Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Къде и какво кълве в момента.
naRiba.com

Форум

около Бургас ????
Модератор: Paublo_Eskobar
- ivalpetkov
- разбира нещата
Re: около Бургас ????
значи айде да дам малко по сериозно инфо за ваята-кълве около 10 часа предимно дребна каракуда.едрата е рядка.рибата е в тръстиката.повечето още имат хайвер.от време на време удря шаран-аз имам изтървани 2 броя.вероятни причини-тънка корда-защото не очаквах удар от шаран и езерото е силно обрасло-рибата забива във водораслите.
до мен сяка сутрин като ида стои един ром-тръгва си около 10 с торба от билла с улов не по малко от три шарана-това е всеки божи ден.хваща ги на хляб с по голяма плувка и вместо пръчки-два одялкани клона.аз работя също с хляб или с тесто-царевица не ще,върви бял червей,жито не ще.захранвам слабо.торния го дърпотят слънчаците
до мен сяка сутрин като ида стои един ром-тръгва си около 10 с торба от билла с улов не по малко от три шарана-това е всеки божи ден.хваща ги на хляб с по голяма плувка и вместо пръчки-два одялкани клона.аз работя също с хляб или с тесто-царевица не ще,върви бял червей,жито не ще.захранвам слабо.торния го дърпотят слънчаците

- Георги Кръстев
- сериозен играч
Разрешава , но има много таранки и скоро никой май не е хващал шаран там, или поне не се е похвалил.jibira написа:На язовира в с.Ябълчево дали още е разрешено нощуването? И ако някой има актуална информация за там нека да сподели. Мисля едно разпускане да направя този уикенд!
Живей не така както трябва а така както ти искаш!!!
-
- новобранец
Вчера на дупките след Лукойл излизаха дребни червеноперки и каракуди .От време на време даваше по някоя по-едра каракуда. Предимно се ловяха на царевица. Резултата е 20 червеноперки и около 20 каракуди за 4 часа.
- YordanDanev
- сериозен играч
На Поройския излизат таранки по 500-700гр. на плувка близо до брега.

- koitikaza
- научил се да хвърля
Мандрата е пълна с мрежари.Малко оптимистично инфо- вече доста пъти на куката си закачам малки бели рибки около 10-13 см. става дума за с.Дебелт, с.Тръстиково и с.Константиново.Да се надяваме че тази нова популация ще се запази.На с.Тръстиково излизат дребни и средни таранки предимно в горния край на канала около и в папура,местата за риболов са ограничени, на чистите места слуката също е неизбежна там рибата се влияе доста от захранката.ПС:пълно е с кърлежи внимавайте много ако сте решили да посетите тази дестинация
-
- научил се да хвърля
Мерси за инфото. На Новоселци също се закачат малки бели рибки.Това може само да ни радва. Дано да оцелеят.
Любишь медок – люби и холодок.
-
- научил се да хвърля
Шараните стигнаха ли до паметника?YordanDanev написа:На Поройския излизат таранки по 500-700гр. на плувка близо до брега.

- сандански карп
- вече хвърля и на тежко
ribar77 написа:Шараните стигнаха ли до паметника?YordanDanev написа:На Поройския излизат таранки по 500-700гр. на плувка близо до брега.

YOU LL NEVER WALK ALONE
- сандански карп
- вече хвърля и на тежко
ДАКА,шарана кога да го чакаме???!!!!YordanDanev написа:На Поройския излизат таранки по 500-700гр. на плувка близо до брега.

YOU LL NEVER WALK ALONE
-
- и господ не е толокова добър
Търпение му е майката, бащата го видяхмесандански карп написа:ДАКА,шарана кога да го чакаме???!!!!YordanDanev написа:На Поройския излизат таранки по 500-700гр. на плувка близо до брега.![]()

Да хванеш риба е удоволствие,но да и дариш живот,това не се описва с думи.
- YordanDanev
- сериозен играч
Има ли мераклии да направим един двудневен излет за толупи на Порой, излизат риби по 16-20кг.

-
Аз ще направя, но като изсъхне.Няма да съм на паметника 

-
- научил се да хвърля
В Бургаските водоеми като отида за шарани, имам чувството, че си хвърлям въдиците в гората.
Днес в това гадно време висях на канала на с. Константиново от 8 ч сутринта до 16 ч и едно голямо нищо
. Имаше извадени водорасли по брега. Пак са пускали мрежи гадните п*дали. 
Поне умирисах целия канал на дипове

-
В гората поне някое прасе или крава ще хванеш, във водата нищоribar77 написа:В Бургаските водоеми като отида за шарани, имам чувството, че си хвърлям въдиците в гората.Днес в това гадно време висях на канала на с. Константиново от 8 ч сутринта до 16 ч и едно голямо нищо
. Имаше извадени водорасли по брега. Пак са пускали мрежи гадните п*дали.