Къде се намирам:
Относно Сайта
Разни
naRiba.com

Форум

Пътеводител за прехода. На себе си ли служим?
Модератор: dantho.mihov
Re: Пътеводител за прехода. На себе си ли служим?
Днеска гледам Левака-Стефан има рожден ден-става на 55-да е жив и здрав-който му знае телефона,да го поздрави.

Риболовци.
- Martin Mihailov
- учете се от него
Абе аз затова написах кадесьм служил та някои от Врачанско и Благоевградско ако има и прочете можедасе окаже че заедносме ебавали мьката.Тогава нямаше джиесеми тада сиги размениме.Тука там по някои домашен телефон и адрес с комунистическо име които вече е сменен сто процента.Та както казваш да обединим темата.

Последно промяна от Martin Mihailov на Вто Дек 01, 2015 6:27 pm, променено общо 1 път.
- Павел Иванов
- и господ не е толокова добър
Бах ти , тоя Боки съвсем изтреще - http://dnes.dir.bg/news/zdraveopazvane- ... 3-20993864" onclick="window.open(this.href);return false;
Малко му беше де летеше по акъла на Дянковото преди време а ся с Москова решил да се дозакопа ! Та тъй , акоискате много да знаете , болшинството пишещи в темата сте бабаити и нямате право на нищо друго освен да давате !!! Тва ракия и сланина ... ТЦ !!! Еле па от как европейското ЗО обяви свинското за карциногенно а нашето за да не остане по-назад обяви , че киселото зеле е по-карцерогенно от пушенето на пет кутии къчак на ден .... Абе от утре сички на трева а зимата на сено и да не забравяте да си платите данъците , че .....
пп - Мартине , освен , че можеше да се спи даваха и не лоша манджа . Верно , че понекога включваше даже свинско със зеле ама ...
пп2 - Люс правил ли си тост с ютия ?!? Значи режеш филия около пет пръстъ дебела , натискаш я с ютията последователно от двете страни докът стане един пръст . После докато е топла мажеш с мед и муаш , благодат направо ! Верно после се поцепваш от пърдене ама пишока се нагоре сочи
Това с пишока може и от друго да е де 

пп - Мартине , освен , че можеше да се спи даваха и не лоша манджа . Верно , че понекога включваше даже свинско със зеле ама ...
пп2 - Люс правил ли си тост с ютия ?!? Значи режеш филия около пет пръстъ дебела , натискаш я с ютията последователно от двете страни докът стане един пръст . После докато е топла мажеш с мед и муаш , благодат направо ! Верно после се поцепваш от пърдене ама пишока се нагоре сочи

Спинингиста , разсширени вени нямаааааааа !
Риболовът е за разтоварване а не за натоварване!
Павел Иванов
Павел Иванов
- Martin Mihailov
- учете се от него
Павка вие поминавахте привас беше артелната а и можеше при добро стечение на обстоятелствата да се намькнеш и в летежката столова.А горе сиромашко зеле правехаго ред зеле кур месо и така нататьк.
Павка а ти вечерал ли си с Плъхове.
Това беше-всяка вечер-сметай колко стари казарми има,и като влезеш трета смяна,
гледаш-омазано на секъде-и отсека дупка търчат мишки по педя и плъхове като котараци.
Навираха се Буквално в краката ти да гепат некое паднало парче хляб.
Ако не беше лафката на Леля Пепа-да съм превъртел от глад-просто на такива мизерни условия,
не ми се ядеше-помията в стола.
Това беше-всяка вечер-сметай колко стари казарми има,и като влезеш трета смяна,
гледаш-омазано на секъде-и отсека дупка търчат мишки по педя и плъхове като котараци.
Навираха се Буквално в краката ти да гепат некое паднало парче хляб.
Ако не беше лафката на Леля Пепа-да съм превъртел от глад-просто на такива мизерни условия,
не ми се ядеше-помията в стола.

Риболовци.
На риболоффф...
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
Късмет.Всичко е до късмет. 

- Павел Иванов
Баси ! Така формулирано си помислих , че си ги папкал гавединките , а те просто са ти правили компания на вечераlusienn написа:...вечерал ли си с Плъхове...

Адаш , при вас е лето бре

Спинингиста , разсширени вени нямаааааааа !
Павел Иванов
Павел Иванов
Е то кучето е пръв приятел на човека,
Не мога да му посегна,ама сме яли жаби,
И един смок хванахме,та некой го одра,
И го изпържи след жабешките бутчета.
Та нещо празнувахме тогава,може да съм ял и от змията,не помня че аз не пиех ама ми сипаха повече,
И на пияна глава изядохме всичко една вечер.
Иначе на учения ходех а морето лятото на шабла,и взимах от местните риба,и си пържехме тайно в горичката,сафрид и филе акула.
Не мога да му посегна,ама сме яли жаби,
И един смок хванахме,та некой го одра,
И го изпържи след жабешките бутчета.
Та нещо празнувахме тогава,може да съм ял и от змията,не помня че аз не пиех ама ми сипаха повече,
И на пияна глава изядохме всичко една вечер.
Иначе на учения ходех а морето лятото на шабла,и взимах от местните риба,и си пържехме тайно в горичката,сафрид и филе акула.

Риболовци.
Лято ,колко да е лято ? Все пак е първи декември но и за това време-бива ,слънчево ,топло лек ветрец и някоя риба -кво му трябва на човек ? На вси ,които сте тук - 

То вчера беше и при нас така,слънчево и топло по обяд.
Днес пак облачно,е хладно.
Днес пак облачно,е хладно.

Риболовци.
Намерих я темата
Бая са писали
http://www.nariba.com/forum/viewtopic.php?f=25&t=13327" onclick="window.open(this.href);return false; .

Бая са писали

Риболовци.
'убава тема беше ,но за малко.
'айде да я продължим-нали много от нас са служили. Е от мен още веднаж-60650 Сливен ,Абланово ,69-71 год-втора рота ,втори взвод ,второ отделение. Вие сте -чакам.

- трапера
- сериозен играч
Фатмака казваше-"..строй се от мен, до другото дърво..", а сега е следовател в полицията
Дейба и гламундера му дейба...
.................................
От една седмица духа като за световно. Сняг заваля, побеля, постоя няколко часа и си замина.
Днес бях много доволен от факта, че снощи си поръчах една камерка от Амацон и утре ще дойде
Но радостта ми трая докато се прибера и погледна в пощата. А тъй се бях наточил да удара едно Krombacher-че, въпреки че от вчера съм една седмица домашно дежурство и трябва да съм на разположение 24ч....
Гледам писмо адресирано до мен. Отварям го и ми падна ченето-бившия ми застраховател ме уведомява, че на първи Януари ще си дръпне пари за застраховката на колата. А преди две седмици ги уведомих, че се отказвам от тях, а те ми пратиха писмо
- моля те остани при нас, ще ти направим 60 кинта отстъпка
Да бе да, при новия застраховател, ми излезе близо стотачка по-евтино, въпреки отстъпките на стария
Веднага им пратих имейл да си проверят бумагите и и м прикачих файл, с който те потвърждават нашия "развод". Най- вероятно е техническа/машинна грешка, но аз тъй се разстроих...........
Фанах се да си сготвя една картофена (непостна) яхнийка и теглих една майна на дежурството с втора (вече) бутилка винце и съм си нацепил един концерт на железните самураи от Loudness....

.................................
От една седмица духа като за световно. Сняг заваля, побеля, постоя няколко часа и си замина.

Днес бях много доволен от факта, че снощи си поръчах една камерка от Амацон и утре ще дойде

Но радостта ми трая докато се прибера и погледна в пощата. А тъй се бях наточил да удара едно Krombacher-че, въпреки че от вчера съм една седмица домашно дежурство и трябва да съм на разположение 24ч....
Гледам писмо адресирано до мен. Отварям го и ми падна ченето-бившия ми застраховател ме уведомява, че на първи Януари ще си дръпне пари за застраховката на колата. А преди две седмици ги уведомих, че се отказвам от тях, а те ми пратиха писмо

Да бе да, при новия застраховател, ми излезе близо стотачка по-евтино, въпреки отстъпките на стария

Веднага им пратих имейл да си проверят бумагите и и м прикачих файл, с който те потвърждават нашия "развод". Най- вероятно е техническа/машинна грешка, но аз тъй се разстроих...........
Фанах се да си сготвя една картофена (непостна) яхнийка и теглих една майна на дежурството с втора (вече) бутилка винце и съм си нацепил един концерт на железните самураи от Loudness....
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
лягам си star
събуждам се super star
събуждам се super star
- G.Petkov
Браво на Павел Три
!
С наближаване на празника на Светията,
Взе да "дърпа" и по София,
Аз лично, дърпам все бели риби на активен туичинг с банкноти от 10 лева
!
Днес обаче, взе че падна цената и вече е 8.50 за кг !
Даже тичаха да ми дадат и касова бележка - може да съм им се видял твърде официален в тълпата бабки и чичковци
!
Иначе е много добре, жената е мноооого доволна,
За@ба сьомгата и маа само белки
!
И аз хапвам, ама не съм много по рибата и за мен има агнешко със спанак, ама българско агне
!
И там цените бяха значителна по-ниски от тези по Великден!
Много съм изненадан, да не идва някакво бедствие или война, щом вървят толкова ниски цени, а ?

С наближаване на празника на Светията,
Взе да "дърпа" и по София,
Аз лично, дърпам все бели риби на активен туичинг с банкноти от 10 лева

Днес обаче, взе че падна цената и вече е 8.50 за кг !
Даже тичаха да ми дадат и касова бележка - може да съм им се видял твърде официален в тълпата бабки и чичковци

Иначе е много добре, жената е мноооого доволна,
За@ба сьомгата и маа само белки

И аз хапвам, ама не съм много по рибата и за мен има агнешко със спанак, ама българско агне

И там цените бяха значителна по-ниски от тези по Великден!
Много съм изненадан, да не идва някакво бедствие или война, щом вървят толкова ниски цени, а ?
- трапера
- сериозен играч
G.Petkov написа:..........
Кой`т разбира- тук се спира, айдеееее днеска има-утре нямаааааа

лягам си star
събуждам се super star
събуждам се super star