Къде се намирам:
Риболов
Морски раздел
Специализиран риболов
Риболов от лодка
naRiba.com

Форум

С лодка в морето
Модератори: alekst, Димо Михалев, dobria1
- te4osoma
- разбира нещата
Re: С ЛОДКА В МОРЕТО
Вчера пред нос Емине по 2/3кг. на човек ,на светло зелено ламе.Сафрида е дребен . 

Всеки има план,..докато не му разбият устата..
М.Тайсън
М.Тайсън
-
- научил се да хвърля
Днес пред буната на Почивка от 15 до 21 часа 3ма човека около 15 кг предимно граца и тук там някой по-едър.Чепаре 7и8ми номер зелено ламе.след 19 часа рибата направо полудя.Утре пак.
- КИРО
- и господ не е толокова добър
- Обратна връзка:
Вчера пред Траката,накрая и пред 3-та буна.
Трима на борда,като всеки един от нас имаше по към 3 кила сафрид.
Отделно имам 6 сардини и 2-3 хамсии.
Меджита си расте за догодина.
Често имаше и пълни чепарета - абе кеф на макс.
Абе чувам ви че се питате дали съм аз с лодката.
те това ми е лодката,барабар с мене де.

Трима на борда,като всеки един от нас имаше по към 3 кила сафрид.
Отделно имам 6 сардини и 2-3 хамсии.
Меджита си расте за догодина.
Често имаше и пълни чепарета - абе кеф на макс.
Абе чувам ви че се питате дали съм аз с лодката.
те това ми е лодката,барабар с мене де.

В МОРЕТО МИ Е ПО-ДОБРЕ,ОТКОЛКОТО НА БРЕГА
- paynera
- вече хвърля и на тежко
Вчера на Нои от 17.30-21.00 около 5 кг на човек.От 17.30-19.00 голям бои голямо дране-пълни чипаретата , но към 19.00 минаха няколко делфина и пръснаха рибата и развалиха работата.
Наи обичам , зъби на бели риби да събличам
- smel1968
- ще става разбирач
Ние вчера бяхме пред Кранево-на около 500-600 метра от новия талян.От 14,30 до 20.00 часа по 5 кг. на човек.След малко отивам на Траката.
Свестните у нас считат за луди, глупецът вредом всеки почита.” -Христо Ботев
- borkok
- научил се да хвърля
Сега се върнах от НОЙ
Влязох в 18.00 до 20.40 имам около 3 кг. дребен сафрид.Утре пак 

Днес от 08ч до 12ч от почивка, траката и дружба до към 12 ч напълних 7 лтр кофичка! следобяд беше трагедия - поне за мене! до 20 ч същата кофичка, но на половина - на същото трасе! надвечер се ловяха единични рибета в плиткача. То тва инфо не знам за кого е, т.к. имам чувство, че цяла Варна беше в морето днес
Толкова мн лодки сефте виждам - буквално във целия залив - от 3-та буна та до Дружба - плътно лодки (че и към Ной също) 

Колеги, някой на Болата да се е пробвал тези дни? мн се чудя за събота 

- devesil4o
- научил се да хвърля
То лодки много,но малцина пишат...Нейсе ,говорили сме за това и преди...nov написа:Днес от 08ч до 12ч от почивка, траката и дружба до към 12 ч напълних 7 лтр кофичка! следобяд беше трагедия - поне за мене! до 20 ч същата кофичка, но на половина - на същото трасе! надвечер се ловяха единични рибета в плиткача. То тва инфо не знам за кого е, т.к. имам чувство, че цяла Варна беше в морето днесТолкова мн лодки сефте виждам - буквално във целия залив - от 3-та буна та до Дружба - плътно лодки (че и към Ной също)
Сега, докато рибата е тука, е важно повече хора да споделят такъмите ,защото забелязвам че
се сменя печелившата окраска на чепарето.Например преди два дни си купих една обикновенна 10-ка от Стефан,която мисе видя много интересна.Струва 3 лева,малко прилича на калмарчета,но работи добре и я харесват сардинките

Мечката се мие ,чисти
във потоците сребристи
има ли за тебе пречка
да постъпваш като мечка
във потоците сребристи
има ли за тебе пречка
да постъпваш като мечка
Ами аз лично чепаретата си правя сам! Смесвам юрдек и щъркел + зеленикаво ламе. За вчерашния риболов си направих едно и с червено ламе, което работеше доста добре - почти целия ден изкарах с негоdevesil4o написа:То лодки много,но малцина пишат...Нейсе ,говорили сме за това и преди...nov написа:Днес от 08ч до 12ч от почивка, траката и дружба до към 12 ч напълних 7 лтр кофичка! следобяд беше трагедия - поне за мене! до 20 ч същата кофичка, но на половина - на същото трасе! надвечер се ловяха единични рибета в плиткача. То тва инфо не знам за кого е, т.к. имам чувство, че цяла Варна беше в морето днесТолкова мн лодки сефте виждам - буквално във целия залив - от 3-та буна та до Дружба - плътно лодки (че и към Ной също)
Сега, докато рибата е тука, е важно повече хора да споделят такъмите ,защото забелязвам че
се сменя печелившата окраска на чепарето.Например преди два дни си купих една обикновенна 10-ка от Стефан,която мисе видя много интересна.Струва 3 лева,малко прилича на калмарчета,но работи добре и я харесват сардинките

- КИРО
- и господ не е толокова добър
- Обратна връзка:
След час излизам.
Ще работя с тези модели.

Ще работя с тези модели.

В МОРЕТО МИ Е ПО-ДОБРЕ,ОТКОЛКОТО НА БРЕГА
Днес на Траката много зле От 7.3 до11 към 1.5 Появиха се и два делфина
Ми то май от вчера е зле ама....dimi4 написа:Днес на Траката много зле От 7.3 до11 към 1.5 Появиха се и два делфина

- joromercedes
- научил се да хвърля
Някой да е ходил днес пред даляна до хотел НОЙ ...
Вчера 16.06 на траката от 18 до 21ч слабо по 1-1.5кг на човек.Имаше колеги които излязоха заедно с нас но си забравиха греблата.Ако някои ги познава нека да пише.