Къде се намирам:
Относно Сайта
Разни
naRiba.com

Форум

Пътеводител за прехода. На себе си ли служим?
Модератор: dantho.mihov
Re: Пътеводител за прехода. На себе си ли служим?
Дончо-Водни колела също дават под наем-10 лв некъде,и те стават за Риболов по това време,
за Джиг-стига да ти се въртят педалите.
за Джиг-стига да ти се въртят педалите.

Риболовци.
За съжаление-нашия яз.Искър-не става за джиг за момента.
Последно преди 10 дена ходи приятел-разправя 2 лодки за цялия язовир,
а той е най-големия.
Просто няма риба за ловене,както по другите язовири-свърши.
То затова и спря моята тема за язовира-виж че никой не ходи-а е най близкия язовир до София,
с прекрасна природа,и възможности за туризъм.
Ако имаше джиг риболов-дори на костур-щеше да е пълно с лодки.
Сега е Рай за Браковците.
а той е най-големия.
То затова и спря моята тема за язовира-виж че никой не ходи-а е най близкия язовир до София,
с прекрасна природа,и възможности за туризъм.
Ако имаше джиг риболов-дори на костур-щеше да е пълно с лодки.
Сега е Рай за Браковците.

Риболовци.
- Красимир Атанасов
- учете се от него
Кичка Бодурова, Ритон, Силвия Кацарова.....
Вип на България Джино
Какво става с тоз народ?????
Вип на България Джино

- Vid
- кандидат преподавател
Люс, много си в грешка, щом на Тракиец ловим по някоя и друга риба, значи че и на Искър има.. Иска търсене рибата, а сега е най доброто време за джиг- рибата не е групирана в дълбокото, но се групира по ръбове и пр. в по плиткото, но все пак стои близо до дъното... Да не споменавам, за прекрасното циганско лято в кое сме и удоволствието човек да е сред природата..lusienn написа:За съжаление-нашия яз.Искър-не става за джиг за момента.
а той е най-големия.
Това за което говориш е Хоби каяк, 4000 лв. е най евтиния с педали, а оборудването му със все салтанати е още около 2000 лв. Да не споменавам, че ветроходните тръгват от 10 х.лв. нагоре. За мен това са безобразни цени за 30-40 кила пластмаса.Don4o_62 написа: гледам един каякар дойде и после се прибра,та му разгледах каяка,то много модерна работа Вид,на средата имаше отвор и слага едно устройство с педали и си върти като колело,викам усилие това онова,вика все едно ходя пеша,колко струва това го питам,ами към 1000 лв.а цялото оборудване на каяка с това нещо към 4000 лв.,то много скъпо бе пич,да въртиш гребла или педали
вика имам лодка с мотор,но с каяка ми е по кеф,та такива работи по вашта гилдия

Предимствата на каяка пред лодката са:
- независимост и лекота- една човешка сила се справя с преноса, пускането, прибирането и пр... Тук не е нужен полегат бряг за колесар.
- плаваемост- с каяк се лови навсякъде, язовири, блата, баластерни, реки и пр. Дори във вода дълбока 30-50 см. осеяна с препятствия. Пускам се с каяка по Арда от ВЕЦ-а на Ст.Кладенец и колегите ме прибират на устието на Ивайловград..
- нулеви разходи за поддръжка и не на последно място, фитнеса с греблото или краката. Разходът е свързан основно с повече пържоли за захранване на мотора.

-бръмчене на мотор- колега, предполагам знаеш кВо е да ти бръмчи мотора с часове, че га се прибереш у дома, главата ти продължава да бръмчи...
Недостатъци:
- вятър над 2-3 м.с.- най неприятното при каякинга
- ниска скорост на движение- около 4 км.ч., при по големи водоеми пречи да се обходят все потенциални места за риболов. /ако му сложа една електричка, ще го вдигна на глисаж, ама не това е идеята/
Най интересното е, че все лодкари ме гледат с особен интерес по Тракиец, може би щото съм единствения каякар. Те, едва ли са чували, че хората и в океана ловят с каяци?
Сигурен съм, че този начин на риболов съчетан с фитнес и релакс, след няколко години ще навлезе масово в БГ.
Късметът е пресечната точка на предварителната подготовка и шанса.
Сенека
Сенека
Вид каякари на искъра има доста.
Ходят целогодишно,но при тихо време.
Духне ли влизат в заливите по устието.
Не съм видял да са с въдици,
Само се возят.
Ти май не си наясно с рибната популация в искъра.
Щом аз не ходя от лятото прави си изводите.
В момента е около 9 градуса температурата.
Ходят целогодишно,но при тихо време.
Духне ли влизат в заливите по устието.
Не съм видял да са с въдици,
Само се возят.
Ти май не си наясно с рибната популация в искъра.
Щом аз не ходя от лятото прави си изводите.
В момента е около 9 градуса температурата.

Риболовци.
- Vid
- кандидат преподавател
Краси, чудъ се кой гледа та пошла, клюкарска, педалска, идиотска история наречена вип брадър? ЧудЪ се как печелят продуцентите от некви есемеси? ЧудЪ де кой праща такива на цена, де да знам колко е, ама е дебела...Красимир Атанасов написа:Кичка Бодурова, Ритон, Силвия Кацарова.....
Вип на България Джино![]()
Като прочетох мнението ти, взех та го пуснах и Я, че да видя кво става..., е то не са ридания, сълзи и незнам си кво, а тоя Джино къФ е, и откъде го изкопаха то педал? Според мен на първо четене де, тоя си е за психиатрия.

Късметът е пресечната точка на предварителната подготовка и шанса.
Сенека
Сенека
- Красимир Атанасов
- учете се от него
Не съм го следял въобще целенасочено, но е невъзможно да не го гледаш дори и без да искаш. Пуснеш новините, в рекламите само за това се говори. Отделно харесвам Ритон и се загледах, понеже бях сигурен, че ако не те поне Кичка ще спечели, но уви.....
Вип на Бг стана някакъв който никой не познава,даже една реклама не е снимал да си каже човек, а да това е оня от....
През цялото време го представяха с това, че бил ебал някаква чалга курва... Баси и педализма къде настъпи в Бг!
Да слагаме дъгата за национален флаг и да свършваме с агонията. Набиват ми оня гълтач на шпаги Минчев, щото видиш ли бил експерт!
А аз се чудя как да обясня на дъщеря ми защо този ходи облечен така....
Вип на Бг стана някакъв който никой не познава,даже една реклама не е снимал да си каже човек, а да това е оня от....
През цялото време го представяха с това, че бил ебал някаква чалга курва... Баси и педализма къде настъпи в Бг!
Да слагаме дъгата за национален флаг и да свършваме с агонията. Набиват ми оня гълтач на шпаги Минчев, щото видиш ли бил експерт!
- трапера
- сериозен играч
Кажи и, че е уличен артист, поне ги има навсякъде и ги е виждала. Едни са боядисани в зелено, други в златно, едни са шарени като папагали.. Е тоя е ексентричен "фокусник"-гълтач....Красимир Атанасов написа: Набиват ми оня гълтач на шпаги Минчев, щото видиш ли бил експерт!

Нъл Свилката каза, че (се) е минал през Връшка Чука. И обеща, че вече няма да прави такаПавел Иванов написа: .. да не скатаеш кът Свилката

Баш по обратния ред си свършил нещатаlisienn написа: Купих риба-и сега печа на скарата, ама още не съм купил бира.

Кире на патерици-ЧРД
лягам си star
събуждам се super star
събуждам се super star
Не се заблуждавай,че тоя вип брадър е някаква представителна извадка за България.Красимир Атанасов написа:.....
Остави само стъпки
- Красимир Атанасов
- учете се от него
Псулютно нищо не си въобразявам!
Но ако изброените по-горе от мен не са вип, то този ли е?
Голям срам, особено за Ернестина.
Да си в конкуренцията на този къде никой в Бг не го знае и да загубиш от него.... нещо не е баш как си требва.
Но ако изброените по-горе от мен не са вип, то този ли е?
Голям срам, особено за Ернестина.
Да си в конкуренцията на този къде никой в Бг не го знае и да загубиш от него.... нещо не е баш как си требва.
Там според мен гласуват предимно тинейджъри,така че нормално е да харесват повече този,който е по-близо до тях.Па кой вип,кой не и аз не мога да кажа.
Остави само стъпки
- Павел Иванов
- и господ не е толокова добър
Гледането на Брадъра , било БИГ , било ВИП , води до изтъняване на мозъчната кора , изпъване на съществуващите гънки и изпаряване на всичкото налично Н2О в мозъка . От там на там резултатите от всякакви гласувания са непредвидими ! Силно ме съмнява осново тинейджърите да го гледат , е аз как не го правя
По-скоро основната му фен маса е в клуб 60+ което само води до задълбочаване на разни неща с кофти имена кът деменция , примерно

Ми това ако не е скатавкатрапера написа:... е минал през Връшка Чука...

Спинингиста , разсширени вени нямаааааааа !
Риболовът е за разтоварване а не за натоварване!
Павел Иванов
Риболовът е за разтоварване а не за натоварване!
Павел Иванов
П.Тръмбеш"Ловното"...
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
Късмет.Всичко е до късмет. 

[quote="Павел Иванов"]Гледането на Брадъра , било БИГ , било ВИП , води до изтъняване на мозъчната кора , изпъване на съществуващите гънки и изпаряване на всичкото налично Н2О в мозъка . По-скоро основната му фен маса е в клуб 60+ което само води до задълбочаване на разни неща с кофти имена кът деменция , примерно
l/quote]
Ааа, тц. И аз съм 60 + ма да ми плащат не ги гледам тия

l/quote]
Ааа, тц. И аз съм 60 + ма да ми плащат не ги гледам тия

Късмет.Всичко е до късмет. 

- G.Petkov
- и господ не е толокова добър
Павел Иванов написа:... По-скоро основната му фен маса е в клуб 60+ което само води до задълбочаване на разни неща с кофти имена кът деменция , примерно ...
Тц,
"Деменцията" на Прехода е гледал малко само от първия Биг Брадър,
.... Вече даже е забравил

Иначе, за другите елементи от поста ти - напълно ОК

/С Павел Три пишем едновременно !/
Павел Три написа:П.Тръмбеш"Ловното"...
Павле Три - пусни и малко текст, бре

Иначе, хубаво сте въоръжени, по изискванията на ЗРА,
Хубава щука сте хванали,
Ама раздуй малко, докладвай с подробности