руская рибалка 2.0

Всичко за което не намирате подходящ форум

Модератор: dantho.mihov

Публикувай отговор
player255
новобранец
новобранец

Re: руская рибалка 2.0

Мнение от player255 »

Здравейте!
Искам да попитам къде е локация България?От някъде добавя ли се,как да отида там?
Благодаря ви.
Reo
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от Reo »

За да отидеш в България, първо трябва да си купиш къща там.Няма да я намериш на картата.Има и други такива бази, на които се отива само ако си купиш къща.Разбира се това изисква доста пари, така че в началото на играта няма как да стане.
Изображение
player255
новобранец
новобранец

Мнение от player255 »

Reo написа:За да отидеш в България, първо трябва да си купиш къща там.Няма да я намериш на картата.Има и други такива бази, на които се отива само ако си купиш къща.Разбира се това изисква доста пари, така че в началото на играта няма как да стане.
Много ти благодаря :)
smirnoff91
новобранец
новобранец

Мнение от smirnoff91 »

Да питам нещо не може ли да се измисли , няква таблица с рекорди :?:
fr33
новобранец
новобранец

Мнение от fr33 »

здр ! някой знае ли как да си изкарам парички по-бързо в смисъл на версията 1.6 отиваш на единия разряд и ловиш Червеноперка и я продаваш и така правиш бързо пари някои ако е разбрал някакво токаво гйолче да пише много ще съм благодарен аз сега пробвам някой работи и ако станат ще споделя чао
rad73
новобранец
новобранец

Мнение от rad73 »

Здравейте,най-лесния начин,според мен е да участвате в турнири.Не пропускаш нито един турнир на база на която ти позволява разряда и освен пари печелиш и прилични такъми - пръчки по 600,640,700 кила макари от по 100,105 %.Като начало дебнете турнир "ЗОЛОТОЙ КЛЮЧИК" костенурка на Деревенские простори и го преигравайте до победа понякога екземпляр от 2-3кг е достатъчен за 1 място.На турнир количество на Кама ми дадоха награда АВТОМОБИЛ понякога има и къщи за награда.Така че турнира му е майката.
smirnoff91
новобранец
новобранец

Мнение от smirnoff91 »

Да попитам за клевалката , която е качил бай Спас , например на Паша нали има Угорь има и Угорь (Т) , по-точно кво е тва Угорь (Т) :?:
smirnoff91
новобранец
новобранец

Мнение от smirnoff91 »

Са ще ви разкрия тактиките си . 8 разряд съм , хващам на Паша през деня лещ на Впереди деревня (по от 3 до 6 на ден леща) , а вечер хващам на Северное небо Угорь (на вечер хващам около 7 угоря от които рядко хващам зачетна , но са много добри за качване на разряда в такава ранна фаза и гледайте като хванете угорь ако не е зачетен веднага го пускате или ако е зачетен веднага го продавате щото е забранен) :D
bai_spas
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от bai_spas »

smirnoff91 написа:Да попитам за клевалката , която е качил бай Спас , например на Паша нали има Угорь има и Угорь (Т) , по-точно кво е тва Угорь (Т) :?:
Угорь (Т),това е трофеен екземпляр.Обърни внимание на бройките риби и теглото им за този вид на локацията.Трофеините екземпляри обикновено са единични бройки с по-голямо тегло,калвът на друга стръв и се ловят много рядко (те затова са и трофейни).
Наслука!! :smt023
Изображение НАСЛУКА!!
smirnoff91
новобранец
новобранец

Мнение от smirnoff91 »

благодаря че ми каза , впрочем за тия които са около 10 разряд много добре се прави опит на Монголия --> Царство хариусов , хвърляте 2 въдици на опариш и една на блесна vob малка , дърпането е средняя :wink:
Hosper7
новобранец
новобранец

Мнение от Hosper7 »

Zdraveite parvo iskam da se izvinq 4e pi6a na latinica tova e taka za6toto nqmam kirilica.Iskam edin savet ako moje az sam 1 razrqd i ne6to ne moga da pravq pari i da digam razrqd bihte li mi kazali kade da hodq da lovq.Versiqta e : russian fishing 2.4 (instaledition 4 )
Hosper7
новобранец
новобранец

Мнение от Hosper7 »

Моля ви за помошт аз сам 8 разряд и нито дигам разряд нито печеля пари моляви помошт прочетох по-нагоре коментари направих каквото беше казал колегата там за паша но не фанах и 1 лещ нито пък угор моля ви помощ.Благодаря предварително
smirnoff91
новобранец
новобранец

Мнение от smirnoff91 »

Hosper7 написа:Моля ви за помошт аз сам 8 разряд и нито дигам разряд нито печеля пари моляви помошт прочетох по-нагоре коментари направих каквото беше казал колегата там за паша но не фанах и 1 лещ нито пък угор моля ви помощ.Благодаря предварително
Лещ , Впереди деревня , хвърляш по дупките дето са много близо до брега (388-356-384) , аз ги хващах лещовете и без захранка но ти можеш да пробваш и да хвърлиш там (большой лещ с анис или коноп) пък вечер пробвай на Северное небо за угорь, успех
Hosper7
новобранец
новобранец

Мнение от Hosper7 »

smirnoff91 написа:
Hosper7 написа:Моля ви за помошт аз сам 8 разряд и нито дигам разряд нито печеля пари моляви помошт прочетох по-нагоре коментари направих каквото беше казал колегата там за паша но не фанах и 1 лещ нито пък угор моля ви помощ.Благодаря предварително
Лещ , Впереди деревня , хвърляш по дупките дето са много близо до брега (388-356-384) , аз ги хващах лещовете и без захранка но ти можеш да пробваш и да хвърлиш там (большой лещ с анис или коноп) пък вечер пробвай на Северное небо за угорь, успех
Благодаря ще пробвам
markocho
новобранец
новобранец

Мнение от markocho »

Много обичам тази игра,но имам един проблем и немога да се справя с него.Значи записвам се на един турнир на локация Деревенские просторы на база Рогоз и остролист а турнирът е Турнир:Золотой ключик ловя си аз Черепахи,и когато стане време да свършва турнирът,той просто не свършва а продължава и вече не изписва колко време ми остава.И така вече преигравам турнирът вече 10 пъти.Моля помагайте :(
Публикувай отговор

Обратно към “Разни”