Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Къде и какво кълве в момента.
naRiba.com

Форум

Риболов край ямбол!!!
Модератор: Paublo_Eskobar
Re: Риболов край ямбол!!!
КОга ше ходимMAGARETOOO написа:Някой да е ходил към поповска на вливалото или на черноземска да сподели инфо какво става там.

Туй риболова не е за мен 

- fishing.ivo6a.com
- ще става разбирач
- Обратна връзка:
3 седмици подред ходя да ги пробвам но резултата е почти нулев, а и пътя е разкопанMAGARETOOO написа:Някой да е ходил към поповска на вливалото или на черноземска да сподели инфо какво става там.
миналата година по това време доста риби се ловяха на устието на Поповска

- MAGARETOOO
- вече хвърля и на тежко
Да миналата година мн риба имаше но трябваше да отидеш в 2 часа през ноща да си намериш място.А на черноземска пробвал ли си.
-
- научил се да хвърля
Адаш, че миналата година при нас като заваля сняг около средата на октомври та чак до средата на ноември го държа, темепературите бяха паднали много и водата изтина доста това бе и причината рибите да се набутат в тия ръкави. Сега времето е меко бих казал топло даже затова време на годината. Рибата е пръсната все още и аз поне забелязвам в последно време, че взема добре сутрин до към 10 часа и после след обед от към 14,30 до към тъмно.MAGARETOOO написа:Да миналата година мн риба имаше но трябваше да отидеш в 2 часа през ноща да си намериш място.А на черноземска пробвал ли си.
- fishing.ivo6a.com
- ще става разбирач
- Обратна връзка:
Обикалях и по Черноземска но и там михес!!!MAGARETOOO написа:А на черноземска пробвал ли си.

Много правилно си го написал колега, споделям наблюденията ти. Обиколих доста места на с. Срем, с. Коневец, в Ямбол - рибата я има навсякъде, но заради все още топлото време не е събрана на пасажи и си иска храна и червей, но въпреки всичко рибите са епизодични - най-вече рано сутрин и привечер, защото температурите са по- ниски.kevin75 написа:Адаш, че миналата година при нас като заваля сняг около средата на октомври та чак до средата на ноември го държа, темепературите бяха паднали много и водата изтина доста това бе и причината рибите да се набутат в тия ръкави. Сега времето е меко бих казал топло даже затова време на годината. Рибата е пръсната все още и аз поне забелязвам в последно време, че взема добре сутрин до към 10 часа и после след обед от към 14,30 до към тъмно.MAGARETOOO написа:Да миналата година мн риба имаше но трябваше да отидеш в 2 часа през ноща да си намериш място.А на черноземска пробвал ли си.
- MAGARETOOO
- вече хвърля и на тежко
Значи ще пробвам на родопа аз пък квото сабя покаже.
Здрасти някакви отзиви за родопа Елхово
А как се стига до там?
Голямо благодаря
-
- научил се да хвърля
Днес зад шела , на камъка убиха червеноперите. 5 човека изкараха по минимум 2 кила риба на човек , средни червенопери и тук-там някоя каракудка. Видяха ма в петък че хващах там , и като лешояди накацали на мърша се бутат и мятат един върху друг . Това е информацията от мен за днес . Наслука през седмицата.
Винаги идва момента в който си казваш " Кепа ми дойде малък".
Днес на Срем добро количество морунаж ,но с постоянно стреляне на бял и фин такъм на щеката
- boceto84
- вече хвърля и на тежко
Днес на Завой много слабо.Преди обяд два кефала около 500гр на бял,след това чак около 14:30 3-4 морунажа около 20см.За сметка на малкото риби имаше мнооого вятър
https://www.facebook.com/pages/Handmade ... 8341715246" rel="nofollow" onclick="window.open(this.href);return false;
- S.Koychev
- разбира нещата
аз бях на тунджа моста на княжево,за 4 часа нямах пипане, пробвах на бял,торен, жълъдов и мънисто ,
все едно нямаше риби.
все едно нямаше риби.
Ribarche