Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Водоеми и реки
naRiba.com

Форум

Риболова около Русе
Модератор: sapuna
Re: Риболова около Русе
Неска сам на чифлика 6,500 кг таранка и няколко зверски касания на телескопа !!!!!!! Снимки няма но за утре така съм се запасил че нямам думи тия неска дето ми касаха утре ще пляскат в кепа !!!!!!
Поредния добър риболов 15,800 кг тааранка.... и около 25-30 шаран4ета така като вчера ми касаха тънките корди неска с ластика нямам нито едно къснае сичко дето клъвне е в кепа
Но за съжеление сичките под 1кг
И сичката таранка след кратко превозване беше пусната в Текето на площада до лодките

И сичката таранка след кратко превозване беше пусната в Текето на площада до лодките

-
- новобранец
Успешен излет и на Босилковци вчера : 7,5 кг. едра таранка + 4 шаранчета между 1,5 кг. и 2 кг.
До обяд резулатата беше нула,рибата се активизира от 11 до 16 часа
Дали заради силния вятър ,незнам
Всичко само на дъно , на пружуна,стръв торен червей и топче стиропор,един шаран(най-едрия!) на плувка на бял червей.

Няма как да чуваме истини,ако сами не ги казваме!
- MiTKo_Fisher
- разбира нещата
Привет колеги .Ходих малко на разходка до 5 кладенци .През седмицата подочух ,че са зарибили добре с шаран и минах през водоема да видя колко големи са тия шарани .За 1 час престой видях само как се вадят малки перки и каракуди а шарана пак го нямаше .Беше пълно с народ , колегите до които бях доста здраво псуваха собственика .Поредния лъжлив слух !!! 

Не тръгвай с голяма кошница за гъби
-
- вече хвърля и на тежко
Здрасти в събота ходих на Помен голям дъжд и студ 10 тина таранки колкото кибритени котийки май там риба няма , никой нищо не вадеше , само дребосък.
-
- кандидат преподавател
Ако някой мисли да ходи на балкански щото е чул , че има много риба не му го препоръчвам.До преди седмица верно имаше много риба ама вече е измрежена и няма смисъл да се плаща за 10 рибки
МОЯТА РИБА СИ Е МОЯ
Имам инфо ,че под захарната распера се е разиграл!В събота с божата воля съм там !
Жална им майка на тия дето ще са там.За распери става ? .
Жална им майка на тия дето ще са там.За распери става ? .
И СПРАВЕДЛИВОСТ ЗА ВСИЧКИ.......
-
- новобранец
за расперите е вярно
моита база е там и направо не издаржам като ги гледам ама .........на 6ти

моита база е там и направо не издаржам като ги гледам ама .........на 6ти

Здравейте колеги. Не остана много до 06 06 и по случей откриването на сезоня реших да започна със сома като подобаващо начало. Обикновено ходя на буните на Мартен но ми писна да кусам. Сега съм се насочил към с.Ряхово. Ако някой мойе да ми кажв по-подходящо място ще съм много благодарен. Благодаря предварително и наслука на всички в събота 

Никой ли няма да ме посъветва нещо 

-
- кандидат преподавател
Кой да те посъветва бе колега като всички са си заели местата вече.По информация от доверени източници брега на Дунава е осеян с палатки и шатри в очакване.Трудно би си намерил добро мястоgi_bones написа:Никой ли няма да ме посъветва нещо
МОЯТА РИБА СИ Е МОЯ
-
- вече хвърля и на тежко
НАСЛУКА на всички колеги, пожелавам трофеи и хубаво време

- iko05
- новобранец
- Обратна връзка:
Наслука и от мен колеги.Ако някой се прибере тази вечер нека да пише,къде е бил и каква е хавата.Ние се гласим за Босилковци.Там иска колегата ми .
неска пълно капо на лимана нит 1 таранка ... какво мислите за лома чува ли се нещо а и офиса на видрите още ли е до пицария рома