Разкази за сома от залива на девиците

Модератор: bobopeli

Публикувай отговор
Troli Rapala
учете се от него
учете се от него
Обратна връзка:

Re: Разкази за сома от залива на девиците

Мнение от Troli Rapala »

KRASSI написа:Тролка ..само ти наричаш канджата харпун :!: :!:
Та какво е определението ти за харпун според твоите фантазии :?: :?:
Като не Верваш на Троли,консултирай се с Якуб Вагнер или някой друг европеец и пак ми ела да ти наритам .....такъмите бракониерски! :wink: :mrgreen: :drinkers: Пусни му една снимка и му обясни ко праите на село с харпуните по сомовете и си до там! :mrgreen: :drinkers: Човека е обиколил света и съм сигурен,че подобно варварско оръжие никъде не видял да се използва в Любителския риболов! :idea: Колко и да си гладен,срамота е закачена риба на куката да я убиваш с още една Голяма кука=Харпун! :mrgreen: Смеем се яко колко сте преебани от много гяволък! :mrgreen: :drinkers:
Troli Rapala
учете се от него
учете се от него
Обратна връзка:

Мнение от Troli Rapala »

http://forum.fishing-mania.com/viewtopi ... 45&t=12784

Кофти е да си тъп и да не си чел "Закона за любителския риболов" и още в първото си мнение да обясняваш,че "сомската канджа-различна от останалите" е КЪРМАК-уред изрично забранен по Закон! :finga:
Цитирам Главния Чобанин на Селските Сомаджии! :mrgreen: :drinkers:

"Пуснах тази тема защото остана недовършена.Сомската канджа момчета се различава от останалите.Разликата е в това,че тя подсигурява улова,а не убива рибата.В някой от постовете един Скутер ме заяде,че 1-во удрям сома с канджа,а след това го пускам.Само,че представата на него и на вас е свързана с ония инструменти с които рибата се удря или ливосва за да я вкараш в лодката.Големината им е доста внушителна и наистина нараняват рибата.Сомската канджа с която ние работиме представлява голяма кука тип 10 нули или по-точно кърмак."
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :drinkers:
Тъпо е да си Тъп! :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :drinkers: :drinkers: :drinkers:
Troli Rapala
учете се от него
учете се от него
Обратна връзка:

Мнение от Troli Rapala »

Това ви е Бракониерския риболов на сом,"Респектирате" го за 10-тина минути с 200либри яко напъване да се покаже до лодката и прааас с Харпуна на въженце и потегляте бавно към брега влачейки неизвадената риба за да се пените със снимки колко сте Велики! :mrgreen: Плюя на тоя Бракониерски-Месарски риболов достоен само за Презрение! :finga: :drinkers:Подозирам,че и Билет за риболов нямате,щот на гърба му пише?-ЗАБРАНЯВА СЕ-т.6-КЪРМАЦИ! :shock: :mrgreen: :drinkers: Лека нощ,Бракониерчета! :drinkers:
Troli Rapala
учете се от него
учете се от него
Обратна връзка:

Мнение от Troli Rapala »

А когато Кроки каза у форума,че една 100-ка е хваната на "Въженце",това означава ли,че си видял на сонара в тъмното сома под лодката и си го изтърмъчил с Куката на Въженце? :shock: И после Троли е балък да се поти 2-часа в Честна Битка! :shock: Генерал без Достойнство и Чест не се става! :idea: :drinkers: Генерал не се става ей тъй с гяволъци,гаранте! :wink: :drinkers:
KRASSI
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от KRASSI »

Тролка къде е забранено използването на голяма кука в закона ???????????
Кърмак не е голяма кука а така нареченото ЧЕПАРЕ ИЛИ САРА от големи куки с повдигачи. Земи се образовай малко - та кърмаци не съм видял да се ползват за сом.
Харпун не е голяма кука също а съвсем друго сечиво. За изтърмъчената 100тарка питай Кроки ..той е наясно щот явно е бил там.
Но наистина е лошо да си ЖАЛЪК ПРОСТ НЕКАДЪРЕН И ЗАВИСЛИВ ЦЪРВУЛ който една смешна риба не може да извади. За това ти остава да си сътворяваш измишльотини и секви интерпретации на кърмаци ..харпуни ... търмъци ...и закони за да получиш лично удовлетворение от плюенето по хората.
Ако беше поне малко по-умен щеше поне да разбереш че и Тролина ти се присмива на клипчето :lol: :lol: :lol:
А когато душевно почувствам нужда от СЕРТИФИКАЦИЯ на улова ми от г-н ЦЪРВУЛЧО ше те питам ко да прайм в лодката.
Човек се ражда само с име и то дарено!
Живее в илюзия от мечти сред близки хора,
умира сам в реалноста !
Оставя добрите си дела за да го помнят,
отнася лошите със себе си отвъд !!!!!
bai mile1
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от bai mile1 »

IMG_20180203_113725.jpg
Тролка виж един преоценен не са купувал и аз го отървах от тоз боклук :lol:
Има два важни момента в живота на човек – единият е, когато се е появил на тоя свят, другият – когато е разбрал защо.
Марк Твен
Diman
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от Diman »

https://youtu.be/0FLcp5WiyL8
Някой от вас чувал ли е, че фрикционните шайби трябва да се смазват?
Troli Rapala
учете се от него
учете се от него
Обратна връзка:

Мнение от Troli Rapala »

KRASSI написа:Тролка къде е забранено използването на голяма кука в закона ???????????.
Аз ли да ти обяснявам,кое е Забранено в Закона или ти ако имаше разум сам щеше да се сетиш за какво служи Голямата Кука? :mrgreen: Той и "парашута" не беше Забранен от Закона,но и преди това си беше бракониерски уред за риболов! :mrgreen: В Закона пише,че е Разрешена една кука за риболов със стръв,което изключва ползването на Втора Голяма Гола Кука за Изтърмъчването на Рибата! :finga: Ти си Търмъкчия според Закона,а и лично съм те виждал да Търмъчиш каракуди на Стената на Пясъчник на 7-Декември преди 7години,та така! :wink: :drinkers:
Последно промяна от Troli Rapala на Съб Фев 03, 2018 1:38 pm, променено общо 1 път.
Troli Rapala
учете се от него
учете се от него
Обратна връзка:

Мнение от Troli Rapala »

KRASSI написа:Харпун не е голяма кука също а съвсем друго сечиво.
Те Гърчулята ше ти обяснят срещу няколко хиляди евро,по-добре от мен кое е харпун и кое не,само да те гепнат! :mrgreen: :drinkers:
Troli Rapala
учете се от него
учете се от него
Обратна връзка:

Мнение от Troli Rapala »

bai mile1 написа:Тролка виж един преоценен не са купувал и аз го отървах от тоз боклук :lol:
У Франция е пълно с такива на по 10лв.,но пак скъпо ми изглежда за тоя чуплив воблер! :shock: :mrgreen: :drinkers:
Аватар
SUPER MARIO
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от SUPER MARIO »

Diman написа:https://youtu.be/0FLcp5WiyL8
Да , моите са винаги смазани..
Бързай бавно.
Troli Rapala
учете се от него
учете се от него
Обратна връзка:

Мнение от Troli Rapala »

KRASSI написа:Но наистина е лошо да си ЖАЛЪК ПРОСТ НЕКАДЪРЕН И ЗАВИСЛИВ ЦЪРВУЛ който една смешна риба не може да извади.
Точно това обяснявате 13години за Троли,но никой не ви вярва на Лъжите! :wink: :mrgreen: :drinkers: Рано или късно всеки лъжец и измамник сам попада в капана,който залага на другите! :wink: :drinkers:
Troli Rapala
учете се от него
учете се от него
Обратна връзка:

Мнение от Troli Rapala »

SUPER MARIO написа:
Diman написа:https://youtu.be/0FLcp5WiyL8
Да , моите са винаги смазани..
Смазването няма да ти помогне,щот макарата ще издъхне още на 3-тия по-голям сом! :wink: Аз за това съм с Ахаб,щот срещам по 5-6 Големи риби на Сезон и ми трябва надежност,а не за да се фукам с нея без да ми се налага използването на възможностите и! :wink: :drinkers:
Diman
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от Diman »

Аз знам, че фрикционни шайби на аванс НЕ СЕ СМАЗВАТ. Напротив, всячески се внимава в тях да не попадне смазка. От много акъл и престараване така прецаках два задни аванса.
Troli Rapala
учете се от него
учете се от него
Обратна връзка:

Мнение от Troli Rapala »

"Това е канджа за убиване,а не за улавяне.Ако решиш да пуснеш сома може да го направиш,само когато е мъртав.Или го пускаш,ама в тигана.Това са модели от времето когато не пускахме риби."

"Следва 3м парашутно въже и ако го копнеш,като дойде е твой."

Не сте бракониери,а? :mrgreen: :mrgreen: :drinkers: Диманчо,не се скатавай и ти си с този Бракониерски уред! :mrgreen: Явно много са зарибени с този Бракониерски уред,а и пари са давали,та за това си траят уплашено? :axe: :drinkers:
Публикувай отговор

Обратно към “Риболов на кльонк”