Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Къде и какво кълве в момента.
naRiba.com

Форум

Какво кълве на яз.Сопот?
Модератор: Paublo_Eskobar
- MiTaKa™
- сериозен играч
- Обратна връзка:
Re: Какво кълве на яз.Сопот?
Разбрах за няколко риби около 10те кг в дълбоката част , на откриването 

Аз пък бях в дълбокото и чух за хванато амурче само в питкото
. До петия метър имаше висока трева. Как се ловят амури в трева над метър не знам.

Гледам и чета,и не вервам на очите си,до стената най дърпатvancho111 написа:Така си мисля и аз....но се надявах да има и някое друго място, което не знам.....
А съвет къде да се търсят риби сега като поваля,в по-дълбоко или все още е в по-плиткото рибата ?

Риба къща няма.
-
- новобранец
колеги на кой залив казват турския и на лесидренския обажда ли там сега в събота мисля да ходя, но ми се иска таранки повечко, взел съм фидер на мондиал Ф и на sensas 3000 за захранка сащо на mondil f таранка и лин и на трапер платика и глина мисля че добре съм се подготвил 

- MITKO70
- кандидат преподавател
Питай батко ти Марин/Менката/от един град стеveselin_sf1 написа:колеги на кой залив казват турския и на лесидренския обажда ли там сега в събота мисля да ходя, но ми се иска таранки повечко, взел съм фидер на мондиал Ф и на sensas 3000 за захранка сащо на mondil f таранка и лин и на трапер платика и глина мисля че добре съм се подготвил

Всичко може,но не всеки го можe.

- MITKO70
- кандидат преподавател
Адаш,май само ти и тези дето са ти казали знаете за тези рибиMiTaKa™ написа:Разбрах за няколко риби около 10те кг в дълбоката част , на откриването

-
- новобранец
Никой не казва нищо, аз поне да знаех пътищата това ме дразни иначе места лесно, а относно Менката почти не казва нищо, не че ще излова рибата ама все пак е от Тетевен, хората от там не са много дружелюбни и помагащиMITKO70 написа:Адаш,май само ти и тези дето са ти казали знаете за тези рибиMiTaKa™ написа:Разбрах за няколко риби около 10те кг в дълбоката част , на откриванетоХора дето са били там ,не са и чули.Та какви са били-шаран,амур
някой да ги е снимал случайно.

- Menkata
- фен клуб-скобар
Tука излъгаveselin_sf1 написа:Никой не казва нищо, аз поне да знаех пътищата това ме дразни иначе места лесно, а относно Менката почти не казва нищо, не че ще излова рибата ама все пак е от Тетевен, хората от там не са много дружелюбни и помагащиMITKO70 написа:Адаш,май само ти и тези дето са ти казали знаете за тези рибиMiTaKa™ написа:Разбрах за няколко риби около 10те кг в дълбоката част , на откриванетоХора дето са били там ,не са и чули.Та какви са били-шаран,амур
някой да ги е снимал случайно.
, аз ходя за кеф риба не ям и когато ловя обратно във водоема, точната дума хоби

Па относно за големите риби не казвате де ги ловите само чули и не дочули

По-добре с жена на риба, отколкото сам на работа.
Какво да фана,Менка то до обед валя,и кал до уши,излезе един приятел от вилата на немеца,нищо някоя и друга платика.Па аз фанах първо режачката,брадвата и накрая храстореза
Пребих се от работа,в неделя вятър силен,но поне напръсках че асмите са с мана
Живот и здраве другия уйкенд.
А на откриването писах има хванати амур и шаран,
Но къде е тайна. 
Ша ги мааме тримата,май заедно като гледам календар,прогноза и най вече работата около мен.

Пребих се от работа,в неделя вятър силен,но поне напръсках че асмите са с мана

Живот и здраве другия уйкенд.

А на откриването писах има хванати амур и шаран,

Ша ги мааме тримата,май заедно като гледам календар,прогноза и най вече работата около мен.
Риба къща няма.
-
- новобранец
палети, протеинови топчета с вкусове на мед, ягода и ванилия, царевица на Bonduelle, жито натурално, палети за захранка и на sensas 3000 и мондиал Ф амин за добър риболов други ден
мястото е препоръчано от Менката ако нема нищо констативен проткол за щети на негово име 

- MITKO70
- кандидат преподавател
Нещо май си сложил грешни имот икони
,на тези не кълве
Протеиновите топчета са в повече,но щом си ги взел 

- MiTaKa™
- сериозен играч
- Обратна връзка:
Определено не са нужни топчетата за там
, а Митак нищо не знам за рибите просто един колега сподели в карп форума

Топчетата не важат,само топка да се играе мач.
С тази вода и трева,дирете го чак средата на юли,всичко друго е епизод или случайност.
С тази вода и трева,дирете го чак средата на юли,всичко друго е епизод или случайност.

Риба къща няма.
-
- новобранец
Така от ръкава на Менката от 15 човека само с моя приятел хванаме само платика друго не обаждаше, до нас имаше долни софиянец който като ни видя изскочи от джипа и хварли към нас така, че ни пресече пътя и нямаше как да хварлим дънните! В отговор на това се ядосах и изкарах специална захранка, която не мислех да използвам та преебах и околните освен нас друг не ловеше, в началото пипаше(буташе) но музика на мах до нас и дойдоха хвърлят глупости и след това нищо осен платика която беше хваната от нас, ако някой път ни дават по новите то е че някой софиянец е ял бой идват и се мислят за недосегаеми! Комплексари долни
А не дей че пламна,темата.НЕМА такива бре
Как не съм бил с теб,щял е да събере набърже катуна. 

Риба къща няма.