Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Специализиран риболов
Риболов на кльонк
naRiba.com

Форум

Разкази за сома от залива на девиците
Модератор: bobopeli
-
- учете се от него
- Обратна връзка:
Re: Разкази за сома от залива на девиците
Като не Верваш на Троли,консултирай се с Якуб Вагнер или някой друг европеец и пак ми ела да ти наритам .....такъмите бракониерски!KRASSI написа:Тролка ..само ти наричаш канджата харпун![]()
![]()
Та какво е определението ти за харпун според твоите фантазии![]()
![]()

-
- учете се от него
- Обратна връзка:
http://forum.fishing-mania.com/viewtopi ... 45&t=12784
Кофти е да си тъп и да не си чел "Закона за любителския риболов" и още в първото си мнение да обясняваш,че "сомската канджа-различна от останалите" е КЪРМАК-уред изрично забранен по Закон!
Цитирам Главния Чобанин на Селските Сомаджии!
"Пуснах тази тема защото остана недовършена.Сомската канджа момчета се различава от останалите.Разликата е в това,че тя подсигурява улова,а не убива рибата.В някой от постовете един Скутер ме заяде,че 1-во удрям сома с канджа,а след това го пускам.Само,че представата на него и на вас е свързана с ония инструменти с които рибата се удря или ливосва за да я вкараш в лодката.Големината им е доста внушителна и наистина нараняват рибата.Сомската канджа с която ние работиме представлява голяма кука тип 10 нули или по-точно кърмак."
Тъпо е да си Тъп!

Кофти е да си тъп и да не си чел "Закона за любителския риболов" и още в първото си мнение да обясняваш,че "сомската канджа-различна от останалите" е КЪРМАК-уред изрично забранен по Закон!

Цитирам Главния Чобанин на Селските Сомаджии!

"Пуснах тази тема защото остана недовършена.Сомската канджа момчета се различава от останалите.Разликата е в това,че тя подсигурява улова,а не убива рибата.В някой от постовете един Скутер ме заяде,че 1-во удрям сома с канджа,а след това го пускам.Само,че представата на него и на вас е свързана с ония инструменти с които рибата се удря или ливосва за да я вкараш в лодката.Големината им е доста внушителна и наистина нараняват рибата.Сомската канджа с която ние работиме представлява голяма кука тип 10 нули или по-точно кърмак."

Тъпо е да си Тъп!

-
- учете се от него
- Обратна връзка:
Това ви е Бракониерския риболов на сом,"Респектирате" го за 10-тина минути с 200либри яко напъване да се покаже до лодката и прааас с Харпуна на въженце и потегляте бавно към брега влачейки неизвадената риба за да се пените със снимки колко сте Велики!
Плюя на тоя Бракониерски-Месарски риболов достоен само за Презрение!
Подозирам,че и Билет за риболов нямате,щот на гърба му пише?-ЗАБРАНЯВА СЕ-т.6-КЪРМАЦИ!
Лека нощ,Бракониерчета! 

-
- учете се от него
- Обратна връзка:
А когато Кроки каза у форума,че една 100-ка е хваната на "Въженце",това означава ли,че си видял на сонара в тъмното сома под лодката и си го изтърмъчил с Куката на Въженце?
И после Троли е балък да се поти 2-часа в Честна Битка!
Генерал без Достойнство и Чест не се става!
Генерал не се става ей тъй с гяволъци,гаранте!

-
- сериозен играч
Тролка къде е забранено използването на голяма кука в закона ???????????
Кърмак не е голяма кука а така нареченото ЧЕПАРЕ ИЛИ САРА от големи куки с повдигачи. Земи се образовай малко - та кърмаци не съм видял да се ползват за сом.
Харпун не е голяма кука също а съвсем друго сечиво. За изтърмъчената 100тарка питай Кроки ..той е наясно щот явно е бил там.
Но наистина е лошо да си ЖАЛЪК ПРОСТ НЕКАДЪРЕН И ЗАВИСЛИВ ЦЪРВУЛ който една смешна риба не може да извади. За това ти остава да си сътворяваш измишльотини и секви интерпретации на кърмаци ..харпуни ... търмъци ...и закони за да получиш лично удовлетворение от плюенето по хората.
Ако беше поне малко по-умен щеше поне да разбереш че и Тролина ти се присмива на клипчето

А когато душевно почувствам нужда от СЕРТИФИКАЦИЯ на улова ми от г-н ЦЪРВУЛЧО ше те питам ко да прайм в лодката.
Кърмак не е голяма кука а така нареченото ЧЕПАРЕ ИЛИ САРА от големи куки с повдигачи. Земи се образовай малко - та кърмаци не съм видял да се ползват за сом.
Харпун не е голяма кука също а съвсем друго сечиво. За изтърмъчената 100тарка питай Кроки ..той е наясно щот явно е бил там.
Но наистина е лошо да си ЖАЛЪК ПРОСТ НЕКАДЪРЕН И ЗАВИСЛИВ ЦЪРВУЛ който една смешна риба не може да извади. За това ти остава да си сътворяваш измишльотини и секви интерпретации на кърмаци ..харпуни ... търмъци ...и закони за да получиш лично удовлетворение от плюенето по хората.
Ако беше поне малко по-умен щеше поне да разбереш че и Тролина ти се присмива на клипчето

А когато душевно почувствам нужда от СЕРТИФИКАЦИЯ на улова ми от г-н ЦЪРВУЛЧО ше те питам ко да прайм в лодката.
Човек се ражда само с име и то дарено!
Живее в илюзия от мечти сред близки хора,
умира сам в реалноста !
Оставя добрите си дела за да го помнят,
отнася лошите със себе си отвъд !!!!!
Живее в илюзия от мечти сред близки хора,
умира сам в реалноста !
Оставя добрите си дела за да го помнят,
отнася лошите със себе си отвъд !!!!!

Има два важни момента в живота на човек – единият е, когато се е появил на тоя свят, другият – когато е разбрал защо.
Марк Твен
Марк Твен
https://youtu.be/0FLcp5WiyL8
Някой от вас чувал ли е, че фрикционните шайби трябва да се смазват?
-
- учете се от него
- Обратна връзка:
Аз ли да ти обяснявам,кое е Забранено в Закона или ти ако имаше разум сам щеше да се сетиш за какво служи Голямата Кука?KRASSI написа:Тролка къде е забранено използването на голяма кука в закона ???????????.

Последно промяна от Troli Rapala на Съб Фев 03, 2018 1:38 pm, променено общо 1 път.
-
- учете се от него
- Обратна връзка:
Те Гърчулята ше ти обяснят срещу няколко хиляди евро,по-добре от мен кое е харпун и кое не,само да те гепнат!KRASSI написа:Харпун не е голяма кука също а съвсем друго сечиво.

-
- учете се от него
- Обратна връзка:
У Франция е пълно с такива на по 10лв.,но пак скъпо ми изглежда за тоя чуплив воблер!bai mile1 написа:Тролка виж един преоценен не са купувал и аз го отървах от тоз боклук

- SUPER MARIO
- ще става разбирач
Да , моите са винаги смазани..Diman написа:https://youtu.be/0FLcp5WiyL8
Бързай бавно.
-
- учете се от него
- Обратна връзка:
Точно това обяснявате 13години за Троли,но никой не ви вярва на Лъжите!KRASSI написа:Но наистина е лошо да си ЖАЛЪК ПРОСТ НЕКАДЪРЕН И ЗАВИСЛИВ ЦЪРВУЛ който една смешна риба не може да извади.

-
- учете се от него
- Обратна връзка:
Смазването няма да ти помогне,щот макарата ще издъхне още на 3-тия по-голям сом!SUPER MARIO написа:Да , моите са винаги смазани..Diman написа:https://youtu.be/0FLcp5WiyL8

Аз знам, че фрикционни шайби на аванс НЕ СЕ СМАЗВАТ. Напротив, всячески се внимава в тях да не попадне смазка. От много акъл и престараване така прецаках два задни аванса.
-
- учете се от него
- Обратна връзка:
"Това е канджа за убиване,а не за улавяне.Ако решиш да пуснеш сома може да го направиш,само когато е мъртав.Или го пускаш,ама в тигана.Това са модели от времето когато не пускахме риби."
"Следва 3м парашутно въже и ако го копнеш,като дойде е твой."
Не сте бракониери,а?
Диманчо,не се скатавай и ти си с този Бракониерски уред!
Явно много са зарибени с този Бракониерски уред,а и пари са давали,та за това си траят уплашено?

"Следва 3м парашутно въже и ако го копнеш,като дойде е твой."
Не сте бракониери,а?