Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Водоеми и реки
naRiba.com

Форум

Асеновград-регион<реки,язовири,езера,блата>
Модератор: sapuna
-
- ще става разбирач
Re: Асеновград-регион<реки,язовири,езера,блата>
Don4o : И аз съм от Асеновград , имам идея от тукашната "секретна" стръв ...,срещу уиски и редбул и аз бих ти дал разни идеи..
Chestarfield: повярвай ми и аз "мога" ...
Нали форума е за обменяне на информация , пост от рода на "бях на секретен водоем, на секретна стръв хванах 10000 шарана ", дори неподкрепен със снимков материал, е лишен от всякакъв смисъл и в моите очи е даже смешен ...
Нали форума е за обменяне на информация , пост от рода на "бях на секретен водоем, на секретна стръв хванах 10000 шарана ", дори неподкрепен със снимков материал, е лишен от всякакъв смисъл и в моите очи е даже смешен ...
Слушайте бате ви Дончо,той е старата генерация и ги разбира тея работи.А за секретните места който и да иде ще блееDon4o_62 написа:Всичко е шега относно тия секретни историйsyrfist_bg78 написа:Значи секретни места няма на леново наи готиното шаранджиско място е междо двата ракава доло на устието за стръв може да пробвате стандартната цревица силиконова царевица или стериопор а за секретнта захранка за мен наи добрата захранка за шаран е вмерисаната царевица ,накисвате е и я оставяте 5 дена да ферментира. аз лично съм имал големи успеи на таква захранка.Просто трябва да познаваш язовира малко от малко и ги натискаш,но не навсякъде е еднаква стръвта на която взема,говоря за шаранския риболов.Ферментиралата царевица е добър варянт,но не навсякъде е удачна по Асеновградските язовири,някъде иска да храниш със суха,другаде със ферментирала.Стръвта е същата работа,просто всеки язовир е индивидуален за себе си.На единия взема на суха,на другия на силикон и т.н.

Приятел ние със снимките сме скарани,оди захрани с ред булче и чакайK.Kolev написа:Don4o : И аз съм от Асеновград , имам идея от тукашната "секретна" стръв ...,срещу уиски и редбул и аз бих ти дал разни идеи..

-
- ще става разбирач
нямам нужда от консултации със майстори ...
- chestarfield
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
То и за това няма инфо от СушицаРазходка - да,ама риболов ............

Миналия месец и аз го пробвах ама резултата беше по-зле и от твоя

Или водата му е повиче

Миналата и по-миналата година имаше там смяна на собственоста, посли пак се смениха собсвениците, дойдоха си пак старите

Та май го упоскаха ма съмнява и него.

- chestarfield
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
Хайде пак на захапаха с тия "секретни" 
Било то язовир било то стръв
Ама съвсем нормално секи да си пази територията и начина на риболов, какво толкова се дразните не знам, да форум е
но секи си решава индевидоално дали ще кажи каде е ловил и на какво.
Повярвайте ми и по-лошо ще става
Рибата намалява секи 3ти рибар стана, едно време нямаше кой да ме напсува на Леново сега се моля да ми освободат едно местенци каде да застана.
Специално нашия регион в момента има страшно много рибари.
Помислете колко риба на ден излиза от Леново независимо каква
средно по 10 кила на човек че и повиче.
Утри някой ще кажи искарах на Брягово 5 шарана по 2-3 кила и глей канонадата се преместила там
МОРЕЕЕЕЕЕ няма да засекретяваме ли, така ще стани че ще спрем и да пишем дажи
П.П.- На следващата регионална среща която и аз незнам кога ще е, ако трябва ще се гласува темата да бъди затворена само за "БОГОПОМАЗАНИ" както се изрази преди два три дена един колега.
Дразгите станаха много,информаторите едни и същи
Консуматорите и недоволните стотици.
Ха със здраве

Било то язовир било то стръв

Ама съвсем нормално секи да си пази територията и начина на риболов, какво толкова се дразните не знам, да форум е

Повярвайте ми и по-лошо ще става

Рибата намалява секи 3ти рибар стана, едно време нямаше кой да ме напсува на Леново сега се моля да ми освободат едно местенци каде да застана.

Специално нашия регион в момента има страшно много рибари.
Помислете колко риба на ден излиза от Леново независимо каква

Утри някой ще кажи искарах на Брягово 5 шарана по 2-3 кила и глей канонадата се преместила там

МОРЕЕЕЕЕЕ няма да засекретяваме ли, така ще стани че ще спрем и да пишем дажи

П.П.- На следващата регионална среща която и аз незнам кога ще е, ако трябва ще се гласува темата да бъди затворена само за "БОГОПОМАЗАНИ" както се изрази преди два три дена един колега.
Дразгите станаха много,информаторите едни и същи

Консуматорите и недоволните стотици.

Ха със здраве

- antivik
- кандидат преподавател
А-а Асене, недей така ще лишиш публиката от интересните си постове. По-добре за асеновградските многобройни рибари пускай дезинформация/в смисъл пращай ги на гьолове де нема нищо, а си дръж некой коз в ръката
/, ама недей закрива темата , ние от другите райони, де не можем да идем на тези язовири па искаме да научим кви са.
.

Когато рибата не ще - НЕ ЩЕ!
Колега никой тук не се прави на майстор.Просто има ЛС и ако искаш пробвай с него.K.Kolev написа:нямам нужда от консултации със майстори ...
-
- вече хвърля и на тежко
Поредните тъпаци, които успяха да оаката поредната тема!!! Чудя се тези хора ходят ли въобще за риба или само киснат пред PC-тата и се чудят колко народ да изпокарат, и изпоядосат!
П.С. Ало, Модераторите, как сте! Знам, че рибата върви ама обърнете малко внимание тук, защото работата взе да избеснява вече.
П.С. Ало, Модераторите, как сте! Знам, че рибата върви ама обърнете малко внимание тук, защото работата взе да избеснява вече.
Asenovgrad Fishing Team © ® Member of Asenova krepost fishing club © ®
Толкова се изписа, че направо не е истина
. Аз не че пиша много тука, ама като гледам ще престана съвсем. Толкова са се озверили колегите , че направо се изгуби смисъла да даваш инфо. На какво кълве , дай точното място, стръв, дълбочина и монтаж. Ако може и да е на водоем само с такса , ама да излизат гъсти шарани , та вечерта да си ги приберат всичките
. Асене, направо не ти завиждам , брат
. Бат Бойко спря да списва тука , аз съм фен на Общообразователната тема, остана ти , бат Дончо и последните двама колеги , писали над мен да храните с информация целия Асеновградски регион и половината от Пловдивските села
Каниш ги на срещи , да се запознаем и накрая едни и същи хора си организираме и зарибяванията ,и изяждането на агнетата. Даже за зарибяванията срамна работа- колеги от Смолян и Пловдив , дето въобще не ги интересува 40-те извора ни помогнаха повече. Че сме станали мафия и т.н.. Вече не сме мафия , ами сме голяма група риболовци милеещи за риболова в региона.И защото не може само да взимаш, ами трябва и да даваш информацията ще намалява още повече 

- tsvetkoff
- ще става разбирач
Асене,забравих да спомена - на няколко места по брега видях оплетени остатъци от мрежи.Явно си жънат там ......chestarfield написа: То и за това няма инфо от Сушицакойто иде и не стъпва повиче там.
Миналия месец и аз го пробвах ама резултата беше по-зле и от твоя![]()
Или водата му е повиче.знам ли
![]()
Миналата и по-миналата година имаше там смяна на собственоста, посли пак се смениха собсвениците, дойдоха си пак старите![]()
![]()
![]()
![]()
Та май го упоскаха ма съмнява и него.

-
- ще става разбирач
Евалла,Асеновградската група, големи сте. Не виждам само защо се впрягате от разни дребни душици. Дето вика Краси- някои искат не само дълбочината да им измериш, ами сигурно и въдицата да им вземеш и риба да им наловиш.
- pacho109
- сериозен играч
Да ви дам информация за един секретен водоем,близо е до Асеновград,има -няма 300км.Ама унгарски,полски и руски шаранета ви казвам по около 50кг с едни големи гръдни перки
Станах
Направо на брега излизат,като огладнеят.Стръв дебел и дълъг червей и захранка от най-скъпите
Аз дори не се опитвам да ловя-червея нещо изпънат ми се вижда и пари за захранка нямам
И най-вече затегнал ми е аванса и не ми дава да мърдам моето толостолобче
Снимки на шаранетата по-късно 

Чърчил: "Нима искате избори, които се решават от най-ненужните гласове, дадени за най-ненужните кандидати?"
Чърчил:" На Балканите има повече история,отколкото те могат да понесат!"
http://vremeto.v.bg/
И от там каквото хванеш е хубаво поне да се лекуваpacho109 написа:Да ви дам информация за един секретен водоем,близо е до Асеновград,има -няма 300км.Ама унгарски,полски и руски шаранета ви казвам по около 50кг с едни големи гръдни перкиСтанах
Направо на брега излизат,като огладнеят.Стръв дебел и дълъг червей и захранка от най-скъпите
![]()
Аз дори не се опитвам да ловя-червея нещо изпънат ми се вижда и пари за захранка нямам
И най-вече затегнал ми е аванса и не ми дава да мърдам моето толостолобче
Снимки на шаранетата по-късно

- pacho109
- сериозен играч
Шаранетата не са много мустакати май 

Чърчил: "Нима искате избори, които се решават от най-ненужните гласове, дадени за най-ненужните кандидати?"
Чърчил:" На Балканите има повече история,отколкото те могат да понесат!"
http://vremeto.v.bg/