Асеновград-регион<реки,язовири,езера,блата>

Този подфорум е създаден с цел да научаваме всичко за дадени водоеми, както каква риба има, така също и удобни места за риболов.

Модератор: sapuna

Публикувай отговор
K.Kolev
ще става разбирач
ще става разбирач

Re: Асеновград-регион<реки,язовири,езера,блата>

Мнение от K.Kolev »

Don4o : И аз съм от Асеновград , имам идея от тукашната "секретна" стръв ...,срещу уиски и редбул и аз бих ти дал разни идеи..
Chestarfield: повярвай ми и аз "мога" ...
Нали форума е за обменяне на информация , пост от рода на "бях на секретен водоем, на секретна стръв хванах 10000 шарана ", дори неподкрепен със снимков материал, е лишен от всякакъв смисъл и в моите очи е даже смешен ...
ahvoinev

Мнение от ahvoinev »

Don4o_62 написа:
syrfist_bg78 написа:Значи секретни места няма на леново наи готиното шаранджиско място е междо двата ракава доло на устието за стръв може да пробвате стандартната цревица силиконова царевица или стериопор а за секретнта захранка за мен наи добрата захранка за шаран е вмерисаната царевица ,накисвате е и я оставяте 5 дена да ферментира. аз лично съм имал големи успеи на таква захранка
Всичко е шега относно тия секретни историй :D .Просто трябва да познаваш язовира малко от малко и ги натискаш,но не навсякъде е еднаква стръвта на която взема,говоря за шаранския риболов.Ферментиралата царевица е добър варянт,но не навсякъде е удачна по Асеновградските язовири,някъде иска да храниш със суха,другаде със ферментирала.Стръвта е същата работа,просто всеки язовир е индивидуален за себе си.На единия взема на суха,на другия на силикон и т.н.
Слушайте бате ви Дончо,той е старата генерация и ги разбира тея работи.А за секретните места който и да иде ще блее :D нали Дончо.Папагали има колкото щеш,отиват хващат мястото и после се чудат що не им удря.Нищо лично към колегите :drinkers:
ahvoinev

Мнение от ahvoinev »

K.Kolev написа:Don4o : И аз съм от Асеновград , имам идея от тукашната "секретна" стръв ...,срещу уиски и редбул и аз бих ти дал разни идеи..
Chestarfield: повярвай ми и аз "мога" ...
Нали форума е за обменяне на информация , пост от рода на "бях на секретен водоем, на секретна стръв хванах 10000 шарана ", дори неподкрепен със снимков материал, е лишен от всякакъв смисъл и в моите очи е даже смешен ...
Приятел ние със снимките сме скарани,оди захрани с ред булче и чакай :lol:
K.Kolev
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от K.Kolev »

нямам нужда от консултации със майстори ...
Аватар
chestarfield
кандидат преподавател
кандидат преподавател
Обратна връзка:

Мнение от chestarfield »

Разходка - да,ама риболов ............
То и за това няма инфо от Сушица :wink: който иде и не стъпва повиче там.
Миналия месец и аз го пробвах ама резултата беше по-зле и от твоя :rolleyes:
Или водата му е повиче :lol: .знам ли :?:
Миналата и по-миналата година имаше там смяна на собственоста, посли пак се смениха собсвениците, дойдоха си пак старите :!: :?: :idea: :rolleyes:
Та май го упоскаха ма съмнява и него. :?
http://www.facebook.com/karakshans
Асен Йорданов Кацаров
Асеновград
Аватар
chestarfield
кандидат преподавател
кандидат преподавател
Обратна връзка:

Мнение от chestarfield »

Хайде пак на захапаха с тия "секретни" :lol:
Било то язовир било то стръв :rolleyes:
Ама съвсем нормално секи да си пази територията и начина на риболов, какво толкова се дразните не знам, да форум е :!: :?: но секи си решава индевидоално дали ще кажи каде е ловил и на какво.
Повярвайте ми и по-лошо ще става :(
Рибата намалява секи 3ти рибар стана, едно време нямаше кой да ме напсува на Леново сега се моля да ми освободат едно местенци каде да застана. :shock:
Специално нашия регион в момента има страшно много рибари.
Помислете колко риба на ден излиза от Леново независимо каква :rolleyes: средно по 10 кила на човек че и повиче.
Утри някой ще кажи искарах на Брягово 5 шарана по 2-3 кила и глей канонадата се преместила там :mrgreen:
МОРЕЕЕЕЕЕ няма да засекретяваме ли, така ще стани че ще спрем и да пишем дажи :evil:

П.П.- На следващата регионална среща която и аз незнам кога ще е, ако трябва ще се гласува темата да бъди затворена само за "БОГОПОМАЗАНИ" както се изрази преди два три дена един колега.
Дразгите станаха много,информаторите едни и същи :evil:
Консуматорите и недоволните стотици. :lol:
Ха със здраве :drinkers:
http://www.facebook.com/karakshans
Асен Йорданов Кацаров
Асеновград
Аватар
antivik
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от antivik »

А-а Асене, недей така ще лишиш публиката от интересните си постове. По-добре за асеновградските многобройни рибари пускай дезинформация/в смисъл пращай ги на гьолове де нема нищо, а си дръж некой коз в ръката :wink: /, ама недей закрива темата , ние от другите райони, де не можем да идем на тези язовири па искаме да научим кви са.:drinkers: .
Когато рибата не ще - НЕ ЩЕ!
ahvoinev

Мнение от ahvoinev »

K.Kolev написа:нямам нужда от консултации със майстори ...
Колега никой тук не се прави на майстор.Просто има ЛС и ако искаш пробвай с него.
Avrionov
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от Avrionov »

Поредните тъпаци, които успяха да оаката поредната тема!!! Чудя се тези хора ходят ли въобще за риба или само киснат пред PC-тата и се чудят колко народ да изпокарат, и изпоядосат!

П.С. Ало, Модераторите, как сте! Знам, че рибата върви ама обърнете малко внимание тук, защото работата взе да избеснява вече.
Asenovgrad Fishing Team © ® Member of Asenova krepost fishing club © ®
Красимир Кюрпеков

Мнение от Красимир Кюрпеков »

Толкова се изписа, че направо не е истина :rolleyes: . Аз не че пиша много тука, ама като гледам ще престана съвсем. Толкова са се озверили колегите , че направо се изгуби смисъла да даваш инфо. На какво кълве , дай точното място, стръв, дълбочина и монтаж. Ако може и да е на водоем само с такса , ама да излизат гъсти шарани , та вечерта да си ги приберат всичките :finga: . Асене, направо не ти завиждам , брат :lol: . Бат Бойко спря да списва тука , аз съм фен на Общообразователната тема, остана ти , бат Дончо и последните двама колеги , писали над мен да храните с информация целия Асеновградски регион и половината от Пловдивските села :lol: Каниш ги на срещи , да се запознаем и накрая едни и същи хора си организираме и зарибяванията ,и изяждането на агнетата. Даже за зарибяванията срамна работа- колеги от Смолян и Пловдив , дето въобще не ги интересува 40-те извора ни помогнаха повече. Че сме станали мафия и т.н.. Вече не сме мафия , ами сме голяма група риболовци милеещи за риболова в региона.И защото не може само да взимаш, ами трябва и да даваш информацията ще намалява още повече :drinkers:
Аватар
tsvetkoff
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от tsvetkoff »

chestarfield написа: То и за това няма инфо от Сушица :wink: който иде и не стъпва повиче там.
Миналия месец и аз го пробвах ама резултата беше по-зле и от твоя :rolleyes:
Или водата му е повиче :lol: .знам ли :?:
Миналата и по-миналата година имаше там смяна на собственоста, посли пак се смениха собсвениците, дойдоха си пак старите :!: :?: :idea: :rolleyes:
Та май го упоскаха ма съмнява и него. :?
Асене,забравих да спомена - на няколко места по брега видях оплетени остатъци от мрежи.Явно си жънат там ...... :finga:
angel.tr
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от angel.tr »

Евалла,Асеновградската група, големи сте. Не виждам само защо се впрягате от разни дребни душици. Дето вика Краси- някои искат не само дълбочината да им измериш, ами сигурно и въдицата да им вземеш и риба да им наловиш.
Аватар
pacho109
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от pacho109 »

Да ви дам информация за един секретен водоем,близо е до Асеновград,има -няма 300км.Ама унгарски,полски и руски шаранета ви казвам по около 50кг с едни големи гръдни перки :lol: Станах :shock: Направо на брега излизат,като огладнеят.Стръв дебел и дълъг червей и захранка от най-скъпите :!: :idea: Аз дори не се опитвам да ловя-червея нещо изпънат ми се вижда и пари за захранка нямам :lol: И най-вече затегнал ми е аванса и не ми дава да мърдам моето толостолобче :D Снимки на шаранетата по-късно :!:
Изображение
Чърчил: "Нима искате избори, които се решават от най-ненужните гласове, дадени за най-ненужните кандидати?"
Чърчил:" На Балканите има повече история,отколкото те могат да понесат!"
http://vremeto.v.bg/
Красимир Кюрпеков

Мнение от Красимир Кюрпеков »

pacho109 написа:Да ви дам информация за един секретен водоем,близо е до Асеновград,има -няма 300км.Ама унгарски,полски и руски шаранета ви казвам по около 50кг с едни големи гръдни перки :lol: Станах :shock: Направо на брега излизат,като огладнеят.Стръв дебел и дълъг червей и захранка от най-скъпите :!: :idea: Аз дори не се опитвам да ловя-червея нещо изпънат ми се вижда и пари за захранка нямам :lol: И най-вече затегнал ми е аванса и не ми дава да мърдам моето толостолобче :D Снимки на шаранетата по-късно :!:
И от там каквото хванеш е хубаво поне да се лекува :drinkers: . Шаранетата не са много мустакати май :roll:
Аватар
pacho109
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от pacho109 »

Шаранетата не са много мустакати май :roll:

Чърчил:" На Балканите има повече история,отколкото те могат да понесат!"
http://vremeto.v.bg/
Публикувай отговор

Обратно към “Водоеми и реки”