Асеновград-регион<реки,язовири,езера,блата>

Този подфорум е създаден с цел да научаваме всичко за дадени водоеми, както каква риба има, така също и удобни места за риболов.

Модератор: sapuna

Публикувай отговор
Аватар
chestarfield
кандидат преподавател
кандидат преподавател
Обратна връзка:

Re: Асеновград-регион<реки,язовири,езера,блата>

Мнение от chestarfield »

Значи ощи от едно време знам,видиш ли Асеновградчани на чужд язовир не нашенски, до един месец-максимум два този водоем го отпиши. :rolleyes:
Почва се застъпване на места захранване докато не го упостошат няма спиране. :mrgreen:
:drinkers: В Асеновград се яде най много риба на глава на населението :lol:
http://www.facebook.com/karakshans
Асен Йорданов Кацаров
Асеновград
Аватар
Local
учете се от него
учете се от него

Мнение от Local »

chestarfield написа:Значи ощи от едно време знам,видиш ли Асеновградчани на чужд язовир не нашенски, до един месец-максимум два този водоем го отпиши. :rolleyes:
Почва се застъпване на места захранване докато не го упостошат няма спиране. :mrgreen:
:drinkers: В Асеновград се яде най много риба на глава на населението :lol:
Аз закво мислиш си тръгнах от морето ... и там се свърши рибата... :mrgreen:
Клавиатура риба не лови!!!
Аватар
pacho109
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от pacho109 »

georgi30 написа:Значи подобно нещо ми се случва за пореден път.Предишния път:отивам на язовира отивам на един язовир и едни колеги си тръгват.Аз най учтиво ги питам да ползвам тяхната "шамандурка" да не слагам нова но беше ми отговорено че тяхната шамандура била "Свещена",бяха спаднали лодката и единия с плуване влезна и си изкара шамандурата само и само да не я ползваме ние.Но интересно че пак бяха Асеновградчани не знам защо така,почвам да се питам дали мнозинството не са такива от нашия град,казвам нашия защото и аз живея в него.
Я си спомни,сигурно имаш стари грехове да изкупваш :lol: :lol: :lol:
Изображение
Чърчил: "Нима искате избори, които се решават от най-ненужните гласове, дадени за най-ненужните кандидати?"
Чърчил:" На Балканите има повече история,отколкото те могат да понесат!"
http://vremeto.v.bg/
georgi30
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от georgi30 »

А мойте грехове са си мой и те ще са ми като обица на ухото,но такива неща никога не бих направил.Почерпката си ми виси но ще се реванширам.
Георги Тенев
Avrionov
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от Avrionov »

Изображение

Айде да изплакнете малко окото.

georgi30 написа:
Значи подобно нещо ми се случва за пореден път.Предишния път:отивам на язовира отивам на един язовир и едни колеги си тръгват.Аз най учтиво ги питам да ползвам тяхната "шамандурка" да не слагам нова но беше ми отговорено че тяхната шамандура била "Свещена",бяха спаднали лодката и единия с плуване влезна и си изкара шамандурата само и само да не я ползваме ние.Но интересно че пак бяха Асеновградчани не знам защо така,почвам да се питам дали мнозинството не са такива от нашия град,казвам нашия защото и аз живея в него.

Колега, това твойто нищо не е. Една година отивам на 40-те с още 2-ма приятели и онези двамата дънари. Приготвяме въдиците и пристига един и вика:"Махайте въдиците това място си е мое". Майко... само Господ го спаси на тоя. Та от Асеновградчани може да очакваш абсолютно всичко. Най-големите тамафкяри са от Асеновград.
Asenovgrad Fishing Team © ® Member of Asenova krepost fishing club © ®
No_name
новобранец
новобранец

Мнение от No_name »

В неделя на Леново.06:00 h. бяхме застъпали на шаранджийските места.На бял торен и жито само каракуда излизаше, и на перо и на дъно.На дъното взеха на сладка царевица да обаждат шарковците...хванахме си 3 около двете кила и десеттина маломерни които си ги пуснахме есте!!!Това до към 11:00h. след това като каза не и не...чак към 18:00-19:00h. започнаха да обаждат но бяха не повече от 700гр. и си дигнахме гълъбите!Захранката ни беше станимъшка и мляно кюспе...много бях доволен от избора си!
Metha foreva...
dobrin_dinev
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от dobrin_dinev »

Отлично сте си изкарали! :D Имало е време и за риболов и за следобедна хапка,пивка и дрямка! :lol:
Аватар
chestarfield
кандидат преподавател
кандидат преподавател
Обратна връзка:

Мнение от chestarfield »

След три проби на три различни места на 40-извора, верно по 4-5 часа но то си стига за кратка характеристика.
На устието се е съсредоточил шарана-вчера 1-череноерка, 2-3 костура, 24-шарана като варираха от 150г-1,250кг.
На стената в дясно в първия залив-20-череноперки много дребни и 15-костура по-дребни и от червеноперките и нищо по-различно.
Зад гребната база- два пъти тръгнах на там и се отсрещен вятър се отказвах.
Под бонгалата в ляво в залива.С кола само с моя милост имам ключ за влизане вече :wink: , до другия месец и с бунгало ще се уредя по-сяка вероятност. :ANAL:
Та там никога не бях ходил но цял ден е сянка колата до теб, няма кал сичко е асфалт.
Чудно местенце само риба да излизаше- 3 каракуди около килото и другото дребосък, но ще го разработим не се притеснявайте. :lol:
Асен Йорданов Кацаров
Асеновград
Аватар
Local
учете се от него
учете се от него

Мнение от Local »

chestarfield написа:След три проби на три различни места на 40-извора, верно по 4-5 часа но то си стига за кратка характеристика.
На устието се е съсредоточил шарана-вчера 1-череноерка, 2-3 костура, 24-шарана като варираха от 150г-1,250кг.
На стената в дясно в първия залив-20-череноперки много дребни и 15-костура по-дребни и от червеноперките и нищо по-различно.
Зад гребната база- два пъти тръгнах на там и се отсрещен вятър се отказвах.
Под бонгалата в ляво в залива.С кола само с моя милост имам ключ за влизане вече :wink: , до другия месец и с бунгало ще се уредя по-сяка вероятност. :ANAL:
Та там никога не бях ходил но цял ден е сянка колата до теб, няма кал сичко е асфалт.
Чудно местенце само риба да излизаше- 3 каракуди около килото и другото дребосък, но ще го разработим не се притеснявайте. :lol:
Асене мен кога ще ме заведеш на това пусто 40-те извода да потъркалям щеката :)
ahvoinev

Мнение от ahvoinev »

Момчета на срещата няма да присъствам,ама ако кажете ще ви направя една сбирка на Козаново-Циганката
Аватар
chestarfield
кандидат преподавател
кандидат преподавател
Обратна връзка:

Мнение от chestarfield »

Асене мен кога ще ме заведеш на това пусто 40-те извода да потъркалям щеката
Дам почва да става тегав риболова там и интересен.Има дни се е дно риба няма там :?
А друг път късаш рибата дооткат и се разнообразна излиза очакваш неочакваното. :wink:
Асен Йорданов Кацаров
Асеновград
Аватар
Local
учете се от него
учете се от него

Мнение от Local »

chestarfield написа:
Асене мен кога ще ме заведеш на това пусто 40-те извода да потъркалям щеката
Дам почва да става тегав риболова там и интересен.Има дни се е дно риба няма там :?
А друг път късаш рибата дооткат и се разнообразна излиза очакваш неочакваното. :wink:
А бе не разбрах, утре ще ходим ли на 40-то? :mrgreen:
Аватар
chestarfield
кандидат преподавател
кандидат преподавател
Обратна връзка:

Мнение от chestarfield »

А бе не разбрах, утре ще ходим ли на 40-то?
Нееееее, ще идем да пробваме Кавак Дере става ли за състезание. :wink:
И наистина ли има толкоз риба колкото разправят. :mrgreen:
Локито ще пробва на мач как е, пък аз ще сефтосам новата предобивка,чадъра и ощи некой други работи :oops:
Ами ще си прежала шаранджийския топ сет за проба за благодото на народа :finga:
Последно промяна от chestarfield на Чет Юни 23, 2011 12:23 pm, променено общо 1 път.
Асен Йорданов Кацаров
Асеновград
Аватар
chestarfield
кандидат преподавател
кандидат преподавател
Обратна връзка:

Мнение от chestarfield »

ahvoinev написа:Момчета на срещата няма да присъствам,ама ако кажете ще ви направя една сбирка на Козаново-Циганката
Ще го имаме предвид ,за щеки става ли :!: :?: :idea:че с години не съм ходил там. :oops:
Асен Йорданов Кацаров
Асеновград
ahvoinev

Мнение от ahvoinev »

chestarfield написа:
ahvoinev написа:Момчета на срещата няма да присъствам,ама ако кажете ще ви направя една сбирка на Козаново-Циганката
Ще го имаме предвид ,за щеки става ли :!: :?: :idea:че с години не съм ходил там. :oops:
Става за всичко,най вече за мухабед :drinkers:
Публикувай отговор

Обратно към “Водоеми и реки”