Къде се намирам:
Риболов
Морски раздел
Специализиран риболов
Риболов от лодка
naRiba.com

Форум

С лодка в морето
Модератори: alekst, Димо Михалев, dobria1
- borkok
- научил се да хвърля
Re: С ЛОДКА В МОРЕТО
Днес един приятел се похвали, че трима надвечер на Траката взели около 10 кг.едра сардина .А някой да има инфо от НОЙ,че смятам утре да влизам 

- paynera
- вече хвърля и на тежко
Днес пред Нои - слаба работа от 17.00-21.00 по около 4 кг на човек.Много слабо в сравнение с вчера , но като се има предвид , че специално на Нои дава през ден - утре трябва да е по-добре.Иначе сафридеца днес си го биваше по-едър от вчера когато беше само граца.
Наи обичам , зъби на бели риби да събличам
- paynera
- вече хвърля и на тежко
Не лъжа пък и бира не пия , всеки ден съм на Нои с лодка за риба.Днес както споменах нямаше го това количество , но пък рибата беше по средна.Едвам влязох днес на Нои да сваля лодката с буса беше някакъв ужас от коли , утре как ще влизам акъла ми не стига.devesil4o написа:Ей,ако ако лъжеш- муха да ти падне в биратаpaynera написа:Днес на Нои ГОЛЯМ БОИ , ГОЛЯМО ДРАНЕ от 16.30-21.00 ДВАМА-20 кг граца.Утре пак.![]()
Ако не-![]()
- borkok
- научил се да хвърля
Payner едно голямо Благодаря за инфото. 

Колега, то хубаво, че бира не пиеш, ама намали малко и ракията. И за какво се хабиш да влизаш всеки ден пред НОЙ, като специално там, рибата дава през ден.paynera написа:Не лъжа пък и бира не пия , всеки ден съм на Нои с лодка за риба.Днес както споменах нямаше го това количество , но пък рибата беше по средна.Едвам влязох днес на Нои да сваля лодката с буса беше някакъв ужас от коли , утре как ще влизам акъла ми не стига.devesil4o написа:Ей,ако ако лъжеш- муха да ти падне в биратаpaynera написа:Днес на Нои ГОЛЯМ БОИ , ГОЛЯМО ДРАНЕ от 16.30-21.00 ДВАМА-20 кг граца.Утре пак.![]()
Ако не-![]()

Утре и аз ще влизам.Само че ще вляза през Траката и смятам да ловя на НОИ.Колега пайнер може би ще се видим с теб.
Подвеждащи въпроси си задаваме, а?КИРО написа:Харипа от тоз модел ли беше ?

- paynera
- вече хвърля и на тежко
Колега, то хубаво, че бира не пиеш, ама намали малко и ракията. И за какво се хабиш да влизаш всеки ден пред НОЙ, като специално там, рибата дава през ден.
[/quote]
И ракия не пия в тая жега , в морето ми е по-добре , аз и риба не ям - раздавам на приятели.

И ракия не пия в тая жега , в морето ми е по-добре , аз и риба не ям - раздавам на приятели.
вчера на почивка 9кг харип и граца , влизането беше без подготовка бях с възможно най гадното чепаре 10ка и имам много откачени риби, беше пълна касапница пребройх на траката към 70 лодки, там хванах някоя друга риба също, хората си взимаха много доволно.
През март ноемврийският асфалт се топи по-бързо от февруарския сняг.
Малко инфо и от мене макар и закъсняло. На 18/06 двама влязохме от Ной в 07ч и до 11ч (когато тотално спря) имахме около 6 кг. граца и сафрид мешено. Рибата се въртеше предимно в близост до таляна. В 16 ч. влязохме трима, като до 17.30ч - мн. слабо граца, а до 19ч само сардинка - пак слабо. Резултат за тримата следобяда - 3 кг.
- te4osoma
- разбира нещата
Вчера цял следобят до тъмно пред нос Емине нищо,само дракони....и много тен

Всеки има план,..докато не му разбият устата..
М.Тайсън
М.Тайсън
- paynera
- вече хвърля и на тежко
Потвърждавам за 18.06 на Нои беше много слабо , но какво е това 3кг за 3-ма ??? В моята лодка бяхме 2-ма и имаме 6.5кг от 17.00-21.00 ч.Казвал съм го много пъти колкото и невероятно да звучи чипаре-10-ка ЖЪЛТО-ЧЕРВЕНО.(флорокарбон).Рибата се търси от края на таляна до непосредствено до буната или 8-12 мерта дълбочина , те лодките влезли на 15-ти метър навътре и мислят , че като хващат по 1-2 на чипаре и всичко е ок. - да ама не , рибата е НАВЪН.Наи-много риба се взема от 20.00-21.15 на 8-9 метра непосредствено до буната , а някои лодки вече по това време излизат , и после нямали риба ?? ми няма и да имат.Които влиза на Нои ,ще ме познае лодката която е наи-навън към БУНАТА по всяко време на риболова е моята (бяло-синя МИЧУРИНКА 3м. с двигател СУЗУКИ 2.5к) да се обади казвам се ИВАЙЛО.nov написа:Малко инфо и от мене макар и закъсняло. На 18/06 двама влязохме от Ной в 07ч и до 11ч (когато тотално спря) имахме около 6 кг. граца и сафрид мешено. Рибата се въртеше предимно в близост до таляна. В 16 ч. влязохме трима, като до 17.30ч - мн. слабо граца, а до 19ч само сардинка - пак слабо. Резултат за тримата следобяда - 3 кг.
- borkok
- научил се да хвърля
Днес кофти вълна на НОЙ и се отказах 

Днес пред Галата само меджит и кая 

Ами двете ни чепарета (от трите) имаха червено - ф.к.! Но т.к. сутринта даде добре над таляна и затова се забатачихме пак там и следобядаpaynera написа:Потвърждавам за 18.06 на Нои беше много слабо , но какво е това 3кг за 3-ма ??? В моята лодка бяхме 2-ма и имаме 6.5кг от 17.00-21.00 ч.Казвал съм го много пъти колкото и невероятно да звучи чипаре-10-ка ЖЪЛТО-ЧЕРВЕНО.(флорокарбон).Рибата се търси от края на таляна до непосредствено до буната или 8-12 мерта дълбочина , те лодките влезли на 15-ти метър навътре и мислят , че като хващат по 1-2 на чипаре и всичко е ок. - да ама не , рибата е НАВЪН.Наи-много риба се взема от 20.00-21.15 на 8-9 метра непосредствено до буната , а някои лодки вече по това време излизат , и после нямали риба ?? ми няма и да имат.Които влиза на Нои ,ще ме познае лодката която е наи-навън към БУНАТА по всяко време на риболова е моята (бяло-синя МИЧУРИНКА 3м. с двигател СУЗУКИ 2.5к) да се обади казвам се ИВАЙЛО.nov написа:Малко инфо и от мене макар и закъсняло. На 18/06 двама влязохме от Ной в 07ч и до 11ч (когато тотално спря) имахме около 6 кг. граца и сафрид мешено. Рибата се въртеше предимно в близост до таляна. В 16 ч. влязохме трима, като до 17.30ч - мн. слабо граца, а до 19ч само сардинка - пак слабо. Резултат за тримата следобяда - 3 кг.