Къде се намирам:
Относно Сайта
Разни
naRiba.com

Форум

руская рибалка 2.0
Модератор: dantho.mihov
Re: руская рибалка 2.0
При инсталиране на Microsoft Visual C++ 2005 SP1 Redistributable Package , ми дава че процесора не подържа инсталациония пакет. Можели по друг начин да се реши проблема
Процесор Pemtium(R) 4 CPU 3.00 GHz 1 GB RAM Windows XP SP3 .
-
- вече хвърля и на тежко
Не знам какво точно инсталираш,но ако го дръпнеш от тук:http://www.microsoft.com/downloads/than ... layLang=en и го онсталираш не трабва да има проблем.plps написа:При инсталиране на Microsoft Visual C++ 2005 SP1 Redistributable Package , ми дава че процесора не подържа инсталациония пакет. Можели по друг начин да се реши проблема
Успех!!

Спасе немога да дръпна архива ако си го спрял го пусни на ново ще съм ти много благодарен.bai_spas написа:Прав е "REO",че има проблеми с клевалката и руснаците свалиха всички линкове към нея и изтриха коментариите по темата,редактират я в момента и вероятно ще пуснат по-нова за най-новото обновление.Не е прав обаче,че клевалката не е професионална,напротив от най-професионалните е.Правена е от "Vecha"
![]()
![]()
Въпреки.че както казва "REO"не съм програмист,ще се опитам да помогна.
Клевалката е правена за версия Русская Рыбалка Installsoft Edition 2.4 (InstallPack 3.1) и работи само и единствено с тази версия.Не с (InstallPack 2),не с (InstallPack 4),а само с (InstallPack 3.1).
Като стартирате играта трябва да виждате това:
Като стартирате клевалката изчакайте.Клевалката стартира с определено закъснение(5-20сек.),това е така,защото играта стана тежка и клевалката се зарежда бавно.
За тия,който не могат да се оправят или не им се занимава с инсталсофските глупости си направих труда да архивирам и кача моята игра (освободена от всичко излишно)Върте в архива е и папката с клевалката.
Архива можете да дръпнете от тук:ЦЪК
Разопаковате където желаете,слагате си вашия профил,стартирате клевалката и и показвате пътя до папката с играта ето така:
Всичко трябва да бъде на 6.Надявам се да съм помогнал!![]()
Наслука на всички!!И приятни забавления!
-
- вече хвърля и на тежко

Спасе става въпрос за играта която си я свил до минимум ,преинсталирах компа и изгубих всичко и сега играя само на БГ версията,когато инсталирах руската рибалка стана много голяма ,зарежда трудно и т.н .Ако можеш да я пусниш някаде даже и разделена на две аз ще си я събера ще ти бъда много благодарен,

Окей ще съм ти много благодаренbai_spas написа:Ще се опитам да я кача другаде,но незнам дали ще стане тая вечер.

-
- вече хвърля и на тежко
Качих я на DOX.bg,тегли от тук: Русская Рыбалка Installsoft Edition 2.4 (InstallPack 4)
Сложи и новата клевалка и се наслаждавай!!

Велик си да знаеш !bai_spas написа:Качих я на DOX.bg,тегли от тук: Русская Рыбалка Installsoft Edition 2.4 (InstallPack 4)

- morriddin
- научил се да хвърля
Добре де, каква е разликата между: "zhivets" и "zhivec" ? 

ВЪДИЦАТА Е ГЪВКАВА ВРЪЗКА МЕЖДУ ДВА ШАРАНА !
-
- вече хвърля и на тежко
"zhivec" е обикновения живец,който си го правиш от уловени рибки.morriddin написа:Добре де, каква е разликата между: "zhivets" и "zhivec" ?
А "zhivets" се купува от магазина за стръв под името "Малек".
Хищните риби кълват и на двата вида,но в различен процент.Справка - клевалката.
Наслука!!

- morriddin
- научил се да хвърля
Много евтина рибата в тая Русия, бе!
С това, което хванах, щях да си оправя животеца в България...
След това бих предприел пътуванията за екзотични трофеи...
пс.: Пък, ако се ловят такива екземпляри.... никой нямаше да лови на платено! (включая и моето гьолче)....

С това, което хванах, щях да си оправя животеца в България...

След това бих предприел пътуванията за екзотични трофеи...

пс.: Пък, ако се ловят такива екземпляри.... никой нямаше да лови на платено! (включая и моето гьолче)....

ВЪДИЦАТА Е ГЪВКАВА ВРЪЗКА МЕЖДУ ДВА ШАРАНА !
-
- новобранец
Са
от 4-5 месеца не съм играл рибалка обаче всичко си ми седеше (са си изтърках всичко) защото видях че има нова версия , моля за малко помощ за започването на играта защото нещо не ми се получава, благодаря предварително (послепис: не мога да хвана ни една зачетна риба) 

-
- вече хвърля и на тежко
Ами аз бих те посъветвал следното.На Деревнята няма да успееш да хванеш нищо зачетно вероятно, поне в началото.Вземи 500 рубли кредит, купи си още един комплект за дъно и отиди на Езерото.Там престоя е без пари също.На Северный берег със сигурност ще хванеш зачетна плотва(бабушка).Лови на ручейник.Направи си захранка ако искаш.Дава резултат и тя.Успех.
Последно промяна от Reo на Съб Ное 21, 2009 1:11 pm, променено общо 1 път.

-
- новобранец
Благодаря ти , аз бях шзел кредит и си шзех още 2 комплекта опитвах и опитвах ама нищо не стана , са яи пробвам както каза и пак благодаря не знаех там за Езерото тее неща че мога да ида и т.н.