Къде се намирам:
Относно Сайта
Разни
naRiba.com

Форум

руская рибалка 2.0
Модератор: dantho.mihov
-
- новобранец
Re: руская рибалка 2.0
По време на турнира недей да сейфваш играта и няма да имаш проблеми, успехmarkocho написа:Много обичам тази игра,но имам един проблем и немога да се справя с него.Значи записвам се на един турнир на локация Деревенские просторы на база Рогоз и остролист а турнирът е Турнир:Золотой ключик ловя си аз Черепахи,и когато стане време да свършва турнирът,той просто не свършва а продължава и вече не изписва колко време ми остава.И така вече преигравам турнирът вече 10 пъти.Моля помагайте

Не съм сейфал по време на игра а преди нея 

не е от сейф-а а просто освен теб никой друг не е хванал костенура ако изчакаш и друг да хване на следващия кръгъл час турнира приключва.Успех
-
- вече хвърля и на тежко
Два пъти го печеля от раз този турнир.Да ви кажа захранка, ако ви интересува - Молотый горох+кукуруза+карамель.Поне при мен работеше много добре за костенурка.Ловя я на царевица.

Благодаря ти колега,какво щях да правя ако небеше ми помогналrad73 написа:не е от сейф-а а просто освен теб никой друг не е хванал костенура ако изчакаш и друг да хване на следващия кръгъл час турнира приключва.Успех

здравеите.. искам да попитам за6то толко малко пари ми дават за тая риба... на 2 разряд съм на езерото... фанах леща кило и половина и о6те др 4ервеноперки и тн. по 300 400 500 кг и накрая 20 30 40 рубли само...
-
- вече хвърля и на тежко
Причината е че това са маломерни риби.Всеки вид риба има определена граница, над която се води "зачетна", т.е. ако ловиш над тази граница парите скачат значително.В случая ти си ловил Платика(лещ), която се оценява ако е над 3100 грама и червеноперка, която се оценява над 550 грама.Има нещо още по-важно обаче, такива риби маломерни въобще не ги продавай.Така ти пада кармата на героя, а това е много лошо за бъдещото му развитие.Погледни назад има много писано по темата.Ако нещо конкретно ти трябва, примерно как се правят пари в началото на играта ще се опитам да ти отговоря, въпреки че и назад има наистина почти на всички въпроси отговори.

-
- новобранец
Да питам нещо беше качил бай Спас превод на стръв май беше може ли някой да ми го изрови тва от някъде 

-
- вече хвърля и на тежко
Ами ако за българската рибалка ти вършат работа, ето кои имам.Скоро правих нови риби за нея и имам тези налични:
червь:none:bio
25:20:Нет:worm
Бръмбър:none:bio
20:150:Нет:bug
Опашка от рак:none:bio
10:500:Нет:cancer
Кубче кашкавал:none:bio
30:80:Нет:cheeze
Царевица:none:bio
50:40:Нет:corn
Месо от рак:none:bio
30:145:Нет:crab
Парченца риба:none:bio
15:55:Нет:fish
Муха:none:bio
15
Нет:fly
Жабче:none:bio
5:800:Нет:frog
Щтурец:none:bio
15:180:Нет:kuznec
Зеленина:none:bio
40:15:Нет:green
Хирономида:none:bio
50:600:Нет:hironomida
Хайвер:none:bio
50:160:Нет:ikra
Личинка корояд:none:bio
30:50:Нет:koroed
Парченца месо:none:bio
10:50:Нет:meat
Мида:none:bio
10
Нет:mollusk
Хирономус:none:bio
30:50:Нет:motyl
Бял червей:none:bio
30:50:Нет:oparysh
Грах:none:bio
50:40:Нет:goroh
Перловка:none:bio
50:20:Нет:perlovka
Еднодневка:none:bio
25
Нет:podenka
Картоф:none:bio
50:40:Нет:kartofan
Ручейник:none:bio
30:50:Нет:rucheinik
Манка:none:bio
50:30:Нет:manka
Тесто:none:bio
30:45:Нет:testo
Хляб:none:bio
50:15:Нет:hleb
Домат:none:bio
15:30:Нет:pomidory
Кюспе:none:bio
15
Нет:makuha
Протеиново топче:none:bio
15:120:Нет:boil
Макарони:none:bio
40:40:Нет:makarony
Зеле:none:bio
35:65:Нет:kapusta
Херкулес:none:bio
45:60:нет:gerkules
Мишка:none:bio
5:800:Нет:mouse
Скарида:none:bio
10
Нет:shrimp
Мидия:none:bio
10
Нет:mussel
Бокоплав:none:bio
10:900:Нет:gammarus
Морска хлебарка:none:bio
10
Нет:mesidotea
Морской гребешок:none:bio
10
Нет:scallop
Нереис:none:bio
10
Нет:nereis
червь:none:bio
Бръмбър:none:bio
Опашка от рак:none:bio
Кубче кашкавал:none:bio
Царевица:none:bio
Месо от рак:none:bio
Парченца риба:none:bio
Муха:none:bio
Жабче:none:bio
Щтурец:none:bio
Зеленина:none:bio
Хирономида:none:bio
Хайвер:none:bio
Личинка корояд:none:bio
Парченца месо:none:bio
Мида:none:bio
Хирономус:none:bio
Бял червей:none:bio
Грах:none:bio
Перловка:none:bio
Еднодневка:none:bio
Картоф:none:bio
Ручейник:none:bio
Манка:none:bio
Тесто:none:bio
Хляб:none:bio
Домат:none:bio
Кюспе:none:bio
Протеиново топче:none:bio
Макарони:none:bio
Зеле:none:bio
Херкулес:none:bio
Мишка:none:bio
Скарида:none:bio
Мидия:none:bio
Бокоплав:none:bio
Морска хлебарка:none:bio
Морской гребешок:none:bio
Нереис:none:bio

ами братле аз теглих кредит и няма как да го връщам тия макари мн бързо се износват трудно се вадят риби по големи от 500 600грама а и рядко излизат по големи екземпляри... нз дека да ги търся...Reo написа:Причината е че това са маломерни риби.Всеки вид риба има определена граница, над която се води "зачетна", т.е. ако ловиш над тази граница парите скачат значително.В случая ти си ловил Платика(лещ), която се оценява ако е над 3100 грама и червеноперка, която се оценява над 550 грама.Има нещо още по-важно обаче, такива риби маломерни въобще не ги продавай.Така ти пада кармата на героя, а това е много лошо за бъдещото му развитие.Погледни назад има много писано по темата.Ако нещо конкретно ти трябва, примерно как се правят пари в началото на играта ще се опитам да ти отговоря, въпреки че и назад има наистина почти на всички въпроси отговори.
-
- вече хвърля и на тежко
smirnoff91 написа:Да питам нещо беше качил бай Спас превод на стръв май беше може ли някой да ми го изрови тва от някъде

Ако това те устройва,заповядай!

Наслука!!

Последно промяна от bai_spas на Съб Ное 28, 2009 10:31 am, променено общо 1 път.

-
- вече хвърля и на тежко
Виж pitbull_, направи така.Ако си все още 2 разряд и си затънал с парите, по-добре си направи нов герой.И без това 2 разряд си е нищо практически.Та като започваш играта наново, изиграй уводната част.Ще хванеш една зачетна риба.Продай я.Тегли 500 рубли кредит.Купи си още една пръчка с макара и 2 броя фидери.Така ще направиш 2 дънни въдици.Хвани влака и отиди на база "Озеро".Там престоят е безплатен.Купи си малко стръв - руейник и сложи и на двете въдици.Купи си един пакет зхранка - Большая плотва и един ароматизатор карамель.Забъркай тези двете с малко ручейник.Ако пристигнеш през нощта изчакай да стане 4 сутринта, а ако през деня направо отивай на локализация - Северный берег.Тъй като нямаш още сонар хвърляй край отсрещния бряг.Там навсякъде има добра дълбочина.Само гледай да падат на едно и също място дънните и си хвърляй през около 2 часа по една топка захранка с клавиша - "О".На тази локализация има много червеноперка и бабушка(плотва).2 зачетни риби да хванеш и играта тръгва.Всичко маломерно пускай обратно.Не позволявай да ти падне кармата.Всяка вечер в 11 часа поглеждай в профила си какви забрани има и ако има забрана на локализацията я спазвай стриктно.Една глоба в началото на играта направо ще те унищожи, да не говорим колко ще ти падне кармата.При първа възможност си купи по-здрави пръчки,макари и по-добри фидери.Като стигнеш 8 разряд, отиваш на база "Паша", локализация "Старица".Започваш да ловиш едри платики(лещ) на макарони със захранка Большой лещ + макароны + чеснок.Аз лично след платиката минах на Хопер, локализация "У старого русла".Изключително добра за вдигане на разряд и пари, при улов на мрена(усач).Захранка карп-карас + карамель + червь, нощем се хващат по 5-10 зачетни и носят по над 30-40 хиляди рубли на вечер + много добър опит.Но там вече както си избереш.Успех.

мерси братле... тряя черпя...
-
- новобранец
бай Спасе не ще да тегли а що така , я някой да види линка на бай Спас да видим дали ши можи да го изтегли тва (((((( ОПРАВИ СЕ ))))))
Последно промяна от smirnoff91 на Съб Ное 28, 2009 10:52 am, променено общо 1 път.
-
- вече хвърля и на тежко
Качих я другаде.Тегли от същия линк!smirnoff91 написа:бай Спасе не ще да тегли а що така , я някой да види линка на бай Спас да видим дали ши можи да го изтегли тва
Успех!!