Къде се намирам:
Относно Сайта
Разни
naRiba.com

Форум


Пътеводител за прехода. На себе си ли служим?
Модератор: dantho.mihov
- Павел Иванов
- и господ не е толокова добър
- Мнения: 14983
- Регистриран на: Чет Фев 10, 2005 12:29 pm
- Местоположение: София
Re: Пътеводител за прехода. На себе си ли служим?
Георге , не бегай по тъча ! Там идват даже и жени та нема страшно . Даже и япончето , шеф на Брадър за целото Юръп идва веднъж , ако и то да е много заето .
Ако знаете какво страхотно откритие открих преди малко докато търсех ракия с цел да разтрия изстиналото ми детенце .
Значи открих едно шишенце Балантайс , който по мой спомени преди около две години и половина си се водеше седемнайсет годишен , което ще рече , че вече е пораснал на почти двайсе
Интересното е , че шишето е една трета пълно което ми даде повод да не го оставям да старее повече та да се не повреди
Какви странни неща открива човек кога търси неща за разтривки 
Ако знаете какво страхотно откритие открих преди малко докато търсех ракия с цел да разтрия изстиналото ми детенце .
Значи открих едно шишенце Балантайс , който по мой спомени преди около две години и половина си се водеше седемнайсет годишен , което ще рече , че вече е пораснал на почти двайсе



Спинингиста , разсширени вени нямаааааааа !
Риболовът е за разтоварване а не за натоварване!
Павел Иванов
Риболовът е за разтоварване а не за натоварване!
Павел Иванов
Re: Пътеводител за прехода. На себе си ли служим?
Пафка-Аз и Жена ми евентуално,ще дойдем в неделя.
Ти вземи една блеснарка,после да ми покажеш как ги ловиш-хищниците.
Ти вземи една блеснарка,после да ми покажеш как ги ловиш-хищниците.

Риболовци.
Re: Пътеводител за прехода. На себе си ли служим?
Днеска си подготвих част от зимнината.
Сложих 50 кила зеленце,и 10 глави карфьолче с моркови,за туршийка-много съм доволен.
Миналата година не ми стигна,та сега повече.
Е как изглежда туршийката-купих си сутринта ново 50 литрово бидонче.
Може по старите майстори-да казват рецепти,и какво да добавям.
Сега съм така.
Пържени картофи си Сафрид-от фризера ми.
Зеленцето го наместих в 2 бидона-60 и 80 литра,с решетка отгоре и речен камък от Искъра.
Много са доволни жената и дъщерята от мен.
След 5 дни ще го проточа сокчето и ще добавя,царевичка кочан, хрян и дюла,и по едно аспиринче.
Кисели краставички-другата седмица отделно може да направя,да има.
Сложих 50 кила зеленце,и 10 глави карфьолче с моркови,за туршийка-много съм доволен.
Миналата година не ми стигна,та сега повече.
Е как изглежда туршийката-купих си сутринта ново 50 литрово бидонче.
Може по старите майстори-да казват рецепти,и какво да добавям.
Сега съм така.
Пържени картофи си Сафрид-от фризера ми.
Зеленцето го наместих в 2 бидона-60 и 80 литра,с решетка отгоре и речен камък от Искъра.
Много са доволни жената и дъщерята от мен.
След 5 дни ще го проточа сокчето и ще добавя,царевичка кочан, хрян и дюла,и по едно аспиринче.
Кисели краставички-другата седмица отделно може да направя,да има.
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.

Риболовци.
- GODzillata
- и господ не е толокова добър
- Мнения: 16393
- Регистриран на: Сря Сеп 13, 2006 11:12 am
- Местоположение: Outta space
Re: Пътеводител за прехода. На себе си ли служим?
Дууубре, комшу, ще има кво да рупаме зимъска, а?!



На риба - като на война! Fish'n'chicks!
Кеч & Рилийс...в тиганааа-аха-ха-хаааа...

Кеч & Рилийс...в тиганааа-аха-ха-хаааа...

- Красимир Атанасов
- учете се от него
- Мнения: 5903
- Регистриран на: Пет Май 01, 2009 4:24 pm
- Местоположение: Stockholm
- Bigmarlin
- сериозен играч
- Мнения: 2251
- Регистриран на: Чет Сеп 15, 2011 2:06 pm
- Местоположение: Плевен
Re: Пътеводител за прехода. На себе си ли служим?
Мисля,че това е напълно достатъчно Може на този бидон ,след като почне да става зелето спокойно да му сложиш четири пакетчета синапено семе,около 150 гр
А аспирина за какво е ?

- GODzillata
- и господ не е толокова добър
- Мнения: 16393
- Регистриран на: Сря Сеп 13, 2006 11:12 am
- Местоположение: Outta space
Re: Пътеводител за прехода. На себе си ли служим?
Bigmarlin написа: А аспирина за какво е ?

Ти вярно ли? Той спада към групата на preservatives.

На риба - като на война! Fish'n'chicks!
Кеч & Рилийс...в тиганааа-аха-ха-хаааа...

Кеч & Рилийс...в тиганааа-аха-ха-хаааа...

- Bigmarlin
- сериозен играч
- Мнения: 2251
- Регистриран на: Чет Сеп 15, 2011 2:06 pm
- Местоположение: Плевен
Re: Пътеводител за прехода. На себе си ли служим?
Никога не съм го ползвал и не съм имал проблем,но аз го слагам на тавана,а там си е голем бахър зимата
А бе кой както му харесва
А бе кой както му харесва
- GODzillata
- и господ не е толокова добър
- Мнения: 16393
- Регистриран на: Сря Сеп 13, 2006 11:12 am
- Местоположение: Outta space
Re: Пътеводител за прехода. На себе си ли служим?
Bigmarlin написа:Никога не съм го ползвал и не съм имал проблем,но аз го слагам на тавана,а там си е голем бахър зимата
А бе кой както му харесва
Абе некои ползват презервативи не на тавана...

На риба - като на война! Fish'n'chicks!
Кеч & Рилийс...в тиганааа-аха-ха-хаааа...

Кеч & Рилийс...в тиганааа-аха-ха-хаааа...

- Bigmarlin
- сериозен играч
- Мнения: 2251
- Регистриран на: Чет Сеп 15, 2011 2:06 pm
- Местоположение: Плевен
Re: Пътеводител за прехода. На себе си ли служим?
Хох 
Я почакай,че нещо реотана бавно загрева днес Вярно,че аспирина е с широкоспектърно предназначение
Но само съм го чувал от старите коцкари
,аз лично ползвам стандартно релефни 

Я почакай,че нещо реотана бавно загрева днес Вярно,че аспирина е с широкоспектърно предназначение

Но само съм го чувал от старите коцкари


Re: Пътеводител за прехода. На себе си ли служим?
Кире скива ли брат-сипах си от твойто винце.
Тежко е малко,но се изспи.
Но понеже беше от червените,взех да пробвам и едно испанско 13 градуса-но бистро-6 лв е шишето на промоция.
Зимата е дълга,и е добре да си подготвен.
Един прави туршия,друг лови риба,трети прави вино,четвърти носи свинско-и така от векове,
Ние Българите-изкарваме зимата,и оцеляваме.
Та е за това винце ти редим че го пробвам сега.
Силничко е и то.
Тежко е малко,но се изспи.
Но понеже беше от червените,взех да пробвам и едно испанско 13 градуса-но бистро-6 лв е шишето на промоция.
Зимата е дълга,и е добре да си подготвен.
Един прави туршия,друг лови риба,трети прави вино,четвърти носи свинско-и така от векове,
Ние Българите-изкарваме зимата,и оцеляваме.
Та е за това винце ти редим че го пробвам сега.
Силничко е и то.
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.

Риболовци.
- Bigmarlin
- сериозен играч
- Мнения: 2251
- Регистриран на: Чет Сеп 15, 2011 2:06 pm
- Местоположение: Плевен
Re: Пътеводител за прехода. На себе си ли служим?
И аз нещо са триума нещо напоследък,ко да консумирам,и съм разтроен между уискито,тъмната бира и ред винцока
Че ми донесоха малко от Телиш ,наливно ама елексир ти казвам Уж затварят избата,ама явно има НЗ

Че ми донесоха малко от Телиш ,наливно ама елексир ти казвам Уж затварят избата,ама явно има НЗ
- Don4o_62
- учете се от него
- Мнения: 5619
- Регистриран на: Пон Сеп 15, 2008 3:04 pm
- Местоположение: гр.Асеновград
Re: Пътеводител за прехода. На себе си ли служим?
аз преди 20 дена наложих мучко бидонче само карфиол и морков, та втаса и вече го хрупам с ракийката
също и 2 зелки вътре сместих,щото други ден е Архангелов ден и по малкия има имен ден, та жената да го кълца със крехки ребърца и ще го натиснем в гювеча от Троян, ходихме преди 3 г. на разходка и в едно село близо от майстора дето ги прави взехме по 8 лв.
а по Бачково ги продават по 28лв.,ха ха ебахти и прекупвачите,взехме още дреболий чаши и т.н. но гвоздея беше едно павурче и все му се каня да си го пълня и да суча отлежало пиво,ама жената вика здраве и живот,който се жени първо тогава ще го сефтосаш
та го е скрила на скришно място и аз не знам къде
Люс,туршийката като хвани цвят отгоре,вземаш пакетче Натриев бензоат от аптеката и изсипваш 1,3 от пакета в бидончето и се избистря и си седи бистра като сълза, за зелето също го направи




Люс,туршийката като хвани цвят отгоре,вземаш пакетче Натриев бензоат от аптеката и изсипваш 1,3 от пакета в бидончето и се избистря и си седи бистра като сълза, за зелето също го направи

Главната причина за стреса.... Ежедневният контакт с Идиоти 

- Павел Иванов
- и господ не е толокова добър
- Мнения: 14983
- Регистриран на: Чет Фев 10, 2005 12:29 pm
- Местоположение: София
Re: Пътеводител за прехода. На себе си ли служим?
Суджука много върви с Джим Бийм Сигничър Крафт , Ммммммм Да 

Спинингиста , разсширени вени нямаааааааа !
Риболовът е за разтоварване а не за натоварване!
Павел Иванов
Риболовът е за разтоварване а не за натоварване!
Павел Иванов
- G.Petkov
- и господ не е толокова добър
- Мнения: 15116
- Регистриран на: Чет Сеп 18, 2008 8:00 am
- Местоположение: София
Re: Пътеводител за прехода. На себе си ли служим?
Баси,
Преходът направи гастрономическо-маниакален завой
!
С лек уклон и към високоградусните алкохолни напитки.
Къде са снимките на бири, светли и тъмни, а
?
Гинес, Минес и прочие ?
Преходът направи гастрономическо-маниакален завой

С лек уклон и към високоградусните алкохолни напитки.
Къде са снимките на бири, светли и тъмни, а

Гинес, Минес и прочие ?