Асеновград-регион<реки,язовири,езера,блата>

Този подфорум е създаден с цел да научаваме всичко за дадени водоеми, както каква риба има, така също и удобни места за риболов.

Модератор: sapuna

Публикувай отговор
Аватар
Local
учете се от него
учете се от него

Re: Асеновград-регион<реки,язовири,езера,блата>

Мнение от Local »

Нищо секретно няма, само ходене му е майката, излет след излет след излет, докато преоткриеш топлата вода :)
Клавиатура риба не лови!!!
Аватар
chestarfield
кандидат преподавател
кандидат преподавател
Обратна връзка:

Мнение от chestarfield »

Днеска на 40-извора много ама много вятър.
Там за кадето се готвих неставаше за риболов и застъпих от дясно на стената в първия залив понеже беше най заветливо.
Много тегав риболов пробвах малкото столче с щеката, а сам станал а стола и щеката в водата. :lol: До 7то метра издържа ама повичко и го обраща. :?
Ще се търси алтернатива :!: :?: :idea:
http://www.colmic.bg/products/uploads/1460-big.jpg
Та за риболова какво да кажа? бон бок 15 червеноперки колкото средния ми пръст :finga: и 20 костура колкото кутрето ми. :supz:
Постоях до 9 часа и отидох да видя алтернативата на живо в Пловдив. :lol:
http://www.facebook.com/karakshans
Асен Йорданов Кацаров
Асеновград
Аватар
Local
учете се от него
учете се от него

Мнение от Local »

от 19:00 до сега с бащата бяхме на смесния плаж, 30-тина арни мряни и няколко кефала, рибите си взимат на пясъчник та чак ушите им плющят... Утре пак :)
ahvoinev

Мнение от ahvoinev »

Local написа:от 19:00 до сега с бащата бяхме на смесния плаж, 30-тина арни мряни и няколко кефала, рибите си взимат на пясъчник та чак ушите им плющят... Утре пак :)
Сабахче недей казвай мястото и стръвта.Хората се дразнят като идат и не хванат :D :drinkers:
Avrionov
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от Avrionov »

Аз пък днес нямах работа на Бачково и к'во да правя, взех, че си хванах много кефали и мрянки на лебец. Вчера един ми разправя, че на хляб съм нямал да имам и пипане, и аз се ядосах, и днес му направих едно показно. Сега мълчи кат пукал.
Asenovgrad Fishing Team © ® Member of Asenova krepost fishing club © ®
dobrin_dinev
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от dobrin_dinev »

Avrionov написа:Аз пък днес нямах работа на Бачково и к'во да правя, взех, че си хванах много кефали и мрянки на лебец. Вчера един ми разправя, че на хляб съм нямал да имам и пипане, и аз се ядосах, и днес му направих едно показно. Сега мълчи кат пукал.
:lol: :lol: :lol:
Аватар
Local
учете се от него
учете се от него

Мнение от Local »

Avrionov написа:Аз пък днес нямах работа на Бачково и к'во да правя, взех, че си хванах много кефали и мрянки на лебец. Вчера един ми разправя, че на хляб съм нямал да имам и пипане, и аз се ядосах, и днес му направих едно показно. Сега мълчи кат пукал.
И пърженото картофче също е доста вървежно :)
Аватар
bat_boiko_nikolov
сериозен играч
сериозен играч
Обратна връзка:

Мнение от bat_boiko_nikolov »

Пишете,пишете.....
К'ат съм свикнал по 3 дена в седмицата за риба, а сега 20 дена без излет кръв ми капе от сърцето :evil: :oops: :butthead:
За да победи злото е нужно само едно - добрите хора да не правят нищо !
Аватар
syrfist_bg78
новобранец
новобранец

Мнение от syrfist_bg78 »

Don4o_62 написа:
syrfist_bg78 написа:Значи секретни места няма на леново наи готиното шаранджиско място е междо двата ракава доло на устието за стръв може да пробвате стандартната цревица силиконова царевица или стериопор а за секретнта захранка за мен наи добрата захранка за шаран е вмерисаната царевица ,накисвате е и я оставяте 5 дена да ферментира. аз лично съм имал големи успеи на таква захранка
Всичко е шега относно тия секретни историй :D .Просто трябва да познаваш язовира малко от малко и ги натискаш,но не навсякъде е еднаква стръвта на която взема,говоря за шаранския риболов.Ферментиралата царевица е добър варянт,но не навсякъде е удачна по Асеновградските язовири,някъде иска да храниш със суха,другаде със ферментирала.Стръвта е същата работа,просто всеки язовир е индивидуален за себе си.На единия взема на суха,на другия на силикон и т.н.
По принцип суха царевица ползвам когато има каракуда или маломерни шаранчета и с сухата царевица селектрам калването на маломерниа шаран знам от стари рибари че суха цревица е яде шаран над кило другите по дребни шарани неможели да е сдъвчат
Аватар
chestarfield
кандидат преподавател
кандидат преподавател
Обратна връзка:

Мнение от chestarfield »

http://www.facebook.com/karakshans
Асен Йорданов Кацаров
Асеновград
Avrionov
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от Avrionov »

Local написа:
И пърженото картофче също е доста вървежно :)
Local-e, най-добре си е на кебапче и кюфте :). Въпроса беше на онзи "умник" да му натрия носа и друг път да слуша какво му говори Гошо Авриона, заслужилият майстор на спорта :)
Asenovgrad Fishing Team © ® Member of Asenova krepost fishing club © ®
georgi30
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от georgi30 »

Колеги аз нямаше да пиша тука да се излагам но нещо ме "гложди" отвътре да споделя.Вчера отидох малко за риба на един язовир не казвам че е секретен но сега няма да споделя кой е язовира защото няма това да коментирам.На самия язовир има 3-4 места за хващане защото другаде има папур и драки.Едното място е доста голямо някъде около 30-40 метра.Та за половин час едни колеги от Асеновград ни изпревариха но хвърлили 7-8 осем въдици но 2-3 на ляво, две три на дясно,две три на право.На самото място има възмозможност да се хванат 5 човека с по три-четири въдици!Предложих на "готините" колеги да се посъберем за да има място за всички но те категорично отказаха.Даже колегата с когото бях се познаваше с единия се познаваха но уви глада за много-много риба надделя в неговата дребна-недохранена душа.Много се изнервих запалих колата и отидохме на по горния язовир там също местата са ограничени и е тесничко.На едно от местата беше застанало малко мургаво момченце от Раковски та това мургаво момченце ни покани до него даже предложи да изкара някоя въдица за да се хваним всички.Повече няма да коментирам защото пак започвам да се нервя като се сетя колко много сме се озлобили,огладняли и не знам какво да кажа.Та този "пич" от Асеновград му викали Мънца ли Мънцата не знам как но е "много хубав човек".Извинявам се за дългите писани я на всички.
Георги Тенев
Аватар
antivik
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от antivik »

georgi30 написа:....Та за половин час едни колеги от Асеновград ни изпревариха но хвърлили 7-8 осем въдици но 2-3 на ляво, две три на дясно,две три на право.На самото място има възмозможност да се хванат 5 човека с по три-четири въдици!Предложих на "готините" колеги да се посъберем за да има място за всички но те категорично отказаха.Даже колегата с когото бях се познаваше с единия се познаваха но уви глада за много-много риба надделя в неговата дребна-недохранена душа....
Тука не се ли стига пак до стария въпрос за спазването на законите и за контрола от органите? По закон бройката въдици на язовир е 3 не е ли имало кой да свирне на ИАРА-та да попровери кой с колко мята. :?
Когато рибата не ще - НЕ ЩЕ!
Аватар
Local
учете се от него
учете се от него

Мнение от Local »

Колега georgi30, тези тъпизми ги има по всички язовири, то си е до човека... алчни душици к'во да правиш...
georgi30
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от georgi30 »

Значи подобно нещо ми се случва за пореден път.Предишния път:отивам на язовира отивам на един язовир и едни колеги си тръгват.Аз най учтиво ги питам да ползвам тяхната "шамандурка" да не слагам нова но беше ми отговорено че тяхната шамандура била "Свещена",бяха спаднали лодката и единия с плуване влезна и си изкара шамандурата само и само да не я ползваме ние.Но интересно че пак бяха Асеновградчани не знам защо така,почвам да се питам дали мнозинството не са такива от нашия град,казвам нашия защото и аз живея в него.
Георги Тенев
Публикувай отговор

Обратно към “Водоеми и реки”