Дунав-всичко за и по реката

Този подфорум е създаден с цел да научаваме всичко за дадени водоеми, както каква риба има, така също и удобни места за риболов.

Модератор: sapuna

Публикувай отговор
Аватар
donpetkov
новобранец
новобранец

Re: Дунав-всичко за и по реката

Мнение от donpetkov »

Какви отчайващи постове за риболова по Дунав.
То щом и тук не се лови,тогава къде..........?
Много е трудно и безконтролно положението,дано септември да потръгне.
четене и практика,практика и четене
martineti
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от martineti »

donpetkov написа:Какви отчайващи постове за риболова по Дунав.
То щом и тук не се лови,тогава къде..........?
Много е трудно и безконтролно положението,дано септември да потръгне.
Така викахме и за август ама......... :finga:
Маска за лице с краставица: Oбелва се и се нарязва.Добавя се олио и оцет.Изяжда се с ракия.Лицето се разтяга в блажена усмивка и поруменява.
Shankulov
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от Shankulov »

Ето един красавец от понеделник. Удари на силно ароматизирана царевица - Ванилия. Царевицата я забодох директно на куката. Цяло лято го чакам :)
Изображение
Изображение

Беше много пъргав. Не съм очаквал, че може да се съпротивлява някъде към десетина минути. Докарвам го до брега и изведнъж се обръща, и като торпедо отново навътре развива бясно аванс. Адреналин определено си имаше. Хванат е към 8:30 сутринта. Тежи 9.500-600кг
Приятел е този, който като му кажеш "Копеле, убих човек", а той да ти каже "Къде ще копаем?".
Аватар
MIR4EV
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от MIR4EV »

между 9.500 и 600кг леле кви големи амури зеха да излизат по дунава :lol: :!: последно имали поне 560кг :lol: :?:иначе еваларка :wink: :!:
Аватар
donpetkov
новобранец
новобранец

Мнение от donpetkov »

Браво колега,
този път късмета и е работил.Прекрасна риба.
А пък за тази суша тази година е направо уникална.
четене и практика,практика и четене
Аватар
maverik77
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от maverik77 »

Поздравления за страхотната риба Павка :smt038 :smt038 :smt038 При тази слаба година по Дунав,си справил повече от добре.Убеден съм,че адреналина ти е бил на макс,такава риба не се лови всеки ден и то на свободен риболов.Пожелавам ти при всеки следващ излет броя и размерите на рибите да се удвояват,както и да бъдат в пъти по-борбени от тази.Поздрави :drinkers:
Ако двамата имаме по една ябълка и ги разменим, пак ще имаме по една ябълка,
но ако двамата имаме по една идея и ги разменим, всеки ще има по две........
Аватар
trepachoo
ще става разбирач
ще става разбирач
Обратна връзка:

Мнение от trepachoo »

Колега ,Шанкулов,утре заминавам във вашия район и се надявам да хвана на този убавец брат му или сестра му :lol: Ти захранвал си с царевица или .....? :drinkers:
Shankulov
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от Shankulov »

trepachoo написа:Колега ,Шанкулов,утре заминавам във вашия район и се надявам да хвана на този убавец брат му или сестра му :lol: Ти захранвал си с царевица или .....? :drinkers:
Досега като сме ходили винаги сме хранили, но вече хората си мислят, че като захранят и 100% ще хванат. Всеки ходи и хвърля в големи количества и той, да не кажа, че преяжда... Този път не съм хранил и мисля занапред да не храня, докато не сметна, че има нужда вече.

А иначе за къде си се запътил?
Приятел е този, който като му кажеш "Копеле, убих човек", а той да ти каже "Къде ще копаем?".
stich
кандидат преподавател
кандидат преподавател
Обратна връзка:

Мнение от stich »

Чудесен трофей колега за това нЕмане по Реката!
Поздравления!
Изображение
Аватар
kutinchev
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от kutinchev »

Хубава риба, браво Шанко :)
Shankulov
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от Shankulov »

Благодаря Ви! Най-после имах късмета да имам удар... цяло лято ходене със дни и едно голямо нищо. Тази година реката е много странна, така да се изразя. Сега ще чакаме нивото малко да се покачи и айде пак наново :)
bramek_91
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от bramek_91 »

Здравейте колеги дайте предложение къде по реката да ходя за 4,5,6 септември,че с колегите сме силно затруднени :)
Аватар
trepachoo
ще става разбирач
ще става разбирач
Обратна връзка:

Мнение от trepachoo »

Shankulov написа:
trepachoo написа:Колега ,Шанкулов,утре заминавам във вашия район и се надявам да хвана на този убавец брат му или сестра му :lol: Ти захранвал си с царевица или .....? :drinkers:
Досега като сме ходили винаги сме хранили, но вече хората си мислят, че като захранят и 100% ще хванат. Всеки ходи и хвърля в големи количества и той, да не кажа, че преяжда... Този път не съм хранил и мисля занапред да не храня, докато не сметна, че има нужда вече.

Ами около Белене има 3-4 интересни местенца и утре сутринта ще решим :wink: Иначе и аз забелязвам,че по-умереното хранене е по-добре...наблюденията ми са от 3 групички мои приятели.Аз ще ги почвам "по-сериозно" от септември,че нема време сега.Утре риболова ще е по-скоро пиянски :lol:
Shankulov
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от Shankulov »

trepachoo написа:
Shankulov написа:

Ами около Белене има 3-4 интересни местенца и утре сутринта ще решим :wink: Иначе и аз забелязвам,че по-умереното хранене е по-добре...наблюденията ми са от 3 групички мои приятели.Аз ще ги почвам "по-сериозно" от септември,че нема време сега.Утре риболова ще е по-скоро пиянски :lol:
Ако искаш пиши на лични къде ще ходиш, защото и аз ще ходя утре, и да не би да сме близко и да се засечем :)
bramek_91
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от bramek_91 »

[quote="bramek_91"]Здравейте колеги дайте предложение къде по реката да ходя за 4,5,6 септември,че с колегите сме силно затруднени :)[/quote
ако искате и на л.с пишете
Публикувай отговор

Обратно към “Водоеми и реки”