Жребчево

Този подфорум е създаден с цел да научаваме всичко за дадени водоеми, както каква риба има, така също и удобни места за риболов.

Модератор: sapuna

Публикувай отговор
Аватар
levski
новобранец
новобранец

Re: Жребчево

Мнение от levski »

Само в български форум можеш да получиш толкова подробна информация
stanilov
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от stanilov »

Павел Три написа:Как щеше да отговориш ,ако бе писал -дайте инфо за " брезите " ? :smt017
Ами колега , който е " в час " знае много добре за къде и за какво иде реч :lol:
isi67
новобранец
новобранец

Мнение от isi67 »

лових на Брезите на 28.12.15г малко старо инфо но сега видях темата беше пълно с пенсионери и трудно си намерих място наглите старци застанали 10м. и не пускат никой да застане между тях аз подходих културно като ги помолих да застана между тях но не ме пуснаха както и да е следващия път няма да има молби а някой ще се изкъпе без време . Заех място в самото начало и постепенно докарах уклея излиза много хубав уклей и за два часа улових над 100 броя които бяха старателно изчистени от моя помощник–жената. някои колеги мъчеха на фидер и излезе някоя платика иморунаж но не си заслужава заради размера Риба вървеще само в участъка около садките на другия бряг скалите нямаше никакъв риболов.
stanilov
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от stanilov »

isi67 написа:лових на Брезите на 28.12.15г малко старо инфо но сега видях темата беше пълно с пенсионери и трудно си намерих място наглите старци застанали 10м. и не пускат никой да застане между тях аз подходих културно като ги помолих да застана между тях но не ме пуснаха както и да е следващия път няма да има молби а някой ще се изкъпе без време . Заех място в самото начало и постепенно докарах уклея излиза много хубав уклей и за два часа улових над 100 броя които бяха старателно изчистени от моя помощник–жената. някои колеги мъчеха на фидер и излезе някоя платика иморунаж но не си заслужава заради размера Риба вървеще само в участъка около садките на другия бряг скалите нямаше никакъв риболов.
Сърдечно ти Благодаря колега!
FeaRLesS
новобранец
новобранец

Мнение от FeaRLesS »

Някой има ли някакво инфо за Римския мост. Как е положението там.
stanilov
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от stanilov »

Някой може ли каже инфо за Брезите дали е замръзнал залива и дали се обажда нещо ?
Korekom
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от Korekom »

Това видео го правих петъка, 29.01.2016г:
http://vbox7.com/play:441100ace6
Имаше много коли, много хора. По едно време преброих над 20 коли.
Времето беше много топло и всичко се топи. Водата беше много мътна и не кълвеше въобще. Отделно бяха отворили всички шлюзове и течението беше много силно.
stanilov
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от stanilov »

Инфо от вчера на Римския мост - месарница . Хващат каракуда .
Korekom
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от Korekom »

Днес на Римския мост слаба работа. Колегите по по-хубавите места вадиха каракуди, щукичка видях до мен изкараха. Не се върнах капо но слаба работа - беше тъпканица да се чудиш кое по-кофти място да избереш!
Клипът е от следобеда - имайте предвид, че много коли си тръгнаха. По едно време задуха не се траеше, събрах набързо и си тръгнах!
http://vbox7.com/play:5bfd499cd5
Аватар
borislav58
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от borislav58 »

Некой да е ходил скоро под моста вода има ли.Риболов също има ли?
Всичко заебавам и за риба заминавам!
Korekom
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от Korekom »

Преди час се завърнах от скучен риболов на Римския мост. Сутринта към 10 часа тамън пристигам и риболовът замря! Намерих си място към 11:30 - тъкмо си тръгнаха едни колеги. Плувка/пружина/фидер/стръв рибка от магазина - нъцки!
Шлюзовете на моста са отворени всичките и след моста е толкова бързо течението, че никой не ходи там. Преди моста от страната на разлятото редовната циганска агитка - много са но не създават проблеми освен че не спират да викат и днес ми надуха главата - при липсата на риболов все едно на чалга концерт бях!
Ще сваля имам снимки на телефона ама то няма кой знай какво за гледане...
Днес щукари нямаше - да не е в сила някаква забрана за хищника?
gergi762
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от gergi762 »

Korekom написа:.
Днес щукари нямаше - да не е в сила някаква забрана за хищника?
От днес е в сила забраната за щука.
Остави само стъпки
Аватар
boresf
новобранец
новобранец
Обратна връзка:

Мнение от boresf »

В неделя на 14.02 около 13 часа с жената минахме само да погледнем Римския мост какво става...
Малко след моста, на широкото - малеееее...имаше над 80 човека от двете страни, на отсечка от 150-200 метра...
Ако някой успееше без да закачи другия да извади когато му клъвне - вадеше. Платики по 80-120-150 грама се вадеха, стоях половин час, не видях някой нещо по-голямо да извади.
Почти всички бяха на плувка, имаше 3-4 човека на дъно, при всички еднакви излизаха.
Направи ми впечатление, че от страната от която гледахме ние, хората вадеха 2-3 пъти по-често риба, отколкото на отсрещната (по-близката до пътя) страна.
Незнам, като гледах, малко гадно ми стана, на това място няма да стъпя за риба! Такива рибки по 100-тина грама задължително си ги цамбурквам обратно в язовира, а в неделя не видях нито една рибка да се върне обратно - директно от куката в живарника или в празна кофа, сядат отгоре й и продължават...
А и за мен риболова е спокойствие преди всичко, не риба на всяка цена, а като гледах как в 50% от случаите как някой нещо оплел, ударил, застъпил...
Аватар
bobo_33333
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от bobo_33333 »

Чешат яко .
Вади се основно кракуда и амур :fishing6:

https://www.facebook.com/krasimir.noev/ ... 940952556/
Аз там съм пораснал...
xpu161
новобранец