Какво кълве на яз.Сопот?

Тук можете да споделяте къде и каква риба кълве в момента.

Модератор: Paublo_Eskobar

Публикувай отговор
Аватар
MiTaKa™
сериозен играч
сериозен играч
Обратна връзка:

Re: Какво кълве на яз.Сопот?

Мнение от MiTaKa™ »

Разбрах за няколко риби около 10те кг в дълбоката част , на откриването :)
Изображение
Avis
новобранец
новобранец

Мнение от Avis »

Аз пък бях в дълбокото и чух за хванато амурче само в питкото :). До петия метър имаше висока трева. Как се ловят амури в трева над метър не знам.
Аватар
яз,Сопот
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от яз,Сопот »

vancho111 написа:Така си мисля и аз....но се надявах да има и някое друго място, което не знам.....
А съвет къде да се търсят риби сега като поваля,в по-дълбоко или все още е в по-плиткото рибата ?
Гледам и чета,и не вервам на очите си,до стената най дърпат :idea:
Риба къща няма.
veselin_sf1
новобранец
новобранец

Мнение от veselin_sf1 »

колеги на кой залив казват турския и на лесидренския обажда ли там сега в събота мисля да ходя, но ми се иска таранки повечко, взел съм фидер на мондиал Ф и на sensas 3000 за захранка сащо на mondil f таранка и лин и на трапер платика и глина мисля че добре съм се подготвил :)
Аватар
MITKO70
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от MITKO70 »

veselin_sf1 написа:колеги на кой залив казват турския и на лесидренския обажда ли там сега в събота мисля да ходя, но ми се иска таранки повечко, взел съм фидер на мондиал Ф и на sensas 3000 за захранка сащо на mondil f таранка и лин и на трапер платика и глина мисля че добре съм се подготвил :)
Питай батко ти Марин/Менката/от един град сте :wink: Той им знае телефона на каракудите,да им пуснете една заявка за събота,Лесидренския,да са повечко :wink: :D Има и главни букви на клавиатурата :idea: по добре се получава четенето.Успех и да пишеш после.
Всичко може,но не всеки го можe.
Изображение
Аватар
MITKO70
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от MITKO70 »

MiTaKa™ написа:Разбрах за няколко риби около 10те кг в дълбоката част , на откриването :)
Адаш,май само ти и тези дето са ти казали знаете за тези риби :D Хора дето са били там ,не са и чули.Та какви са били-шаран,амур :? някой да ги е снимал случайно.
Изображение
veselin_sf1
новобранец
новобранец

Мнение от veselin_sf1 »

MITKO70 написа:
MiTaKa™ написа:Разбрах за няколко риби около 10те кг в дълбоката част , на откриването :)
Адаш,май само ти и тези дето са ти казали знаете за тези риби :D Хора дето са били там ,не са и чули.Та какви са били-шаран,амур :? някой да ги е снимал случайно.
Никой не казва нищо, аз поне да знаех пътищата това ме дразни иначе места лесно, а относно Менката почти не казва нищо, не че ще излова рибата ама все пак е от Тетевен, хората от там не са много дружелюбни и помагащи ;), аз ходя за кеф риба не ям и когато ловя обратно във водоема, точната дума хоби :)
Аватар
Menkata
фен клуб-скобар

Мнение от Menkata »

veselin_sf1 написа:
MITKO70 написа:
Никой не казва нищо, аз поне да знаех пътищата това ме дразни иначе места лесно, а относно Менката почти не казва нищо, не че ще излова рибата ама все пак е от Тетевен, хората от там не са много дружелюбни и помагащи ;), аз ходя за кеф риба не ям и когато ловя обратно във водоема, точната дума хоби :)
Tука излъга :lol: .Абсолютно всичко съм му казал :lol: Аз съм си дружелюбен.Ама ям риба и в промишлени количества :lol: и не казвам на какво ги ловя ,че ще ми е изловите.
Па относно за големите риби не казвате де ги ловите само чули и не дочули :D .Аз чакам да дойде Митко на терена и тогава почвам да ги дърпам,а пък Данчо може и да хванал нещо събота :roll: :D
По-добре с жена на риба, отколкото сам на работа.
Аватар
яз,Сопот
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от яз,Сопот »

Какво да фана,Менка то до обед валя,и кал до уши,излезе един приятел от вилата на немеца,нищо някоя и друга платика.Па аз фанах първо режачката,брадвата и накрая храстореза :twisted: :twisted: :twisted:
Пребих се от работа,в неделя вятър силен,но поне напръсках че асмите са с мана :twisted: :twisted:
Живот и здраве другия уйкенд. :wink: :wink:
А на откриването писах има хванати амур и шаран, :idea: Но къде е тайна. 8)
Ша ги мааме тримата,май заедно като гледам календар,прогноза и най вече работата около мен.
Риба къща няма.
veselin_sf1
новобранец
новобранец

Мнение от veselin_sf1 »

палети, протеинови топчета с вкусове на мед, ягода и ванилия, царевица на Bonduelle, жито натурално, палети за захранка и на sensas 3000 и мондиал Ф амин за добър риболов други ден :finga: :finga: :finga: мястото е препоръчано от Менката ако нема нищо констативен проткол за щети на негово име :rolleyes:
Аватар
MITKO70
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от MITKO70 »

Нещо май си сложил грешни имот икони :? ,на тези не кълве :D Протеиновите топчета са в повече,но щом си ги взел :)
Изображение
Аватар
MiTaKa™
сериозен играч
сериозен играч
Обратна връзка:

Мнение от MiTaKa™ »

Определено не са нужни топчетата за там :) , а Митак нищо не знам за рибите просто един колега сподели в карп форума
Изображение
Аватар
яз,Сопот
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от яз,Сопот »

Топчетата не важат,само топка да се играе мач.
С тази вода и трева,дирете го чак средата на юли,всичко друго е епизод или случайност. :idea:
Риба къща няма.
veselin_sf1
новобранец
новобранец

Мнение от veselin_sf1 »

Така от ръкава на Менката от 15 човека само с моя приятел хванаме само платика друго не обаждаше, до нас имаше долни софиянец който като ни видя изскочи от джипа и хварли към нас така, че ни пресече пътя и нямаше как да хварлим дънните! В отговор на това се ядосах и изкарах специална захранка, която не мислех да използвам та преебах и околните освен нас друг не ловеше, в началото пипаше(буташе) но музика на мах до нас и дойдоха хвърлят глупости и след това нищо осен платика която беше хваната от нас, ако някой път ни дават по новите то е че някой софиянец е ял бой идват и се мислят за недосегаеми! Комплексари долни
Аватар
яз,Сопот
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от яз,Сопот »

А не дей че пламна,темата.НЕМА такива бре :lol: :lol: :lol: Как не съм бил с теб,щял е да събере набърже катуна. :idea:
Риба къща няма.
Публикувай отговор

Обратно към “Къде и какво кълве в момента.”