавички. Гърбавицата и алая си вземат почти само на жълъдов , но и там има изключения. Надявам се да съм бил полезен , и на всички които предстои да ходят на реката пожелавам наслука , и да се похвалят какво са хванали.
Благодаряти ако искаш може да се разберем да отидем двамата тая събота ако е хубава и времето става ако искаш ще отидем Изображение
voblep4o
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от voblep4o »

Ако не ходим на лов с баща ми съм там пак 100 % .
bayatov
фен клуб-скобар
Обратна връзка:

Мнение от bayatov »

Не знам събота и неделя как е било , но петък беше много,много слабо...
MILF - Man, I love fishing !
godalione
новобранец
новобранец

Мнение от godalione »

Тъкмо се връщам от там и мога да кажа,че е пълна трагедия!!! Не се заяждам ама имам чувството, че на риби от калибар 250-300 им викате 500 а на 500 литровки .Къде ги хващате тези големи риби,нямам и понятие ,правя няколко силни риболова(като изключим днес) и по голяма риба от 500 гр. не съм хващал и не видях и друг да вади!
КОТУИ, ТАКОЗ"
vladkor
новобранец
новобранец

Мнение от vladkor »

godalione написа:Тъкмо се връщам от там и мога да кажа,че е пълна трагедия!!! Не се заяждам ама имам чувството, че на риби от калибар 250-300 им викате 500 а на 500 литровки .Къде ги хващате тези големи риби,нямам и понятие ,правя няколко силни риболова(като изключим днес) и по голяма риба от 500 гр. не съм хващал и не видях и друг да вади!
Аз отивам за кеф и да съм навънка неме интерва колко ще е голяма рибата и да е 200грама пак става Изображение
сирака
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от сирака »

godalione написа:Тъкмо се връщам от там и мога да кажа,че е пълна трагедия!!! Не се заяждам ама имам чувството, че на риби от калибар 250-300 им викате 500 а на 500 литровки .Къде ги хващате тези големи риби,нямам и понятие ,правя няколко силни риболова(като изключим днес) и по голяма риба от 500 гр. не съм хващал и не видях и друг да вади!
Хах,че те в Ямбол така си тежът бре. :lol:
Тука земното притегляне по-голямо. :P
Изображение
В тоз гьол,риба няма!
voblep4o
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от voblep4o »

Имаше много хора в събота и неделя които бяха на реката зад шела . Некя и другите да не мълчат и да кажат какви бяха рибите които излизаха. Винаги ли аз трябва да казвам каде кво излиза и да си мислите че ви лъжа ? Ами и аз мога да си мълча и да си пазя таина къде кво хващам кадо някои други ама не го правя защото все пак не е моя реката и рибата в нея а за всички. Нека и тези от полигона които в неделя бяха 9-10 коли да кажат те какво хванаха и какво излиза.
Докога всички ще си траят и ще малчат ?
Ако не ми вярвате и аз няма да давам повече информация за реката.
voblep4o
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от voblep4o »

voblep4o написа: Не знам събота и неделя как е било , но петък беше много,много слабо...
Ами в петък също си излизаха риби . ОТ 15:20 някъде до към 17:00 извадихме с баща ми 15-тина червенопери и 1 алай към половин кило някъде , под камъка зад Шел-а. Храних си с белички и към 16 часа рибите си доидоха , ама излезе отвратителен студен вятър. Алаи и гурбавици имаше , играеха но не барваха стръвта въобще(може би защото нямахме жълъдов).
И отново не бяхме сами на вира и вероятно имаше колеги от тук , които да потвърдят.
Последно промяна от voblep4o на Вто Ное 27, 2012 9:32 pm, променено общо 1 път.
Аватар
MAGARETOOO
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от MAGARETOOO »

Някой да е ходил към поповска на вливалото или на черноземска да сподели инфо какво става там.
Публикувай отговор

Обратно към “Къде и какво кълве в момента.”