Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Къде и какво кълве в момента.
naRiba.com

Форум

Риболов край ямбол!!!
Модератор: Paublo_Eskobar
- pala4a82
- научил се да хвърля
Re: Риболов край ямбол!!!
гърбавица с добри размери на жъладов червеи колега ако ходиш успех
риболова е болест която не се лекува само се задълбочява
-
- научил се да хвърля
Излиза всякаква риба. В събота и неделя се извадиха много алаи , гърбавици , каракуда , някое и друго кабакулаче , стрижочета и огромно количество червенопера , и то едра червенопера по 150 до към 500 грама риби. От всичката риба има и едра и дребна. Говоря специално за раиона от съоръжението до плочите под моста на Шел. За другаде нямам информация. Червеноперата и каракудата взимат по-добре на 2 бели отколкото на жълъдов , не за друго , ами защото има голямо количество амурчета(гамбузии , кубинки и т.н.) и дребни гърбавички. Гърбавицата и алая си вземат почти само на жълъдов , но и там има изключения. Надявам се да съм бил полезен , и на всички които предстои да ходят на реката пожелавам наслука , и да се похвалят какво са хванали.
Винаги идва момента в който си казваш " Кепа ми дойде малък".
- pala4a82
- научил се да хвърля

Последно промяна от pala4a82 на Пон Ное 26, 2012 8:58 pm, променено общо 1 път.
- pala4a82
- научил се да хвърля
ами ако си касметлия да

Благодаряти ако искаш може да се разберем да отидем двамата тая събота ако е хубава и времето става ако искаш ще отидемvoblep4o написа:Излиза всякаква риба. В събота и неделя се извадиха много алаи , гърбавици , каракуда , някое и друго кабакулаче , стрижочета и огромно количество червенопера , и то едра червенопера по 150 до към 500 грама риби. От всичката риба има и едра и дребна. Говоря специално за раиона от съоръжението до плочите под моста на Шел. За другаде нямам информация. Червеноперата и каракудата взимат по-добре на 2 бели отколкото на жълъдов , не за друго , ами защото има голямо количество амурчета(гамбузии , кубинки и т.н.) и дребни гърбавички. Гърбавицата и алая си вземат почти само на жълъдов , но и там има изключения. Надявам се да съм бил полезен , и на всички които предстои да ходят на реката пожелавам наслука , и да се похвалят какво са хванали.

-
- научил се да хвърля
Ако не ходим на лов с баща ми съм там пак 100 % .
-
- фен клуб-скобар
- Обратна връзка:
Не знам събота и неделя как е било , но петък беше много,много слабо...
MILF - Man, I love fishing !
-
- новобранец
Тъкмо се връщам от там и мога да кажа,че е пълна трагедия!!! Не се заяждам ама имам чувството, че на риби от калибар 250-300 им викате 500 а на 500 литровки .Къде ги хващате тези големи риби,нямам и понятие ,правя няколко силни риболова(като изключим днес) и по голяма риба от 500 гр. не съм хващал и не видях и друг да вади!
КОТУИ, ТАКОЗ"
Аз отивам за кеф и да съм навънка неме интерва колко ще е голяма рибата и да е 200грама пак ставаgodalione написа:Тъкмо се връщам от там и мога да кажа,че е пълна трагедия!!! Не се заяждам ама имам чувството, че на риби от калибар 250-300 им викате 500 а на 500 литровки .Къде ги хващате тези големи риби,нямам и понятие ,правя няколко силни риболова(като изключим днес) и по голяма риба от 500 гр. не съм хващал и не видях и друг да вади!

Хах,че те в Ямбол така си тежът бре.godalione написа:Тъкмо се връщам от там и мога да кажа,че е пълна трагедия!!! Не се заяждам ама имам чувството, че на риби от калибар 250-300 им викате 500 а на 500 литровки .Къде ги хващате тези големи риби,нямам и понятие ,правя няколко силни риболова(като изключим днес) и по голяма риба от 500 гр. не съм хващал и не видях и друг да вади!

Тука земното притегляне по-голямо.

В тоз гьол,риба няма!
-
- научил се да хвърля
Имаше много хора в събота и неделя които бяха на реката зад шела . Некя и другите да не мълчат и да кажат какви бяха рибите които излизаха. Винаги ли аз трябва да казвам каде кво излиза и да си мислите че ви лъжа ? Ами и аз мога да си мълча и да си пазя таина къде кво хващам кадо някои други ама не го правя защото все пак не е моя реката и рибата в нея а за всички. Нека и тези от полигона които в неделя бяха 9-10 коли да кажат те какво хванаха и какво излиза.
Докога всички ще си траят и ще малчат ?
Ако не ми вярвате и аз няма да давам повече информация за реката.
Докога всички ще си траят и ще малчат ?
Ако не ми вярвате и аз няма да давам повече информация за реката.
-
- научил се да хвърля
Ами в петък също си излизаха риби . ОТ 15:20 някъде до към 17:00 извадихме с баща ми 15-тина червенопери и 1 алай към половин кило някъде , под камъка зад Шел-а. Храних си с белички и към 16 часа рибите си доидоха , ама излезе отвратителен студен вятър. Алаи и гурбавици имаше , играеха но не барваха стръвта въобще(може би защото нямахме жълъдов).voblep4o написа: Не знам събота и неделя как е било , но петък беше много,много слабо...
И отново не бяхме сами на вира и вероятно имаше колеги от тук , които да потвърдят.
Последно промяна от voblep4o на Вто Ное 27, 2012 9:32 pm, променено общо 1 път.
- MAGARETOOO
- вече хвърля и на тежко
Някой да е ходил към поповска на вливалото или на черноземска да сподели инфо какво става там.